!!!!!!! Ekran KİLİDİ Yardımm Acill !!!

doctorrr

Üye
sonuç?

Tepkiler: MasteLaa
Olmazsa yaparız sonra sorun değil. Daha çıkmadım evden.

Türe

Üye
Az geldi 30 dakikaya gelcem eve

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
KArdişim odin de failed yazısı çıktı bir daha a yüklemeye başladım umarım doğru yapıyorumdur

- - - Eklendi - - -

Şu failed yazısını anlamadım tekrar yüklemeye bastım pass çıktı ve yüklendi şimdi de optimize ediyor telefon kendini ...

doctorrr

Üye
oldu de

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

O yüzden mi failed olmuştu Allah korumuş Geçmiş olsun
Evet abim kablo çıkması kadar kötü bir şey yok yahu kabloyu taktım bir de telefon dowload modu görünmüyor kapadım bir daha flash neyse deneyim olmuş oldu abim

PriZm

Üye

Çok şükür açıldı telefon kardişim Korkudan öldüm yüklenirken bir de kardeşim pc den usb kablosunu çekmesi ile failed yazısı gelmez mi
kardeşin tam sopalık telefon gidiciymiş valla

Tepkiler: Türe

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben 5230'uma flaş atarken bazen flaş atılırken ilerleme çubuğu %50 civarıyken (hatta bazen daha erken) kabloyu çıkarıp telefonun pilini de çıkarıp taktıktan sonra tekrar flaş atıyordum

Türe

Üye
Hadi hayırlı olsun kardom yeni girebildim eve kusura bakma artık

PriZm

Üye
Ben 5230'uma flaş atarken bazen flaş atılırken ilerleme çubuğu %50 civarıyken (hatta bazen daha erken) kabloyu çıkarıp telefonun pilini de çıkarıp taktıktan sonra tekrar flaş atıyordum
ama o symbian bu android androidde odin ile yüklerken ilk önce bütün nandflash belleği siliyor(bootloader,kernel dahil) ardından yeni romu atıyor.bootloader silindikten sonra kablo çıkarsa telefon mort olur

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

ama o symbian bu android androidde odin ile yüklerken ilk önce bütün nandflash belleği siliyor(bootloader,kernel dahil) ardından yeni romu atıyor.bootloader silindikten sonra kablo çıkarsa telefon mort olur

Biliyorum ama yine de söylemek istedim 5230'a o kadar çok flaş attım ki bu işlerden hiçbir korkum kalmadı

Böyle diyorum ama ICS'yi yükledikten sonra telefon kafayı yiyince 2 gün gece-gündüz Android ile ilgili flaş işlemlerini, romları öğrenip korkudan kendimi anca GingerBread'e atmıştım

- - - Eklendi - - -

Hani köpek saldırınca hayatta hiç koşmadığımız kadar hızlı koşuyoruz ya, aynı şey 2 günde tüm sistemi öğrenmek zorunda kalmıştım

PriZm

Üye

Türe

Üye
Ben tam usta oluyordum telefon pert oldu