[EKİP] Symbian Türkiye'ye Gönüllü Katılın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
[EKİP] Symbian Türkiye'ye Gönüllü Katılın

Symbian Türkiye'den herkese merhaba!

İlk yazımızı yayınlamamızın ardından yaklaşık 1.5 sene geçti. Bu 1.5 sene içerisinde Symbian Türkiye, Türkiye'de Nokia akıllı telefon kullanan birçok insan tarafından tanınan bir internet sitesi haline geldi. Öyle ki, yalnızca bir blog olarak 4.500 yoruma ve iletişim formlarından da gelecek 5.000 adet e-postaya sahibiz. Şubat 2012 ayında kurulan Facebook sayfamız, beğenen sayımızı 3'e hatta 4'e katlayan sayfalardan çok daha aktif bir kullanıcı kitlesine sahip.

Ancak, Symbian Türkiye'yi yazan, yöneten ve arkasındaki beyin rolünü üstlenen bu ekip yalnızca üç kişiden oluşmakta. (Sonlandırılan Chayanne projesi kapsamındaki ekip arkadaşlarımız bu rakama dahil değil) Bu nedenle yazılan her beş e-postadan sadece birine cevap verebiliyoruz. Yazılan çoğu yorumunuzu okuyamıyoruz bile.

Biz de yeni bir karar aldık: "Bir Parçamız Olun" sloganı altında Symbian Türkiye ekibini güncellemeye karar verdik. Bu ekipte gönüllü yer almak isteyen, biraz da bu konu hakkında bilgi sahibi olan herkese yer var. (Hayır, testerlardan bahsetmiyoruz. Ozone testerlarının sayısı geçen hafta 100'ü geçti, ve artıyor)

İşte ekipte yer almadan önce seçebileceğiniz görevler:

• İnceleme Yazarı: Her türlü akıllı telefonu ve Symbian uygulamalarını inceleyip, size tanıdığımız ayrıcalık ile Symbian Türkiye'ye yazı ekleyebilirsiniz.[/B]
  • Geliştirici Görevlisi: Symbian Türkiye olarak 2012 senesinin başında Geliştirici adlı servisimizi aktifleştirdik. Bu servis içerisinde birçok farklı mini-servisi barındırıyor. Mesela yazılım güncellemeleri, cihaz kütüphanesi ve geliştirici ansiklopedisi gibi. Ayrıca, teknoloji dünyası durmadığı için sık sık güncellemeye ihtiyaç duyuyor. Size tanıdığımız ayrıcalık ile alakalı geliştirici servisini düzenleyebilirsiniz.
  • İletişim / Danışmanlık: Size tanıyacağımız ayrıcalık ile e-postaların bir kısmını adresinize yönlendireceğiz. Ayrıca, size vereceğimiz Symbian Türkiye e-postası sayesinde profesyonel yanıtlar verebileceksiniz.
  • Geliştirici: Daha fazla teknik bilgiye sahipseniz sizin ST geliştirici ekibinde beyin olarak görev yapabilirsiniz. Bu sayede her ürünümüzü katlarca daha hızlı bir zaman diliminde yayınlamamızı sağlarsınız. Aynı zamanda kendi projelerinizi geliştirirken yardım da alabilirsiniz.

Buradaki yazıda bulunan formu doldurup göndererek katılma işleminin ilk aşamasını gerçekleştirebilirsiniz:

fLuke!

fLuke!

Üye
Tam katılmalık ama yaş tutmaz.:(

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Yaş ile sınırlandırılmış birşey değil. Formu gönderdikten sonra alanınıza göre birkaç test uygulayacağız. Mesela dilinizi nasıl kontrol edebiliyorsunuz, iletişim becerilerinde ne kadar iyisiniz; bunların hepsi test edilecek.

abandonware

abandonware

Üye
hmm, katılmak lazım belki ama symbian hiç kullanmadım ben :)

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye

Aga çok aktif olmaya çalışıyonda Bazen Alakan olmayan konularada dolaşıyom Cfw yarışmasına katılıcaktın bi ara :ehe
Blog genellikle Symbian Ağırlık Bu Yüzden Fazla şansın olmaya bilir.

ERDEM ABİ

Ben 13 yaşındayım ve ilk kurulduğundan beri takibimde blogun belli bir zaman katılmak istiyordum hatta çok hevesliydim lakin şimdi istesemde katılamam .
Artık önümde çook önemli bir sınav var Hayatımı belirleyecek olan bir sınav . ŞİMDİDEN
Laptopum çantasına girdi telefonumuda artık kullanmamaya çalışıyorum.
BU YÜZDEN KATILAMIYORUM ANCAK BLOGUNUZ HEP TAKİP EDİCEM VE C5-03 İLE İLGİLİ HER HABERİNİZİ BEKLİYECEM.

Üyeler kısmında Berkant Düzçay benim :)

• Beğen
badmus

badmus

Üye
İletisim/Danismanlik Gorevine Basvuru Yaptim. Online Surem fazladir. Umarim yardimci olabilirim.

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Aga çok aktif olmaya çalışıyonda Bazen Alakan olmayan konularada dolaşıyom Cfw yarışmasına katılıcaktın bi ara :ehe

ERDEM ABİ

Ben 13 yaşındayım ve ilk kurulduğundan beri takibimde blogun belli bir zaman katılmak istiyordum hatta çok hevesliydim lakin şimdi istesemde katılamam .
Artık önümde çook önemli bir sınav var Hayatımı belirleyecek olan bir sınav . ŞİMDİDEN
Laptopum çantasına girdi telefonumuda artık kullanmamaya çalışıyorum.
BU YÜZDEN KATILAMIYORUM ANCAK BLOGUNUZ HEP TAKİP EDİCEM VE C5-03 İLE İLGİLİ HER HABERİNİZİ BEKLİYECEM.

Üyeler kısmında Berkant Düzçay benim :)

Sınava hazırlanıyorsan ben seni kabul etmiyorum kardeşim :ehe Ve elbette, başarılar :)

- - - Eklendi - - -

İletisim/Danismanlik Gorevine Basvuru Yaptim. Online Surem fazladir. Umarim yardimci olabilirim.

Başvurun geldi :) Onaylanmış olması lazım. Bir-iki gün sonra testler başlıyor.

- - - Eklendi - - -

Hmm... Windows 8 ile aran nasıl? Geliştirici'de onun için bir yer de var.

Joker.

Joker.

Üye
Sınava hazırlanıyorsan ben seni kabul etmiyorum kardeşim :ehe Ve elbette, başarılar :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Erdem abi o androidçi Windows8 de Pc üzerinde diyorsan karışmam.
Almaya çalışsan bile Gelmemki :ehe

abandonware

abandonware

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

windowsn ile aram iyi fakat kotam olduğu için win 8 i indiremedim. kısaca win 8 çıkana kadar win 8 bana yok gibi :)

- - - Eklendi - - -

yahu ben cfw yarışmasına nasıl katılayım; ben öle bişi demedimki; ben mesaj sayımı yükseltmek için hertarafa yazdığım cevaplardan birine denk gelmişsindir. "genellikle Symbian Ağırlık Bu Yüzden Fazla şansın olmaya bilir." hayır; istesem uğraşırım fakat benim şu an kafamı kaşıyacak vaktim yok.

Joker.

Joker.

Üye
windowsn ile aram iyi fakat kotam olduğu için win 8 i indiremedim. kısaca win 8 çıkana kadar win 8 bana yok gibi :)

- - - Eklendi - - -

yahu ben cfw yarışmasına nasıl katılayım; ben öle bişi demedimki; ////ben mesaj sayımı yükseltmek için hertarafa yazdığım cevaplardan birine denk gelmişsindir.\\\\ "genellikle Symbian Ağırlık Bu Yüzden Fazla şansın olmaya bilir." hayır; istesem uğraşırım fakat benim şu an kafamı kaşıyacak vaktim yok.

Oğlum ban yiyecen len xen cihp mi ne orda üyeydin di mi?
Symbian yükl Telefonun olduğunu bilmiyordum htc yazıyoda

enesblt

enesblt

Üye
Başvuru yaptım fakat e-mail gelmedi Symbian Türkiye en süper blog.Çok heyecanlıyım :) Enes BULUT ben

gevhern

gevhern

Üye
Acaba iletişim bölümü zor mu ? :hmmm

abandonware

abandonware

Üye

Oğlum ban yiyecen len xen cihp mi ne orda üyeydin di mi?
Symbian yükl Telefonun olduğunu bilmiyordum htc yazıyoda

yav yiyeceksek yielim fakat senin "len" demende buna yol açabilir; son olarak symbian emülatörü diye birşey var; öle demem o manaya gelmez. son olarak bieazdaha anlaşılır konuş :)

Joker.

Joker.

Üye
yav yiyeceksek yielim fakat senin "len" demende buna yol açabilir; son olarak symbian emülatörü diye birşey var; öle demem o manaya gelmez. son olarak bieazdaha anlaşılır konuş :)

Len derken şaka manasında :) Ben senin mesaj artırmak için anlamsız mesajlarından dolayı ban yiyecen dedim.

Erdem abi arkadaşı al biryere senin yaptığın programı düzenleye bilir,birkaç paylaşımına göre belli oluyo resme dosya ekleme filan

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Sorun nedir, ben hâlâ o kısımdayım aslında :hmmm Ne güzel kardeş kardeş eğlenirken nereden çıktı bu ya. :tebessüm: Yavaş olun, take it easy :kıskıs:

tnsl

Üye
iletişim görevi için başvurdum
araştırma şirketinde süpervizör olarak çalışıyorum eğer olumlu sonuçlanırsa elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım

abandonware

abandonware

Üye
Sorun nedir, ben hâlâ o kısımdayım aslında :hmmm Ne güzel kardeş kardeş eğlenirken nereden çıktı bu ya. :tebessüm: Yavaş olun, take it easy :kıskıs:

kim çıktı ya :hmmm takılıyoz arkadaşa :ehe

- - - Eklendi - - -

Len derken şaka manasında :) Ben senin mesaj artırmak için anlamsız mesajlarından dolayı ban yiyecen dedim.

Erdem abi arkadaşı al biryere senin yaptığın programı düzenleye bilir,birkaç paylaşımına göre belli oluyo resme dosya ekleme filan

programı düzenlemek öyle kolay değil; ilk olarak aynı programlama dilini bilecen; ikinci olarak hangi kod nerde onu bilecen; üçüncü olark profesyonel bir editörde çalışacan = team viewer filan; kapiş :)

- - - Eklendi - - -

araştırma şirketinde süpervizör olarak çalışıyorum eğer olumlu sonuçlanırsa elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım

inş. son olarak konuyla ciddi bi şekilde ilgilenen pek olmadı herhalde :hmmm neyse artık cuma vakti giriyor - swicth to offline.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Başvuru formu geldi, ancak belirlediğimiz sınır oldu. Hatta sınırı 4'e katlamış bulunmaktayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt