5800 ekran içine su (camsil) kaçırdım :D

Sponsorlu Bağlantılar

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran içine su (camsil) kaçırdım :D
Evet arkadaşlar teknik bilgisi olan bi arkadaştan yardım talebinde bulunuyorum.

Bu gün ekran çizilmesin diye aldığım silikon ekran koruyucusunu yapıştırmak için ekrana camsil döktüm az bişey fakat o az bişey yinede çok gelmiş olacakki ekranın kenarlarından içeriye sızmış . hava kabarcıklarını felan aldım güzelce yapıştırdım ekran koruyucuyu fakat telefonun tuş kilidini açtığımda vahim durumla karşılaştım. ekran içinde su vardı . bataryayı çıkardım biraz güneşte felan bıraktım çok az bi düzelme olsada malesef hala ekranın iç kısmnda su kalıntısı gibi lekeler var ve ekranın çoğu bölgesinde kararma var . dokunmatik dahil telefonun başka hiç bir yerinde sorun yok ama görüntü hiç hoş değil. Garantisi için aldığım mağazaya gittim fakat garantinin bu olayı karşılamayacağını söylediler. oem ekran ı 40 liraya takarız orjinali 100 lira dediler. Ne yapmalıyım. :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefoncuya götür içini açarlar temizlerler çok bi zarar varsa ekranın değişir

fatihter

Üye
ya benim telefonda 5800 suya kaçtı herşeyi çalşıyor fakat ekranını göremiyorum. ışığı yanmıyor içini açıp temizledim kuruttum.ekranının ışğı yanmıyor . ne yapmalıyım...?

xxtropicalsxx

xxtropicalsxx

Üye
bencede en doğrusu yetkili bir msğaya..... götür

laveled

laveled

Üye
ben kendim açar temizlerim diosan videodaki gibi açabilirsin

^^Positive^^

Üye

Bu gün ekran çizilmesin diye aldığım silikon ekran koruyucusunu yapıştırmak için ekrana camsil döktüm az bişey fakat o az bişey yinede çok gelmiş olacakki ekranın kenarlarından içeriye sızmış . hava kabarcıklarını felan aldım güzelce yapıştırdım ekran koruyucuyu fakat telefonun tuş kilidini açtığımda vahim durumla karşılaştım. ekran içinde su vardı . bataryayı çıkardım biraz güneşte felan bıraktım çok az bi düzelme olsada malesef hala ekranın iç kısmnda su kalıntısı gibi lekeler var ve ekranın çoğu bölgesinde kararma var . dokunmatik dahil telefonun başka hiç bir yerinde sorun yok ama görüntü hiç hoş değil. Garantisi için aldığım mağazaya gittim fakat garantinin bu olayı karşılamayacağını söylediler. oem ekran ı 40 liraya takarız orjinali 100 lira dediler. Ne yapmalıyım. :(

Kullanıcıdan Kaynaklı Hata Olduğu İçin Nokia Club 80 TL ye yapar Telefonunun....

Davulbaz

Davulbaz

Üye
nasıl sorununu çözebilmişsindir herhalde.leke olduğuna göre tahminim ekran değişmiştir.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar lekeler %90 derecede kayboldu zamanla . fakat yinede ekranin ust kisminda cok ufak noktalar halinde parlaklilar var ama durumdan memnunum. pekte rahatsiz edici ve göze carpan bisez olmadigi icin ekrani degistirmekten vazgectim.

Bütün arkadaslara ilgileri icin tesekkür ederim.

OnuRap-06

Üye

Bende yaklaşık 15 gün önce nokia 5800 marka telefonumu suya düşürdüm ve telefonumu hemen saç kurutma makinasıyla kuruttum ama telefonum tekrar açılmadı.. sadece üst taraftaki kısayol xpressmusic bölümünün ışığı yanıyordu, batarya yüksek derece ısınıyordu ve ekran gelmiyordu.. Genpa Teknik servisine götürdüm ve bugün beni arayarak 151 TL karşılığında yapılacağını ve onarım sonrasında eğerki yine çalışmazsa ücret alınmayacağını söylediler.. bende kabul ettim çünkü teli alalı daha 1 ay bile olmadı.. Onarım tamamlandığında sonucunuda sizlerle paylaşırım..

kemal21

kemal21

Üye
yazık olmuş benim bildiğim kadarıyla pirinç suyu emiyordu ama yanlışta olabilir
yavv bide seni uyarmadılarmı bu telefona su yasak diye niye ekrana su döktünki ya
artık dikkatli olursun
ha bu arada unarım telefonun düzelir

_GEDA_

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım. Ekran koruması yapıştırırken içine solüsyon gitti. Dün oldu bayaa da bi moralim bozuldu. Üst kısımdaki led ışıklar bazen yanıyor bazen bir kaçı sönüyor. Sizin ki ne alemde bilgi verir misiniz. Aynı duruma düşen arkadaşlarda tecrülerini paylaşırlarsa sevinirim. İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkürler

rapege

rapege

Üye
geçmiş olsun

Perfect!

Üye
madem böyle bişey oldu telefonun bataryayı çıkarıp bi gün güzelce kurutsanıza yakarsanız anakartı daha kötü

_GEDA_

Üye
Telefonun sadece ekranının arkasında bir kaç damla su var. Çalışma aksamında hiçbir problem yok. Bir telefoncuya götürdüm bir kaç kez rastladım ben bu olaya paranı almaya alırım ama yazıktır bir kaç gün sonra kuruyor hiçbir iz kalmıyor dedi. Tabi benim içim rahat etmedi. Başka bir telefona gittim eline alır almaz ölmüş bu yeni bir ekran lazım 130 lira dedi sonra ben telefonu açtım baktı açılıyor falan neyse temizleriz falan diye kıvırttı bende böyle bir adama yaptırmak istemedim. En iyisi bekleyip görmek lazım gibi.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
kendin uğraşıp bozma derim 80lik masrafı 180yapma

OğuzcanAbi

Üye
ustalar bu 5800ların başlarına gelmedik kalmadı havuza düşen çeşmeye düsen cam sil giren:ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
yakında üzerinde tır geçdi die çıkıcaklar ozamn kopucam:D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
yakında üzerinde tır geçdi die çıkıcaklar ozamn kopucam:D

geçen fatih köprüsüne düşürüyodum elimden kaydı üst geçitte :D o zaman ben gelirdm üstnden geçmeyen kalmadı diye:D