Ekran Renklerinin Birbirine Girmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Renklerinin Birbirine Girmesi
Ekran renklerinin birbirine girmesinden çoğu kişi mağdur artık telefoncu abilerden bir yardım bekliyoruz. Erkan değiştirmek istesek 60 TL tutuyo bir yardım artk.

• Beğen
Tepkiler: Placebo-

Placebo-

Placebo-

Üye
Benim bildiğim kadarı ile ekranı değiştirmekten başka çözümü yok. Fabrika ayarlarına gitmeyi denesen bir? :)

franzliszt

franzliszt

Üye
donanımsal problem bence . mecburen değiştirmen lazım ekranı,genelde düşme sonrası oluyor

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Sorun söyle bişey ortam sıcaklığı değiştiğinde kilidi indirince karışıyor renkler. Mesala fönle ısıtıyorum açılıyor direk.

- - - Eklendi - - -

Format bile attım hiç bir değişiklik olmadı.

Placebo-

Placebo-

Üye
Kesinlikle ekranın değişmesi lazım. Servise götürmelisin.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sorun söyle bişey ortam sıcaklığı değiştiğinde kilidi indirince karışıyor renkler. Mesala fönle ısıtıyorum açılıyor direk.

- - - Eklendi - - -

Abi cidden enteresanmış sadece ekranda sorun olmayabilir :hmmm

Symbianize

Symbianize

Üye

- - - Eklendi - - -

Mobildeyim kesinlikle 5800 kullaniyo olmalisin soguk havada oluyo oyle eger para vermek istemiyosan onercegim yontem elini ekrana surt isit oyle kullan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
5800 ım varken bana da oluyordu servşse verdim garanti vardı ücretsiz yapıldı

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
2 saat boyunca güneşte bıraktım nem vardır kurusun diye ama hiç bişey değişmedi.

MrTech

MrTech

Üye
En İyisi Ekranı Degistirmek :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o içindeki bi parçadan oluyor ben servise verdiğimde mekanik parça değişimi yazıyordu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
o içindeki bi parçadan oluyor ben servise verdiğimde mekanik parça değişimi yazıyordu
Evet haklısın kuzum sadece ekrandan olacağını düşünmüyorum :hmmm Hatta ekranda sorun bile olmayabilir..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Evet haklısın kuzum sadece ekrandan olacağını düşünmüyorum :hmmm Hatta ekranda sorun bile olmayabilir..

Ekranda yok sorun bana da oldu ekran değişmedi içindekş bi parçadan oluyor

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu bir çözelim artk arkadaşlar herkes mağdur bu konuda nokianın dandikliğini biz yaşıyoruz resmen.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia ile alakası yok o parçayı Nokia üretmiyor ki. Çözümü o parçanın değişmesi başka yolu yok

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi

Ekranda yok sorun bana da oldu ekran değişmedi içindekş bi parçadan oluyor

Şöyle bi durum var bide ekran sadece tuş kilidini indirince gidiyor, normal kullanırken gitmiyo bu da sadece ekranda olmadığını gösteriyo olabilir.

- - - Eklendi - - -

Nokia ile alakası yok o parçayı Nokia üretmiyor ki. Çözümü o parçanın değişmesi başka yolu yok

Ama hangi parça çünkü ben lcd ekran arıyorum netten direk erkanı almayı düşünüyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Şöyle bi durum var bide ekran sadece tuş kilidini indirince gidiyor, normal kullanırken gitmiyo bu da sadece ekranda olmadığını gösteriyo olabilir.

- - - Eklendi - - -

Ama hangi parça çünkü ben lcd ekran arıyorum netten direk erkanı almayı düşünüyorum.

biliyoeum bana da oldu 5800 da servise verecen o yapacak Nokia nın kendi servisine ver yapılır çok tutmaz sanırım.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
mesala kaç tl tutar serviste.

MrTech

MrTech

Üye

- - - Eklendi - - -

Telefoncuya Bi Göster.Hangi Parca Oldugunu Not Et.Sonra Sahibinden.com yada GittiGidiyor.com'dan Bulabilirsin. :)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya Bi Göster.Hangi Parca Oldugunu Not Et.Sonra Sahibinden.com yada GittiGidiyor.com'dan Bulabilirsin. :)

Eyw kardeşim yarın ilgilenirim artık, yardımcı olduğun için çok saol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt