Ekran Kartıı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krazy

krazy

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartıı
2011-2012 yılında çıkan oyunlar için güzel bi ekran kartı istiyorum 400 tl ye kadar bütçem var karar veremedim çeşit çok sizlere sormak istedim Power supply almayı düşünüyorum bu konu hakkında soru sormazsanız sevinirim sadece kullandıklarınızı ve önerdiklerinizi yazsanız yeter teşekkürler

İşlemci :
Ram :
Anakart :
Kasa :

Şimdiden Teşekkürler//

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
500 watt aerocool strikeX power supply
hd6850 :oke:

krazy

krazy

Üye
    Konu Sahibi
Senin kullandıgın kartmı bu Cpu bana düşük geldi Bf3 falan oynayabilirmiyim bu kartla ?

krazy

krazy

Üye
    Konu Sahibi
hangisi peki ? Xfx Sapphire MSI hangi model yani Fark var aralarında çünkü

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sapphire alabilirsiniz.

aleranol

aleranol

Üye
işlemcisi iyi gözükmüyor.

aleranol

aleranol

Üye
amd yerine bi intel alsan çok daha yüksek performans alabilirsin. Kasa gpu cpu ve anakart eğer uyumlu ise çok iyi olur. Bence amd iyi değil.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
amd yerine bi intel alsan çok daha yüksek performans alabilirsin. Kasa gpu cpu ve anakart eğer uyumlu ise çok iyi olur. Bence amd iyi değil.
oyun konusunda amd işlemci her zaman daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: krazy
aleranol

aleranol

Üye

oyun konusunda amd işlemci her zaman daha iyidir.
önemli olan en hızlı değil en çok veri işlemesi ise sanırım intel bunu daha iyi beceriyor. Msi nin en iyi laptoplarına bakınca bunu görebiliyorum performans = oyun ise intel=oyun. Ben bunu böyle biliyorum bilmediğim bir nokta varsa beni aydınlat :/

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

önemli olan en hızlı değil en çok veri işlemesi ise sanırım intel bunu daha iyi beceriyor. Msi nin en iyi laptoplarına bakınca bunu görebiliyorum performans = oyun ise intel=oyun. Ben bunu böyle biliyorum bilmediğim bir nokta varsa beni aydınlat :/
performans=oyun demek değildir hem intel işlemcileri programlara uygulamalara öncelik verir oyunlar arka plandadır.

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35
aleranol

aleranol

Üye

performans=oyun demek değildir hem intel işlemcileri programlara uygulamalara öncelik verir oyunlar arka plandadır.

e benim laptop asus n53sv arkadaşlarımın en iyide oynayamazsın dediği oyunları ultra vs ayaelarda oynuyom adamlarda amd var bende intel. Mesela nfs run. Blackops

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
benim arkadaş i5 te oynayamadı blackops u nasıl olcak?

• Beğen
acuxx

acuxx

Üye
benim arkadaş i5 te oynayamadı blackops u nasıl olcak?

kahkakaha attım. i5 ile oynayamamasının sebebi ya ekran kartı driveri yükle değildir yada ekran kartı çok düşüktür ki i5 işlemci varsa sorun ekran kartı driverindedir. blackops grafik yönünden o kadar iyi ideğil.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
kahkakaha attım. i5 ile oynayamamasının sebebi ya ekran kartı driveri yükle değildir yada ekran kartı çok düşüktür ki i5 işlemci varsa sorun ekran kartı driverindedir. blackops grafik yönünden o kadar iyi ideğil.
hiç birşeyi yoktu kardeşim mis gibi makinaydı valla.

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
benim laptop i7 işlemci heetürlü oyunu maxda oynuyorum valla amd yi hiç sevmiyorum.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
benim laptop i7 işlemci heetürlü oyunu maxda oynuyorum valla amd yi hiç sevmiyorum.
hacım i7 iyidir intel sağlam ama oyun oynamak istiyorsan amd kraldır yanlış anlama inteli seviyorum ama amd yi daha fazla :D

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35 ve krazy

MaxipmaN

Üye
benim soğutucu olmayınca oyun da yüklemedim :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...