Kerim.
Üye
ben mat kullanıyorum. el çok güzel hareket ediyor.ama ekrani acayip soluklastiriyor.parmak hareketleri kolaylasiyor mu? ben de alicam elim terleyince deli ediyo telefon yanlis yerlere giriyorum bazen tuslari algilamiyor film taksam duzelir mi
ben jelatin kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum,zaten gorilla glass 2 cam var en fazla kılcal çizikler olur oda önemli birşey değil yani
parmak hareketleri kolaylasiyor mu? ben de alicam elim terleyince deli ediyo telefon yanlis yerlere giriyorum bazen tuslari algilamiyor film taksam duzelir mi
ben jelatin kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum,zaten gorilla glass 2 cam var en fazla kılcal çizikler olur oda önemli birşey değil yani
ben mat kullanıyorum. el çok güzel hareket ediyor.ama ekrani acayip soluklastiriyor.
Evet kardeşim mat ekran koruyucuda elin terli olsan bile çok rahat hareket ediyorsun ekranda..Zaten mat alma sebebim buydu bide ekranda leke falan kalmıyor oda güzel
- - - Eklendi - - -
Aslında haklısın gorilla glass 2 olduğu için çizilme falan biraz zor ama insanın içi rahat etmiyor işte koruma iç güdüsüBide mat ekran koruyucu da elim çok rahat hareket ediyor terli olsa bile ekranda iz falan kalmıyor bunlar güzel şeyler ama zararı yoktur umarım ekrana
- - - Eklendi - - -
Kesinlikle elin rahat hareket etmesi için mat ekran koruyucu bire bir dün aldım çok rahat kullanım sağlıyorEkrana zararı olmasında solgunluğu falan takmıyorum ben
parmak hareketleri kolaylasiyor mu? ben de alicam elim terleyince deli ediyo telefon yanlis yerlere giriyorum bazen tuslari algilamiyor film taksam duzelir mi
ben takiyorum ama yapcak bir sey yokkullanmaya devam.
- - - Eklendi - - -
bir de hic parmak izi birakmiyor bunu da soyliyeyim
seffaf olanlarin farki ne onlar daha mi kotu acaba
seffaf olanlarin farki ne onlar daha mi kotu acaba
geçmiş olsun nasıl oluştu acabaBende kılcal çizikler oluştu kullanmanı öneririm ben.
geçmiş olsun nasıl oluştu acaba
Bende kılcal çizikler oluştu kullanmanı öneririm ben.
Düzgün kullandım ama yine de oluştu nasıl olduğunu bilmiyorum.
Önemli değil nasıl olsa mezara götürmeyeceğiz 1-2 yıl sonra değiştireceğim.
Ekran koruyucu kullandığın halde mi kılcal çizik oluştu yoksa kullanmadın diye mi ?
zarar vermez
çizilmesi imkansız diye birşey yok. Çizilir elbet başimiza geldi çünkü. Jelatin kullan kafan rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?