Ekran koruyucu jelatin nasıl çıkartılır?yardım

Sponsorlu Bağlantılar

chessmanyaki

Üye
    Konu Sahibi
Ekran koruyucu jelatin nasıl çıkartılır?yardım
Merhaba birkaç hafta önce xperia sola aldım. Kılıfıyla birlikte ekran koruyucu jelatin hediye geldi. Ben de kendim takmaya çalıştım. Takmaz olaydım. Ekran koruyucu jelatinde bir sürü boşluklar kaldı hadi o neyse idare ederiz ama boşluklar içinde küçük bir şey girmiş. Ekran çok kötü gözüküyor. Ekran koruyucu jelatin kılıf satan bir yere götürdüm telefonu adam ekran koruyucuyu çıkartamam mühür yok dedi. Kendim kazımaya çalıştım ama olmadı. Bu jelatinden kurtulmak için ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Arkadaşım Bi Tane Koli Bantı Bul . 10 cm Kadar Kopar . Sonra Jelatine Yapıştır kaldır Yapıştır Kaldır Baktın Tertemiz oldu Telefona Yapıştır .

PixelWolf

Üye
o jeletini at 2. kez hayata düzgün yapışmıyor

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Telefoncuya git jelatin alcam de adam zaten onu cikarip tertemiz takar yenisini.

MrExpert

MrExpert

Üye
Turkcell tim e git orda 10tl ye eskısını söküp yenisini düzgün bi şekilde yapıştırıyorlar sen en iyisi bi tim e git halletsinler..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Turkcell tim e git orda 10tl ye eskısını söküp yenisini düzgün bi şekilde yapıştırıyorlar sen en iyisi bi tim e git halletsinler..

tim güzel yapıyor kız bir taktı 6 ay durdu sonra denizdeyken eşyaların arasında o yana bu yana çizildi bende ekran kırıldı sandım baya derindi çıkardım mat taktım güzel yanı parmak izi bırakmıyor ama görüntü kalitesini çok bozuyor ve gözü bulandırıyor. Çıkardım bende

xPaSHax

xPaSHax

Üye
seffaf taktır mattan daha ıyı parlaklıgı kısmıyor yoksa ekrandan bısey alamazsın hersey soluk gorunuyor :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben mat kullanıyorum daha kaygan ve hoş geliyor bana :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bende one xime mat taktırdım aldığımda 4-5 ay oldu yani :) 10lira mı ne vermiştim timde güzelcene yapıştırdılar içinde kücük kücük baloncuklar kaldı sırf o baloncuklar var diye 3kere çıkartrıp tekrar taktırdım 10liraya herifleri 20lira zarar ettirdim yaşasın kötülük

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende mat kullanıyorum güzel ama video izlerken iyi olmuyor görüntü kalitesi çok kötü oluyor

ümidooo

Üye
ekran koruma bandı yapıştırmak çok zor diil aslında ilk aşamada 1 2 tane yememiz lazım :D boşluk falan kalıyor sonra alışıyor insan :D
buradan 2 adet aldım 8 tl biri yazık oldu diğeri ise rahat yapıştırdım..

Üst Alt