ekran kartı açılışta uğultu yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rizeli53100

rizeli53100

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı açılışta uğultu yapıyor
sorunum şu.bilgisayar açılışında ekran kartı fanında uğultu geliyor aradan 2.3 dakka geçtimi uğultu gidiyor.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Aç kasanı sök soğutma sistemini. Daha sonra fanını sök. Fanı temizle. Geri tak çalıştır. Sakın fanı yağlıyayım deme...

rizeli53100

rizeli53100

Üye
    Konu Sahibi
hocam öyle bi anlatmışsınki sanki bilgisayarı icad eden benimde gözüm kapalı yaparmışım.yinede teşekkür ederim ceap veriğin için.ama bana daha yüzeysel çözümler lazım.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Uğultunun ekran kartından geldiğine emin olun...Genelde HDD sorunu çıkar bu tür uğultuların altında...

rizeli53100

rizeli53100

Üye
    Konu Sahibi
uğultunun yüzde bir milyon ekran kartından geldiğine eminin.bu nezamandır vardı aslındada ben fazla önemsemiyordum.açılışta oluyor 1 dakika kadar ince bi uğultu sonradan kendiliğinden kesiliyor daha önce kesmek istersen bi ufak yumrukcuk işi hallediyor.ekran kartına hiç dokunmadım sadece ötesinde berisinde oluşan tozları temizledim.ama hala var.okadar önemli bişey değil ama yüzeysel olarak çözüm önerecek arkadaşların tavsiyesine başvurmak istedim.bazı forumlarda kontak spreyi sıkarsan geçer gibi yorumlar okudum.ama açıkçası cesaret edip fanıda sökemiyorum.önerileriniz varsa beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt