Abi cidden enteresanmış sadece ekranda sorun olmayabilirSorun söyle bişey ortam sıcaklığı değiştiğinde kilidi indirince karışıyor renkler. Mesala fönle ısıtıyorum açılıyor direk.
- - - Eklendi - - -
Format bile attım hiç bir değişiklik olmadı.

Mobildeyim kesinlikle 5800 kullaniyo olmalisin soguk havada oluyo oyle eger para vermek istemiyosan onercegim yontem elini ekrana surt isit oyle kullanSorun söyle bişey ortam sıcaklığı değiştiğinde kilidi indirince karışıyor renkler. Mesala fönle ısıtıyorum açılıyor direk.
- - - Eklendi - - -
Format bile attım hiç bir değişiklik olmadı.
Evet haklısın kuzum sadece ekrandan olacağını düşünmüyorumo içindeki bi parçadan oluyor ben servise verdiğimde mekanik parça değişimi yazıyordu
Hatta ekranda sorun bile olmayabilir..
Evet haklısın kuzum sadece ekrandan olacağını düşünmüyorumHatta ekranda sorun bile olmayabilir..
Ekranda yok sorun bana da oldu ekran değişmedi içindekş bi parçadan oluyor
Nokia ile alakası yok o parçayı Nokia üretmiyor ki. Çözümü o parçanın değişmesi başka yolu yok
Şöyle bi durum var bide ekran sadece tuş kilidini indirince gidiyor, normal kullanırken gitmiyo bu da sadece ekranda olmadığını gösteriyo olabilir.
- - - Eklendi - - -
Ama hangi parça çünkü ben lcd ekran arıyorum netten direk erkanı almayı düşünüyorum.
Şöyle bi durum var bide ekran sadece tuş kilidini indirince gidiyor, normal kullanırken gitmiyo bu da sadece ekranda olmadığını gösteriyo olabilir.
- - - Eklendi - - -
Ama hangi parça çünkü ben lcd ekran arıyorum netten direk erkanı almayı düşünüyorum.

Telefoncuya Bi Göster.Hangi Parca Oldugunu Not Et.Sonra Sahibinden.com yada GittiGidiyor.com'dan Bulabilirsin.![]()