Şehriyar
Üye
bilmiyorum farkeden oldu mu ama ses açıp kapayamıyorum...
--------------- Ekleme ---------------
Kırmızı renkli alan : ses açma kapama tuşlarına bastığımda bu çıkıyor
Sarı renkli alan : orjinal ses ayarı..
benim istediğim orjinalin olması kırmızı yerdeki bi işe yaramıyo kaldırılırsa gerçekten süper bi fw olmuş olacak yani telefonu kullanmaktan zevk almaya bu fw ile başladım tek eksiği bu bence
--------------- Ekleme ---------------
Kırmızı renkli alan : ses açma kapama tuşlarına bastığımda bu çıkıyor
Sarı renkli alan : orjinal ses ayarı..
benim istediğim orjinalin olması kırmızı yerdeki bi işe yaramıyo kaldırılırsa gerçekten süper bi fw olmuş olacak yani telefonu kullanmaktan zevk almaya bu fw ile başladım tek eksiği bu bence
ya şunu bi anlamadım kardeşim şimdi bunlari kurmak için hacklemek gerekiyor gibi şeyler okudum yani tam anlamadım telefonu mu haclkiyoruz? Bazı uygulamaların sertifika problemi için hacklemistim o olur mu olmazsa ne yapmam gerekiyor bir de hafıza kartı formatlama falan okudum yorumlardan off kafam çok karıştı ne yapmam gerekiyor tam olarak anlatabilir misin lütfen..

suphi abi şimdi telefonum önceden fw (artık o ne demekse) falan hackli değil. Ama sertifika problemi için opda'dan hacklemistim.. Yani telefona daha önce başka bişe yapmadım son yazılımı kullanıyorum s60 v51.. Şimdi bunu kullanmak istiyorum anlatımında yazdıklarını uygularsam olur mu yoksa önceden bişe yapmam gerekiyor mu lütfen yardım edersen çok sevinirim..