Ekran Jelatini Hakkında Önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Never Back Down

Never Back Down

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Jelatini Hakkında Önemli
Arkadaşlar Lg G2 ime Jelatin taktırdım bugun mat biyerde bi kabarcık kaldı adam bi türlü düzeltemedi.dedim abi bu ne cihazın dedi darbe almış dedi o yüzden kabarcık kalıyor dedi bana
şimdi arkadaşlar ekranda herhangi bi ölü pixel vb bişeyde yok çatlak çızık bişeyde göremiyorum neden böyle diyor anlamadım yanii

eğer öyle bişey varsa garantiye girermi

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar Lg G2 ime Jelatin taktırdım bugun mat biyerde bi kabarcık kaldı adam bi türlü düzeltemedi.dedim abi bu ne cihazın dedi darbe almış dedi o yüzden kabarcık kalıyor dedi bana
şimdi arkadaşlar ekranda herhangi bi ölü pixel vb bişeyde yok çatlak çızık bişeyde göremiyorum neden böyle diyor anlamadım yanii

eğer öyle bişey varsa garantiye girermi
Ölü pixelle alakası olmaz dostum. Takan arkadaş ikincisini takmak istemediği için olayı cihazın üstüne atmış.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, adam becerememiş. :D

Samet.25

Uğraşmak istememiş bence. Bende taktırmıştım dolu kabarcık oldu 3 4 dk uğrastı çıkardı taktı filan düzeltti sağolsun telefon ile alakası yok yani takma kafana

Never Back Down

Never Back Down

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

Blackbeltsea

Blackbeltsea

Üye
darbe ile alakası yok ufacık bir tüy tanesi bile kalsa kabarcık olmasına sebep oluyor , eğer işini iyi yapan biriyse jelatini uçlarından kaldırarak o tüyü bant yardımıyla jelatine de zarar vermeden alıp tertemiz hallediyorlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt