Ekran kartı almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

ridvan5206

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Fps oyunları fazlasıyla oynayan birisiyim ve şuan nvdia Geforce8500Gt kullanıyorum. Aşağıdaki özelliklere sahip bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum.. "100-200" tl arası yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
Konu güncel mi ? Güncelse sana ekran kartı önerebilirim

KanCrasheR

KanCrasheR

Üye
işlemcinin çaça bellgı kac MB ? ayrıca yenı cıkan ekran kartları sistemıne darbogaz yapar işlemcinide degıstırmen lazım bırde ram arttırman lazım bu işlemciye Ati 4850 gider yada GTX650

MaxipmaN

Üye
işlemcinin çaça bellgı kac MB ? ayrıca yenı cıkan ekran kartları sistemıne darbogaz yapar işlemcinide degıstırmen lazım bırde ram arttırman lazım bu işlemciye Ati 4850 gider yada GTX650
hd4850 nerde gtx 650 nerde
4850 1033 puana sahip, ama 6yıllık karta gidip 220 tl de verilmez vatan fiyatı
gtx 650 1833 puana sahip , gtx 650 darboğaz yapacaktır
o sisteme takılacak maksimum kart r7 240 bence

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence Masraf Yapma Derim Yada Direx 12 Kartlar Baya Pahali Bende GT630 Var 4 GB Açmadiği Oyun YOk Ama O Parayada İyi Bir Kart Alamazsın Ayrıca Ram de Yetersiz Ha Oynatmadığın Oyun Olmaz Ama Kasabilir

MaxipmaN

Üye
Bence Masraf Yapma Derim Yada Direx 12 Kartlar Baya Pahali Bende GT630 Var 4 GB Açmadiği Oyun YOk Ama O Parayada İyi Bir Kart Alamazsın Ayrıca Ram de Yetersiz Ha Oynatmadığın Oyun Olmaz Ama Kasabilir
gta5 te full low 20-25fps herhalde, çözünürlük kaç?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Oyuna Girebilsem İyiydi Aslında :D Türkçe Yama Yaptım KlavyeTuşlarını Atamamı İstiyor Ama Bir Türlü Kabul Etmiyor Tuşlari :ah Eğer Oyuna Girebilirsem Orayı Geçebilirsem Atıcamda :bilmm

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
R7 250 falan iyi gider
Örn gtx960 ın gta 5 performansı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bence overclock ister işlemciye r7 250
Ben 2.66 Dan 2.72 Ye Çıkarıyorum Yukarıyı Yemiyor Zaten Anakart 2.13 Normal Okuyor OC İle 2.66 Çıkartıyorum Ben Bakalım Adamın Anakartı Normalde Ne Kadar Çaliştiriyor Çokta OC Potansiyelleride Yok Üst Seviye İşlemci LAzım
R7 250 falan iyi gider
Örn gtx960 ın gta 5 performansı
Adam 200 TL Diyor :D Bu Kartı Aldım Geçen Kuzene 870 Kağit Ama Güzel Cry Sis 3 ü Ultrada Yiyor Kart :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben 2.66 Dan 2.72 Ye Çıkarıyorum Yukarıyı Yemiyor Zaten Anakart 2.13 Normal Okuyor OC İle 2.66 Çıkartıyorum Ben Bakalım Adamın Anakartı Normalde Ne Kadar Çaliştiriyor Çokta OC Potansiyelleride Yok Üst Seviye İşlemci LAzım

Adam 200 TL Diyor :D Bu Kartı Aldım Geçen Kuzene 870 Kağit Ama Güzel Cry Sis 3 ü Ultrada Yiyor Kart :)
Ben gta 5 lafı duyunca yazmak istedim
960 en az 3000 tl lik bi sisteme yakışır

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
KanCrasheR

KanCrasheR

Üye
Bence sistemi degistr yada anakartin destekliyorsa xoen islemci modlayip takabilirsin ben 4850 konusuna gelince rahat calisir anlaminda soyledim tek eksigi dx11 ama core2 duoda guzel calisir

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben gta 5 lafı duyunca yazmak istedim
960 en az 3000 tl lik bi sisteme yakışır
Benim KUzen DDR2 Kartta 960 Kullanıyo :D Oyunlarda Nadir Kasma Var Bende GTA 5i Açayım İşlemci %80 90 dan Başlıyor :D
Bence sistemi degistr yada anakartin destekliyorsa xoen islemci modlayip takabilirsin ben 4850 konusuna gelince rahat calisir anlaminda soyledim tek eksigi dx11 ama core2 duoda guzel calisir
Core 2 nin Harcı Değil Çoğu Oyun Bakma Adam Akıllı GPU Olmazsa Bütün Yük İşlemciye Paslanıyor Ben NE Zaman Oyun Açsam Babayiğit İşlemci 2.72 GHZ Yinede Zorluyor Makineyi E8200 Kullanıyorum Üst Seviye Biraz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben gta 5 de v sync açınca ne ekran kartı ne de işlemci % 100 e yaklaşıyor

Ama kapatınca ekran kartında takılıyorum işlemci % 50 iken ekran kartı % 100 de oluyor
Ama oyunda ultra ayarlarea yaklaşık 75fps alıyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben gta 5 de v sync açınca ne ekran kartı ne de işlemci % 100 e yaklaşıyor

Ama kapatınca ekran kartında takılıyorum işlemci % 50 iken ekran kartı % 100 de oluyor
Ama oyunda ultra ayarlarea yaklaşık 75fps alıyorum
Core 2 Mi Senin Mib?

Üst Alt