Ekran Kartı Sorunu !!

Sponsorlu Bağlantılar

malikrc42

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Sorunu !!
Arkadaşlar daha düne kadar pc yi yenilettirirp ekran kartı taktırtmıştım ama 2 ay sonra pc ye format attıktan sonra ekran kartı görünmüyor .Cd si yok yükleyemedim ne yapmam yazım biraz yardımcı olurmusunuz...

Ekran Kartının içinde yazan yazılar :
HTB503700044

HTL533D264N512PC8
:512 PC533 DDR2-RAMHTL8C

:4026..28/02/07(185A)

Arkadaşlar şu konuya bi yardım edelim..:bilmm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ekran kartınızın tam oarak markasını yazarsanız size daha iyi yardım edebiliriz... Yada BURADA Bulunan programı kullanınız...

malikrc42

Üye
    Konu Sahibi
Bİ YERDE TAKILDIM bi yardımcı olun msn VERİYİM :[email protected] bi ekleyinde detaylı konuşalım...

--------------- Ekleme ---------------

burada takıldım ne yazıcam ki oraya _?

franklinda

franklinda

Üye
everest kur en kolayından sana marka model ve download sayfası adresini gösterir
yada live bir linux tak ve aç sistemi system info bölümünden marka ve modelini öğren yetr sana.

malikrc42

Üye
    Konu Sahibi
ben CUP-Z

BEN CUP-Z programını indirdim ama grafichs sekmesinde hiç bir şey yazmıyor tüö kutucuklar boş :(( ne olacak şimdi

BEN CUP-Z programını indirdim ama grafichs sekmesinde hiç bir şey yazmıyor tüö kutucuklar boş :(( ne olacak şimdi

franklinda

franklinda

Üye
pardus live cd takıp bakacaksın ve hemen system info bölümü var sistem menüsünde oradan open gl kısmına diyecek basiti bilgisayar resmine tıkla masaüstünde hemn girince yazacak modelini. yada everest kuracaksın diyecek sana.

kart driverının yüklü olmasına gerek yok,bunun için bir üçüncü parti bir yazılıma da ihtiyacın yok,bilgisayar ilk açılırken dos ortamında sol üst köşede ekran kartının modeli ve markasını ve kac mb. olduğunu belirten bir yazı geçer.ayrıca donatılar sistem yolunu izlersen oradada modelini yazılı olarak bulabileceksindir.

kart driverının yüklü olmasına gerek yok,bunun için bir üçüncü parti bir yazılıma da ihtiyacın yok,bilgisayar ilk açılırken dos ortamında sol üst köşede ekran kartının modeli ve markasını ve kac mb. olduğunu belirten bir yazı geçer.ayrıca donatılar sistem yolunu izlersen oradada modelini yazılı olarak bulabileceksindir.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya bende bişey sorucam bnim hp bilgisayardaki harici ekran kartı bozuldu şu anda kendi ekran kartıyla çalışıyor böyle oynamaya dewam edersem bilgisayar daha da kötü olurmu yani ram falan yanar mı

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
Ekran kartının tram olarak markası serisini sölersen sana yardıcı olabilirim.... Yda sen netten driverını indirebilirsinnnn

franklinda

franklinda

Üye
bak o ekran kartı sana anakart aldığında ekran kartı alma ve anakart alırkende biraz fazla ödeyip bunu al diye sunuluyor. Harici ekran kartın neyse oda birebir aynıdır. Hiç öyle birşey olurmu be kardeşim akıl var mantık var. İndir güncel driverini yükle ve devam istersen yeni ekran kartıda alabilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt