[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bilmiyorum farkeden oldu mu ama ses açıp kapayamıyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Kırmızı renkli alan : ses açma kapama tuşlarına bastığımda bu çıkıyor
Sarı renkli alan : orjinal ses ayarı..

benim istediğim orjinalin olması kırmızı yerdeki bi işe yaramıyo kaldırılırsa gerçekten süper bi fw olmuş olacak yani telefonu kullanmaktan zevk almaya bu fw ile başladım tek eksiği bu bence

mhchn

mhchn

Üye
:ağlarım: ya şunu bi anlamadım kardeşim şimdi bunlari kurmak için hacklemek gerekiyor gibi şeyler okudum yani tam anlamadım telefonu mu haclkiyoruz? Bazı uygulamaların sertifika problemi için hacklemistim o olur mu olmazsa ne yapmam gerekiyor bir de hafıza kartı formatlama falan okudum yorumlardan off kafam çok karıştı ne yapmam gerekiyor tam olarak anlatabilir misin lütfen..:ağlarım:

Ferzan

Ferzan

Üye
keşke n97 de de ev akranları olsaydı

klncarsln

klncarsln

Üye
kurdum kullanıyorum süper bişey. ama kaldırmak istesek nasıl kaldırabiliriz?

mhchn

mhchn

Üye
klncarsln

klncarsln

Üye
valla ne yazıyorsa yaptım. harfi harfine. anlatacak değişik bişey yok o yüzden. birde kotu arkadaşım nasıl kaldırılabilir anlatırsa çok sevinirim :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
valla ne yazıyorsa yaptım. harfi harfine. anlatacak değişik bişey yok o yüzden. birde kotu arkadaşım nasıl kaldırılabilir anlatırsa çok sevinirim :)
orijinal dosyaları jafla geri yükle... bu kadar basit.... yani fw dosylarının orijinalini geri yükle exe dosyasından.sonra jafla :D

mhchn

mhchn

Üye
yarın denicem inşallah bişe olmaz nedense bi korku var içimde

sayhan125

Üye
dostum orjinal sürümü yüklersek ddertifika sorunu yıne cıkar mı karsımıza? modıfıye olmasın razıyım ama serııka hatası cıkarmasın basımıza.war mı öle bı sansımız.görsellık ve hız super gercekten ama şarj hıc gıtmıyo walla her gun takıyom sarja.

hdedebas

Üye
windows 7 de OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 çalısıormu arkadaslar olmuo bende:angry:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

masacre4588

Üye
arkadaşlar hack diyor ama ben programları kuramıyorum sertifika tarafından kısıtlaniyor güvenilmeyen hatasi veriyor..sertifika hatasi veriyor hala

stalyosa

Üye
arkadaşım firmware çok başarılı fakt şarj süresi bakımından çok zayıf kalıyor eski hackli yazılım ile 3 hatta bazen 4 günde şarj ederken telefonu şuan 2 günde 1 e indi bu süre bunun sebebi konusunda biraz aydınlatabilrmisin vede düzeltme gibi bir ihtimalimiz warmı bunu?????

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hack diyor ama ben programları kuramıyorum sertifika tarafından kısıtlaniyor güvenilmeyen hatasi veriyor..sertifika hatasi veriyor hala
dostum yüklemende bit hata oluşmuş olabilir.lütfen kontrol ederek yeniden yükleme yap.
arkadaşım firmware çok başarılı fakt şarj süresi bakımından çok zayıf kalıyor eski hackli yazılım ile 3 hatta bazen 4 günde şarj ederken telefonu şuan 2 günde 1 e indi bu süre bunun sebebi konusunda biraz aydınlatabilrmisin vede düzeltme gibi bir ihtimalimiz warmı bunu?????
samsung ev ekranı sürekli seçiliyse şarjın kısa süre gitmesi doğaldır....

svskcl

Üye
Toprağım telefonu boşu boşuna heba etmişim 1 senedir. On numara oldu telefon sayende...

mhchn

mhchn

Üye
ben hâlâ yapamıyorum ya herkes yapıyo bende çok istiyorum ama yanlış bişe yaparsam ne olur diye düşünüyorum

sade3458

Üye
çok ugraştım ama sonunda oldu ellerine saglık kardeşim..cok ugrastım çünki nokia pc suite yi kuramamışım sonra sencronize falan yaptım oldu..güzel görünüyorr..anlatımın cok iyi..saatlerimi aldı değer inşallalh..sağol

mhchn

mhchn

Üye
hala cesaret edemiyorum ya anlamıyorum:s suphi abi şimdi telefonum önceden fw (artık o ne demekse) falan hackli değil. Ama sertifika problemi için opda'dan hacklemistim.. Yani telefona daha önce başka bişe yapmadım son yazılımı kullanıyorum s60 v51.. Şimdi bunu kullanmak istiyorum anlatımında yazdıklarını uygularsam olur mu yoksa önceden bişe yapmam gerekiyor mu lütfen yardım edersen çok sevinirim..:sarıl:

byfe

Üye
eyvallah dostum şimdi kurdum, bu forumu belkide 2 senedir takip ediyorum mesajım sana nasipmiş bak, telefonumu hacklemek için bile cok basit yöntem ve yanında bu cok stebil calışan fwye sahip olmak inan cok iyi oldu, Teşekkürler sonuna kadar.

mhchn

mhchn

Üye
suphi abi şimdi tekrar okudum anlamadığım tek yer telefon formatlaması yani önceden format attığınız yazıyor onu nerden nasıl atıyorum 2. si de hafıza kartına yaptığımız işlemler.. Bunlari anlatırsan veya uygulayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Üst Alt