Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran Kartıı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krazy
Üye
Konu Sahibi
benim işlemcim i5le eşdeğer bi amd işlemcisi oyun canavarı yapmak istiyorum performans bakımından amd phenom II 4 ( 4 çekirdek ) serisini kullanmadan yorum yapma derim ben gayet memnunum işlemcimden konu dagıldı ama ben ekran kartı tavsiyesi istiyodum işlemci muhabbetine döndü..
SeniGördüm
Üye
Beyler amma laf yapmışsınız.onu seviyorum bunu seviyoruma gerek yok.uygun fiyatlı bir işlemci alınacaksa amd seçilmelidir çünkü en az 100tl fark oluyor birbirine eş 2işlemci arasında...intel alınacaksa en az 2500k alınmalıdırdaha aşağısı alınmamalıdır
krazy
Üye
Konu Sahibi
işlemci degil muhabbet ya konu kayıyo ekran kartı hacım ekran kartı konu kim açtı lan işlemci konusunu
L-LumieRe
Üye
ıslemcı muhabbetıne son noktayı koyaraktan şunu soylıyecegım...
Sımdı burda ıntel veya amd fanatıklıgı yapmaya gerek yok..
Oyun performansı acısından eger ultra yuksek bır sıstemınız yoksa (2.000 tllık ekran kartından bahseıyorum) ıntel veya amd ıslemcı fark etmeyecektır.
Islemcınız 2500k da olsa phenom II x4 955 te olsa sıze verecegı performans aynıdır..
Aradakı fark ıse ıntel ıslemcı ve anakarta toplam 800 tl vereceksınız.
Amd sısteme ıse 500 tl vereceksınız... Arada 300 tl nın 250tlsını ekran kartına verıp ıntel sıstemı performans olarak geçersınız.. 50 lırayada orta sevıye bır ıslemcı sogutucusu sıstemi taş gıbı yapacaktır..
Ayrıca ekran kartı açısından 250 tl cıddı fark yaratır. Mesela 6850 yerıne 7850 alınır
ıslemcı muhabbetıne son noktayı koyaraktan şunu soylıyecegım...
Sımdı burda ıntel veya amd fanatıklıgı yapmaya gerek yok..
Oyun performansı acısından eger ultra yuksek bır sıstemınız yoksa (2.000 tllık ekran kartından bahseıyorum) ıntel veya amd ıslemcı fark etmeyecektır.
Islemcınız 2500k da olsa phenom II x4 955 te olsa sıze verecegı performans aynıdır..
Aradakı fark ıse ıntel ıslemcı ve anakarta toplam 800 tl vereceksınız.
Amd sısteme ıse 500 tl vereceksınız... Arada 300 tl nın 250tlsını ekran kartına verıp ıntel sıstemı performans olarak geçersınız.. 50 lırayada orta sevıye bır ıslemcı sogutucusu sıstemi taş gıbı yapacaktır..
Ayrıca ekran kartı açısından 250 tl cıddı fark yaratır. Mesela 6850 yerıne 7850 alınır