ekran kartımı pc görmüyor nasıl tanıtırım

Sponsorlu Bağlantılar

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
Kurulum yaptınız ve Yes, I want to restart my computer now seçeneğini seçeceksiniz ve Finish'e tıklayacaksınız. Bilgisayarınız baştan başlatılacaktır ve yeni VGA sürücüsü kullanıma hazır hâle gelecektir.

aynen öyle yaptım ama sonuç başarısız. kurulum aşamasında bana yüklenecek yeri soruyor c nin altında nvidia klasörüne açıyor açaba buradamı yanlışlık var kurulum doğru yere mi yapılıyor

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Burada bir yeri atlamışız. The System has not been modified. To install this program at a later time, run the installion again.

Sisteminiz değiştirilemedi. Programı daha sonra yükleyin veya tekrar yeniden kurun diyor. Onun için kurulumda bir sorun var.

Ayrıca C:\'de Nvidia klasörü bulunmadığı için InstallShield, C:\'ye klasör oluşturayım mı diye sorar. Bundan dolayı C:\'ye klasör açar ve kurulumu buraya yapar. Bunda yanlış olan bir durum yoktur.

Siz en iyisi bilgisayarınızı, Teknik servise götürün. Orada Ekran kartınız için gerekli olan VGA sürücü CD'leri bulunur. Bu kadar uğraştan sonra olmaması biraz garip...

• Beğen
Tepkiler: erkin2503

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ediyorum. peki sorunumu format atmak çözebilirmi.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Böyle bir sorun için format atmak yanlış olur. Her zaman format atmak HDD'in ömrünü kısaltır. Onun için sizde mevcut olan İşletim Sistemi CD'sini sürücünüze takın ve Sisteminizi onarın. Kaybolan veya hasar gören Sistem dosyaları var ise, bunlar geri kopyalanacaktır.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Böyle bir sorun için format atmak yanlış olur. Her zaman format atmak HDD'in ömrünü kısaltır. Onun için sizde mevcut olan İşletim Sistemi CD'sini sürücünüze takın ve Sisteminizi onarın. Kaybolan veya hasar gören Sistem dosyaları var ise, bunlar geri kopyalanacaktır.
format atmak hard diskin ömrünü kısaltmaz.hemen hemen hdd'ye birşeyler yazmakla aynı şeydir.diskin ömrünü çalıştırdığınız her saat kısaltırsınız, bu çalışma esnasında ne yaptığınız çok önemi değildir. Ha film seyretmişsin, ha format atmışsın hemen hemen aynıdır yani.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
format atmak hard diskin ömrünü kısaltmaz.hemen hemen hdd'ye birşeyler yazmakla aynı şeydir.diskin ömrünü çalıştırdığınız her saat kısaltırsınız, bu çalışma esnasında ne yaptığınız çok önemi değildir. Ha film seyretmişsin, ha format atmışsın hemen hemen aynıdır yani.

Sürekli format atmak, HDD'in ömrünü kısaltacağı gibi ilerki zamanlarda donanımsal sorunları da beraberinde getirir. Bu donanımsal sorunlar HDD'in yavaşlaması ve bozulması demektir. Bilgisayarımdan ses geliyor diyenlerin çoğu, aslında formattan sonra HDD'in ömrünün kısaldığını akıl edemezler. Kısa süreli format atımı, kısa süre içinde HDD'i yoracak seviyeye getirir. 1 yılda 1 format atılmalıdır ki, HDD sürekli formatın hüsranına uğramasın. Ayrıca film seyretmeyi, format ile nasıl bir araya getirdiniz? Gerçekten gece gece güldürdünüz beni.:kop:Bir yerde format atıyorsunuz, diğer yerde film izliyorsunuz. Mantıklı cevaplar gerçekten :d:

Ayrıca HDD'in ömrü, bilgisayar çalıştığı her zaman kısalmaz. Eğer HDD üzerinde İşlem yaparsanız HDD'in ömrü kısalır.

İnternetteki bilgileri değil, kendi bilgilerinizi yazın.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Sürekli format atmak, HDD'in ömrünü kısaltacağı gibi ilerki zamanlarda donanımsal sorunları da beraberinde getirir. Bu donanımsal sorunlar HDD'in yavaşlaması ve bozulması demektir. Bilgisayarımdan ses geliyor diyenlerin çoğu, aslında formattan sonra HDD'in ömrünün kısaldığını akıl edemezler. Kısa süreli format atımı, kısa süre içinde HDD'i yoracak seviyeye getirir. 1 yılda 1 format atılmalıdır ki, HDD sürekli formatın hüsranına uğramasın. Ayrıca film seyretmeyi, format ile nasıl bir araya getirdiniz? Gerçekten gece gece güldürdünüz beni.:kop:Bir yerde format atıyorsunuz, diğer yerde film izliyorsunuz. Mantıklı cevaplar gerçekten :d:

Ayrıca HDD'in ömrü, bilgisayar çalıştığı her zaman kısalmaz. Eğer HDD üzerinde İşlem yaparsanız HDD'in ömrü kısalır.

İnternetteki bilgileri değil, kendi bilgilerinizi yazın.
bir hatadan dolayı bir günde 18 kere format attığımı bilirim.ayrıca her ay en az 2 kere format atarım.
zarar verseydi bende hdd kalmazdı şimdiye kadar.

Üst Alt