Ekran kilidini yanlış girince titriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bussey

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kilidini yanlış girince titriyor
merhabalar. samsung mini kullanıyorum. telefonumun ekran kilidini yanlış girdiğimde titriyor. geçenlerde telefonuma format attım, formattan önce böyle bir titreme yoktu. ayarları çok karıştırdım fakat bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Anda Güç Tasarrufu Açık Olmasın Ayrıca Titremesinde Ne Varki Titresin Nolacak Onu Anlamadım

• Beğen
Tepkiler: ghstr

Bussey

Üye
    Konu Sahibi
O Anda Güç Tasarrufu Açık Olmasın Ayrıca Titremesinde Ne Varki Titresin Nolacak Onu Anlamadım
güç tasarruf modu kapalı olduğu halde titriyor. telefonu aldığımdan beri titreşimsiz kullanıyorum bu haline alışamadım beni çok rahatsız ediyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
güç tasarruf modu kapalı olduğu halde titriyor. telefonu aldığımdan beri titreşimsiz kullanıyorum bu haline alışamadım beni çok rahatsız ediyor
Zamanla Alışılır Bence :bilmm Ayarı Vs Yok İse Ya Üst Sürüme Geçtiniz yada Güç Tasarruf Modunda Filan Olduğu İçindir

Bussey

Üye
    Konu Sahibi
Zamanla Alışılır Bence :bilmm Ayarı Vs Yok İse Ya Üst Sürüme Geçtiniz yada Güç Tasarruf Modunda Filan Olduğu İçindir
üst sürüme geçmedim ve güç tasarruf modu açıkken de kapalıyken de durum aynı maalesef. bir ayarı mutlaka olmalı çünkü ayarlar sıfırlanmadan önce böyle bir durum yoktu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
üst sürüme geçmedim ve güç tasarruf modu açıkken de kapalıyken de durum aynı maalesef. bir ayarı mutlaka olmalı çünkü ayarlar sıfırlanmadan önce böyle bir durum yoktu
Ayarları Detaylı İnceleyin Olmazsa Genelde Erişilebilirlik Yada Ne Bileyim Nokia da Tercihlerden Şeçebiliyorsunuz Mesela Bİlmiyorum Kullanan ArkadaşlaraSOrmak Gerek

Bussey

Üye
    Konu Sahibi
erişilebilirliği de inceledim ama ben bulamıyorum sanırım. işte ben de kullanan arkadaşlara soruyorum ama cevap yok :(

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
erişilebilirliği de inceledim ama ben bulamıyorum sanırım. işte ben de kullanan arkadaşlara soruyorum ama cevap yok :(
Gelir Konuyu Okusunlar Yorum Yaparlar Hayırlı Akşamlar.

Üst Alt