Yardım Ekran Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı
Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim.

Arkadaşlar ekran kartı alıcam bana güzel oyunlarda kasma felan yapmıcak sorun cıkarmıcak uygun fiyatlarda bir ekran kartı tavsiye edermisiniz.

PC Bilgilerim
Windows 7 Ultimate 32 Bit
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @2.93GHz 2.93 GHz
RAM: 4 GB
Anakart modeli: G41T M7
Güç kaynağı: 300 W

Arkadaşlar güç kaynağını yanlış yazmıştım 300 W

özellikle pes 2014, battlefield 4 gibi oyunlarda sorunsuz şekilde çalışacak bir ekran kartı tavsiye edermisiniz

Son düzenleme:

istisna97

istisna97

Üye
Güç kaynagini yukseltmen lazim

ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
bende önceden ati hd4650 1gb ddr3 dvı hdmı ekran kartı vardı pes 2013 sorunsuz çalışıyordu yandı en azından bu ekran kartı kalitesinden bundan biraz daha iyi bir kart lazım güç kaynağını daha sonra yükseltirim şu anda maddi sıkıntım var biraz

erdi_s

erdi_s

Üye
En az nvidia gt650 seviyesinde bir ekran karti isini gorur. Benim laptopta gt650m var 4gb. Pes 14te sorunsuz. Battlefield 4ü de sknti yapmadan yuksek grafikte oynarim diye dusunuyorum.

ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
önerin için sağolasın ben genellikle ati'nin ekran kartlarını severim ben pc için bakıyorum senin önerdiğin laptop'lar için herhalde

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
önerin için sağolasın ben genellikle ati'nin ekran kartlarını severim ben pc için bakıyorum senin önerdiğin laptop'lar için herhalde
650m laptop için de pc için 650 de var ama o siteme fazla gelir 650

erdi_s

erdi_s

Üye
Gt650m laptop icon gt650 pc icin kardes. Ben de onceden aticiydim ama nvidia artik daha iyi gibi. Ama sen bilirsin. Nvdia alcaksan gt630 olmali minimum. O da fena degil

• Beğen
Tepkiler: ibrahim539
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
Gt650m laptop icon gt650 pc icin kardes. Ben de onceden aticiydim ama nvidia artik daha iyi gibi. Ama sen bilirsin. Nvdia alcaksan gt630 olmali minimum. O da fena degil

eyvAllah peki fiyatı ne kadardır bilgin var mı

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
650 işlemciye darboğaz yapar diye düşünüyorum 635 belki olur lakin o güç kaynağı yetmez

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim eğer oyun için alıyorsan her zaman amd al demiştir büyüklerim. oyunlarda hızları daha iyi oluyormuş diğerlerine göre. neyse saadete geleyim bu aralar yeni laptop alacağım için çok araştırdım kardeşim. Öncelikle voltaj ve diğer özelliklerine bakacaksın uyumlu mu değil mi diye anakart destekliyor mu desteklemiyor mu diye. Bu arada ekran kartının sonunda "m" harfi olanlar laptop içindir ama neredeyse her ekran kartı hem masaüstü hem de dizüstü için çıkarıyor. Neyse saadete geleyim benim sıralamam eğer anakart destekliyorsa bu şekildedir:
1- NVidia GeForce 650
2-NVidia GeForce 740
3- NVidia GeForce 645
Eger ekran kartlarının hangi oyunları yaklaşık kaç fps de oynattığını buradan araştırabilirsin kardeşim.

Üst Alt