eklediğim haberler neden onaylanmıyorr ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
eklediğim haberler neden onaylanmıyorr ???
bikaç kez en güncel teknoloji haberleri bölümüne teknoloji ile alakalı haberler eklemiştim fakat onaylanmadı son günlerde yine ekledim konu lazerin güneşten dahi fazla ısı yaymasıyla alakalıydı ama eklenmedi bu sadece son günlerde eklediğim bi haber bu yüzden örnek verdim başka bikaç konum daha eklenmedi neden acaba ???

Ozan

Ozan

Admin
Şu an baktığımda, onay bekleyen haberiniz hiç yok.
Muhtemelen daha önce açılmış konular yada düzen kurallarına uymuyor da olabilir.

Haber Editörleri daha net cevap vereceklerdir.

macline

macline

Üye
ToprakÜmit daha net bilgi verecektir Arkadaşım ;)

Bu tip problemler yüzünden Konu açmanıza Hiç Gerek Yok ...

Pm den bütün derdini Yetkililere yada yardım almak istediğin kişi yada kişilere iletebilirsin :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bahsini ettiğiniz konu daha önce açılmış olduğu için haber editörleri tarafından silinmiş. Bkz: http://www.maxicep.com/bilim-ve-teknoloji/gunesten-de-sicak-lazer-139561.html .. Arama yaparken anahtar kelimelere dikkat edin. Ben, "Lazer ısısı" diye arattım, karşıma çıkan ilk sonuç ilgili konuydu.

Ayrıca, ben de bazen sabahları konuları onaylıyorum, belki forumda paylaşacağınız haber daha önce paylaşıldığı için ben de silmiş olabilirim. Hatta bir iki konunu sildiğimi hatırlar gibiyim .. :)

technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
Bahsini ettiğiniz konu daha önce açılmış olduğu için haber editörleri tarafından silinmiş. Bkz: http://www.maxicep.com/bilim-ve-teknoloji/gunesten-de-sicak-lazer-139561.html .. Arama yaparken anahtar kelimelere dikkat edin. Ben, "Lazer ısısı" diye arattım, karşıma çıkan ilk sonuç ilgili konuydu.

Ayrıca, ben de bazen sabahları konuları onaylıyorum, belki forumda paylaşacağınız haber daha önce paylaşıldığı için ben de silmiş olabilirim. Hatta bir iki konunu sildiğimi hatırlar gibiyim .. :)
http://www.maxicep.com/bilim-ve-teknoloji/gunesten-de-sicak-lazer-139561.html -dün
http://www.maxicep.com/bilim-ve-teknoloji/dunyanin-en-guclu-lazeri-gunes-gibi-139337.html 20.05.2008, 23:46 benim açtığım konu bu ve güncel teknolojihaberleri yerine bilim teknoloji bölümüne gitmiş orayı neden uygun görmediler anlamadım :) neysee

toprakumit

toprakumit

Üye
Haberin içeriğindede yazdığı gibi deneyler ve araştırmacılar... Bunlar bir nebzede olsa Bilim ve Teknolojiye giriyor... "Dünyanın en güclü lazeri Günes gibi" burada güncel olarak bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum. Eğer Güncel Haberlere uygun görülseydi Güncel haberlere açılırdı. Benim açtığım konulara bak O zaman bende açtığım konuların yarısını yararlı bilgilere vb. Yerlere açıyorum demekki b en bile kendi haberlerimi Güncel Teknoloji Haberleri Bölümüne uygun görmüyorum. Bunun için konuyu buralara taşımaya gerek varmıydı bilemiyorum... Sonuçta konun silinmedi. Başka bir katagoride açıldı. Bunun içinde sevinmen lazım çünkü demekki konu Bilim ve Teknoloji haberi buda kötü bişey değil.. Yani demek istediğim açtığınız konular kötü konular değil. Sonuçta forumun her katagorisine giriliyor ve oralardanda haberler okunuyor. Bu konuyu açmanın kastı ne... Bide şöyle bir örnek vereyim yarı çıkan telefon haberi Güncel Teknoloji Haberlerine açılıyor ama yarısıda Cep Telefonları Genel 'e açılıyor. Onlarda senin gibi düşünüyorlarmı acaba :allalla:

Bu aradada lafını ettiğiniz hellboy isimli üyenin haberide Bilim ve Teknoloji Haberlerinde... Bunu düşünün ve kimseyide zan altında bırakmayın. Yani böyle konularda kimse kimsenin canını yakmasın... Sonuçta bu Forum buradaki herkesin forumu, Forum içindeki arkadaşlarda bir aileyi temsil ediyor... Bundan sonra böyle konular açılacağı zaman herhangibir Haber Editörü ile irtibata geçin eğer sonuç alamazsanız, Sonra Site Hakkında Katagorisine Sonuç alamadığınız konuyu açın.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bana söyleyecek pek birşey kalmamış sanırım fakat !!!! açılmaması gereken şeylerin teknoloji bölmüne açılması ( bilim, mars hakkında yada konu dışı) bizim hem işimizi zorlaştırıyor hemde sizin vaktinizi alıyor.

açacağınız konuları başlıklarda ara seçeneğini kullanarak daha önce açılıp açılmadığına bakabilir ve açmış olduğunuz konuyu göremiyorsanız aynı şekilde başlıklarda ara seçeneğini kullanarak ( eğer taşınmışsa ) görebilirsiniz.

haberleriniz hakkındaki sorunlarınız için toprağa veya bana pmatarak daha hızlı cevap alabilirsiniz

ii forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt