Ekran Kartı Konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Konusunda yardım
Arkadaşlar yeni bir pc almayı düşünüyorum herşey tamam ama sadece ekran kartı konusunda kararsız kaldım 2 tane ekran kartı var birisi MSI 8800 GTX 512 MB 364 bit diğeride AXLE - AX-GTS250-1GB 1GB, GTS 250,DDR3,256Bit,DVI-I sizce hangisini almalıyım,bu arada MSI olan 2.el ve garantisi yok. bu kartlardan hangisi hızlıdır çünkü bit olayı kafamı karıştırdı.Aşağıda bu kartlara ait link var inceler ve düşüncelerinizi yazarsanız çok memnun olurum

MSI 8800 GTX 512MB 364;

(doğru linkimi verdim emin değilim,çünkü benim alacağım 512mb imiş)

AXLE - AX-GTS250-1GB 1GB;

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
AXLE GTS 250 ile MSI 8800 GTX'i karşılaştırmanız yanlış zaten. MSI 8800 GTX, gerek saat hızı, gerek çekirdek hızı, gerek Shader hızı, gerekse veriyolu değeri bakımından GTS 250'yi geride bırakır ve zaten 364 Bit olması en iyi performansı vaat eder. Ayrıca Anakartınız destekler ise, aynı 8800 GTX'den 3 tane takabiliyorsunuz. Yani Multi GPU Supported ( çoklu Ekran kartı desteği ) buna SLI köprüleme deniyor. GTS 250'de böyle birşey yoktur. Ayrıca iki tane DVI çıkışı olduğu için çoklu Monitoru da destekliyor. Yani Multi-Display... HDTV ilede en iyi uyumu sağlıyor.

Ekran kartlarını yanlış karşılaştırmışsınız :) 8800 GTX her yönü ile GTS 250'den 4 kat daha üstün özelliklere sahiptir.

Ayrıca MSI sitede 3 yıl garantili olarak görünüyor. Garantisi vardır, fakat Türkiyeye girişinde garanti kapsamında olmayacaktır. Veya tam tersi olabilir.

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
AXLE GTS 250 ile MSI 8800 GTX'i karşılaştırmanız yanlış zaten. MSI 8800 GTX, gerek saat hızı, gerek çekirdek hızı, gerek Shader hızı, gerekse veriyolu değeri bakımından GTS 250'yi geride bırakır ve zaten 364 Bit olması en iyi performansı vaat eder. Ayrıca Anakartınız destekler ise, aynı 8800 GTX'den 3 tane takabiliyorsunuz. Yani Multi GPU Supported ( çoklu Ekran kartı desteği ) buna SLI köprüleme deniyor. GTS 250'de böyle birşey yoktur. Ayrıca iki tane DVI çıkışı olduğu için çoklu Monitoru da destekliyor. Yani Multi-Display... HDTV ilede en iyi uyumu sağlıyor.

Ekran kartlarını yanlış karşılaştırmışsınız :) 8800 GTX her yönü ile GTS 250'den 4 kat daha üstün özelliklere sahiptir.

Ayrıca MSI sitede 3 yıl garantili olarak görünüyor. Garantisi vardır, fakat Türkiyeye girişinde garanti kapsamında olmayacaktır. Veya tam tersi olabilir.

Arkadaşa Katılıyorum :good: ama o kadar cok özellik bilmem diyorsan axleyide alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt