ekran açılmıyor lütfen yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uA_abdül

uA_abdül

Üye
    Konu Sahibi
ekran açılmıyor lütfen yardım!!
bilgisayarın kasasına sert bi şekilde vurdum ekran gitti kapatıp tekrar açıncada ekranda sarı ışık yanıyor ve açılmıyor ekran kartı mı bozuldu ne yapabilirim?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sisteminize nazik davranınız... :) Bilgisayarınızın kasasını açınız. Ekran kartını çıkaryıp tekrar yerine takınız. Bilgisayarınızın bağlantılarını yapıp tekrar açınız. Ekran kartı yerinden oynamış olabilir. Sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Ulaş'ın söylediği yöntem işe yaramıyorsa önce sağlamca tekme atınız ardından ninjitsu sanatını öğrenerek kasanın üst kısmına ölüm yumruğu indirip, kasa içindekileri yeni kasaya taşıyıp (zira hakkıyla yaptıysanız, o yumruğun ardından kasa diye bir şey kalmayacak) öyle deneyin.

Abi elektronik cihaz bu yahu ne yaptın sen! "Kasa"sı var diye dalınmazki bilgisayara. :close_tema:

Umarım yerinden oynamıştır biraz ve çıkarıp takma ile düzelir. Bunun yanısıra bilgisayarın tüm bağlantılarını her ihtimale karşı kontrol edin ve tek tek sağlam olduklarından emin olun. Normalde fazla oynama vs. varsa zedelemiş olabilirsiniz.

RAM ve işlemci slotlarını kontrol etmeyi unutmayın.

Geçmiş olsun umarım düzelir.

FirstClasss

FirstClasss

Üye
vurursanız bilgisayar size küser ve bir daha açılmaz gidin özür dileyin bence
:):)

uA_abdül

uA_abdül

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı oynamış söküp taktım düzeldi herkese teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica ederim... :oke:

Sorun çözüldüğüne göre konu kapatılmıştır...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...