Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Ekran kartı için mi windows yükseltmesi için mi ?Eski Sürümleri Dene Yada Diğer Driverlar İle İlgili Sorun Yaşıyorsundur
üstteki arkadaşın verdiği link senin için uygun olan fakat sistem 64 bit mi 32bit mi o varEkran kartı için mi windows yükseltmesi için mi ?
Driveri geçelim de üssteki ikinci postaya bakar mısınızsistem 32 bit > windows 7 home basicin de torrentini arıyorum da bulamadım; normal linke 1 gün yazyor
Birşey soracağım ; başka bir bilgisayarın DVD si var o da win7 HB ama Dell marka DVDnin üzerinde only a Dell PC yazıyor ben bu bilgisayara yüklesem marka farkından sorun çıkar mı
vga grafik bağdaştırıcı olarak geçmesi normal gibi çünkü fx5500 sadece vga olarak bağlanır dönüştürücüyü falan saymazsakOnu da hallettim dediklerinizi zaten yapmıştım da normal başlattım antivirüs programını sildim oldu şuan Wİn7H.B kullanıyorumfakat yine bir sorun var aygıt yöneticisinde ethernet ve video denetleyicilerinde ünlem işareti var ; güncelle diyince bu sürücü yazılımı bulunamadı diyor . SlimDrivers adlı programla tarattım o da sorun bulamadı . Ve ekran kartı da standart VGA grafik bağdaştırıcı olarak geçiyor ...
bunun çözümü nedir ?
drvier booster freesini önermem, en azından key yapıştırıp denenebilir.driver booster kullan belki bulur yada pc markanın sitesinden driverleri indir
yok yeterli değil, asrock asus gibi marka ama gerisi çift kanal ram desteği, çift çekirdek işlemci, ddr400 ram hızı oluyor, fsb 800 ise işlemcinin 800mhz fsb hızı ile çalıştığını gösteriyor bu fsb anakart ile iletişim hızı gibi birşey.başlarkenki siyah ekrkranda 64bit supported yazıyordu ben de 64 bit kurdum (xp deyken 32 bitti) işletim sistemi bu anakart da yazanları yaziyim ben anlamadım hangisi marka heralde ilk kelime : ASRock Dual Channel Dual Core CPU DDR400 FSB800 Prescott800
sendeki önemli değil yazında belirtmen önemlizaten bendeki free değilki
Kusura bakma ama asus p5 li şeyden sonrası yok bende az daha açık anlatırmısınyok yeterli değil, asrock asus gibi marka ama gerisi çift kanal ram desteği, çift çekirdek işlemci, ddr400 ram hızı oluyor, fsb 800 ise işlemcinin 800mhz fsb hızı ile çalıştığını gösteriyor bu fsb anakart ile iletişim hızı gibi birşey.
yani 2.53ghz işlemcinin kendi çalışma hızı ile karıştırılmamalı elbette.
yani ihtiyacımız olan bilgi asus p5klam-se(model) gibi anakartın da modeli gerekir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indirirsen göreibilirsin, anakart modeli için key gerekmez sanırım
key girersen detaylı tüm bilgileri görürsün ve tüm sıcaklıkları
Kusura bakma ama asus p5 li şeyden sonrası yok bende az daha açık anlatırmısın
Dur sanırım anladım o programı kuracağım o da sıcaklığına varana kadar her şeyi gösterecek
Sanırım aranan şahıs bulundu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?