[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

sade3458

Üye
xplorer gitti kendi kendine..birdaha yukleme yapamıyorum sitedekilerden..birseyler engelliyorr..ne yapabilirim acaba.. bu fw var..?

erkanaydin61

Üye
teşekkürler.c6 fw yüklü iyi olmasına rağmen şarj 1güne düştü bunda şarj ne olur acaba

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.c6 fw yüklü iyi olmasına rağmen şarj 1güne düştü bunda şarj ne olur acaba
samsung ev ekranını uzun süre kullanmazsanız
orijinal yazılımla aynı süreyi verecektir...
ama c6 yazılımını yeni yüklediyseniz
1 hafta beklemenizi öneririrm c6 batarya performansını tam olarak görmeniz açısından

estami

Üye
Kötü üstadım Pnht C6-00 V20 Port etmişler 5800 için lakin Türkçe dil desteklenmiyor Türkçe eklenince arama ekranına girince telefon kendini resetliyor ingilizcede sorun yok.. bir el atarmısın BU FW'ye özledik yeni FW'lerini unutmadan ingilizcesini kullananalar çok hızlı bir FW diyorlar ve arama ekranı müthiş olmuş..

.desalvo.

Üye
ufs driverdakilere system32ye atmama rağmen Error reading phone init data... hatası alıyorum ne yapabilirim

m.milamur

Üye
kotukoylu arkadaşım ve diğer anlayan arkadaşlar açılışta nokiaya giden mesajı nasıl engelleriz? Fw de nasıl bir değişiklik yapmalıyız? Yardımcı olabilir misiniz?

bluefb

Üye
ev ekranında widgetleri değiştiremiyormuyuz? mesela opera10 kısayolunu nasıl koyabilirim

afett

Üye
Cok güzel paylaşım ellerine saglık.

ama hackledikten sonra müzik çalara müzik ekleyemedim bi yardımcı olursan.

Sounds/music e atıyorum yinede sarkıları görmüyor.

rocky61

Üye
Çok Güzel Bir Çalışma olmuş Emeğine , Klavyene SağLık :)

kartal45200

Üye
Herşeyi harfiyen yaptım fakat yüklemeye başladığımda şöyle bi hata alıyorum lütfen yardım edin ?
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
.Error booting phone...

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş o hatayı boşver kendin kapat aç

Black_Paw

Üye
teşekkürler kurdum ve calisiyor :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

receph

receph

Üye
yeni bi çalışma varmı kotukoylu dostummm :)))

hakan058

hakan058

Üye
arkadaşım emeğine sağlık

Red_deviL

Üye
ahh be kardeşim şunun v52 için oLanını çıkar da kuLLanıyım. Daha önce bu vardı bende çok da memnundum. Bıktım bu c6 Lardan 7 8 tane fw yükLemişimdir rahat. hiç biri bu fw nin yerini tutmaz. En kısa zamanda v52 için oLanını çıkarman diLeğiyLe...

memoli79

memoli79

Üye
şu an tel de megaloman v3 c6 fw si var doğrudan bunun üzerine kurabilirmiyim yoksa önce orjinal fw yükleyip daha sonra Tsunami yimi kuracağım

--------------- Ekleme ---------------

kendim cevaplayayım bari önce orjinal v51 kurdum daha sonra tsunamiyi kurdum güzel bir fw ilk karşılaiştığım Tam ekran QWERTY klavye yok incelemelerim devam ediyor sonuçlarını yazmaya devam edeceğim bu tam ekran qwerty klavye için bir çözüm varmı acaba

estomb

Üye
teşekkürler...

memoli79

memoli79

Üye
inşallah birisi cevap verir yukarıdaki soruma ayrıca SBP Weather programını kurdum hangi ev ekranına nasıl ekleyeceğimi çözemedim. yardımcı olabilirmisiniz acaba

Üst Alt