Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekEklenti Limiti
Sponsorlu Bağlantılar
@Safak
Üye
Konu Sahibi
Eklenti Limiti
Evet maxicepe dosya eklentisi yapacam ama 44mb o yuzden yapamiyorum lutfen limiti 50mb cikartinn..
yo anlamadin beni tamam ugrastim yaptim yarin baskasi soyliyecek ondan sonra baskasi site biraz yurumeli yoksa olanaklar cok kotu
isa abi tamam uploud ediyomda yarin site koydugum dosyayi silcek ondan sonra bende olmicam sonra yorumlarda link olu link kirik
yo anlamadin beni tamam ugrastim yaptim yarin baskasi soyliyecek ondan sonra baskasi site biraz yurumeli yoksa olanaklar cok kotu
isa abi tamam uploud ediyomda yarin site koydugum dosyayi silcek ondan sonra bende olmicam sonra yorumlarda link olu link kirik
Paylasimlarda Ortalama dosya boyutları 2 ile 15 mb arasında değiyor yani senin gosterdigin istinalar dışında gereksiz birşey limitin yükselmesi.
Rus sitelerinde limit olmuyor aslinda orda paylassan sorun yasamazsin
Paylasimlarda Ortalama dosya boyutları 2 ile 15 mb arasında değiyor yani senin gosterdigin istinalar dışında gereksiz birşey limitin yükselmesi.
Rus sitelerinde limit olmuyor aslinda orda paylassan sorun yasamazsin
abi yanlis anlama o zaman baska sitelere uploud etmemizi istiyolarsa eklenti gereksiz bir sey oluyo kaldirsinlar o zaman facebook bile java uygulamasina destek veriyor guncelleme veriyo maxicep o gereksiz bu gereksiz anlamadim gitti lutfen istemiyosaniz uste anketi hayiri secin
mürteza16
Üye
Bence limit gayet iyi. 25 mb üzeri olan dosyalarını upfile, mediafire, google drive, dropbox gibi linkleri silmeyen yerlere upload edebilirsin.
Bu işin oluru olsa ozan zaten bunu 100mb yapardı ama siteye gereksiz yük bindirmek istemiyorlar demekki yada depolama alanı icin bir ücret oduyorlarsa artı maliyet anlamına gelir
Limiti geçelim üyelerin siteye jpg yükleme yetkisi bile yok
Bu işin oluru olsa ozan zaten bunu 100mb yapardı ama siteye gereksiz yük bindirmek istemiyorlar demekki yada depolama alanı icin bir ücret oduyorlarsa artı maliyet anlamına gelir
abi 50mb yapsin zaten sitede belli kisilerde eklenti var oda harvurup harman savurmuyor
ee Turkiyenin en buyuk forum sitesi olunca biraz maliyet yapcak
Ama bunun geliri gideride var. Maliyet yaparsa gider artar, gelir azalır. 10 yıl boyunca 25 mb olarak kullanılmış. Bundan sonra değişceğini sanmıyorum.
Ama bunun geliri gideride var. Maliyet yaparsa gider artar, gelir azalır. 10 yıl boyunca 25 mb olarak kullanılmış. Bundan sonra değişceğini sanmıyorum.