Xurmirac
Üye
-
Konu Sahibi
-
Modeli neymiş kardeşim seni çok kolay kandırırlar bu işlerden anlamıyorsanYa ben öyle güncel oyunları oynasın demiyorum ki zaten o sistem yok orta seviyedeki oyunları fps oyunları falan oynasın yeter.. Bizim orda bir bilgisayarcıda ati ekran kartı gördüm adam çok iyi dedi en güncel oyunları oynarsın 3gbya kadar belleği var dedi 175 lira dedi..
Anakart marka modelini yaz söyleyelim hangisi. Cpu-z programıni indir yazar yada anakartın üstüne bak yazar.2. el ekran kartı alınır mı arkadaşlar ? Bilgisayarcıda deneyip alsam ? sorun çıkar mı?
Birde benim şimdi ekran AGP mi PCI mi express mi tam olarak nasıl anlayabilirim ?
ASUS P5KPL-AMAnakart marka modelini yaz söyleyelim hangisi. Cpu-z programıni indir yazar yada anakartın üstüne bak yazar.
Tamam. Senin anakart pci-expressASUS P5KPL-AM
şimdi usta bu anakarta göre ekran kartı önerin var mıdır ? bilgisayarcıdan 2. el olarakta alabilirim fanını kontrol ederim orda dener alırım..HD 6570 128 bit ekran kartı sıfırı 122 lira. 2. elini bulup alsam işime yarar mı ?Tamam. Senin anakart pci-express
Aynen kardeşim uyumlu olurha bu arada işlemcin nedir ona göre almak lazım yoksa Bottleneck yani darboğaz olur.şimdi usta bu anakarta göre ekran kartı önerin var mıdır ? bilgisayarcıdan 2. el olarakta alabilirim fanını kontrol ederim orda dener alırım..HD 6570 128 bit ekran kartı sıfırı 122 lira. 2. elini bulup alsam işime yarar mı ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu ürün hoşuma gitti biraz ? uyumlu mudur bana ?
Core 2 Duo 7400 2.8 Ghz ?Aynen kardeşim uyumlu olurha bu arada işlemcin nedir ona göre almak lazım yoksa Bottleneck yani darboğaz olur.
Olur kardeşim o ekran kartını alabilirsinCore 2 Duo 7400 2.8 Ghz ?
Olur kardeşim o ekran kartını alabilirsin
Rica ederim kardeşim her zamanSağolasın ustamBu arada buralarda bir bilgisayarcıda sordum 175 lira dedi Ankaraya döndüğümde araştırıcam
Bisikletten motora binmek gibi olmuş2. El sağlam al daha ucuza halledersin. Benim pc nin işlemci celeron 1.6 ram 512 ekran kartı yoktu gittim 55 tl 50 tl ye 2. el bi ekran kartı bi 50 tl ye 2 gb ram ve pentium işlemci aldım eskisinden iyi oldu
Ekran kartı ne aldınOyle olduda yine oyun falan oynanmıyo para bulursam yeni bi kasa falan dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?