[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
sorun nerde cevap verir misin
dostum bayadır okuyorum mesjlarını istersen bi de diğer arkadaşların fw sini dene
ama sanırım senin sorun jaf usb driverlarından kaynaklanıyor...
kardsim ellerine emeklerine sağlık çok hos güzel fw olmus ama flashlayınca internette bi sorun oluyor onunlada bi ilgilensen sayfa tam acılacakken tak browser den cıkıyor :(( yemio yani makina:naughty:
dostum sorunun cevabı ilk mesajda en alt kısımda
kardeş ev ekranlarını vere biliir misin bu modifiye olayına yeni adı attım
dostum keşke biraz araştırsan çoğu forumda var...arkadaşlar paylaşmışlar....

karasev1

karasev1

Üye
s.a. kötüköylü kardesim bir sorum olacak

{FINAL} tsunami v3.0 ile Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS firmwarelerin arasında ne fark var ?

teşekkür ediyorum...

kartal45200

Üye
kardeşim diğer arkadaşın verdiği FW sorunsuz oldu.. Fakat ben senin FW yi istiyorum üstüne senin FW yi kursam sorun olur mu

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
bu fw ingilcemi?

can_1981_

Üye
acayip şekilde yavaş bi fw

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
acayip şekilde yavaş bi fw
n99ie kullanarakmı denedin bu fw yi?
çinliler işi ilerletmiş...artık nokia yazılımı bile yükleniyo demmekki hayret(h)

==================================================================

Fw de düzeltmeler vardır.Link İlk Sayfaya eklenmiştir...

Sizlerden gelen öneriler eşliğinde sonunda bu fw de bazı düzeltmeler yaptım.

1.Servis mesajındaki hatalar giderildi.

2.Sistem grafik hızı arttırıldı.İşlemci üzerindeki yük azaltıldı.

3.Tema isimleri sadeleştirildi.

4.Samsung widget ev ekranı seçiliyken ram 58 Mb civarındadır.
Diğer Ev Ekranlarında İse Ram Ortalama 63 Mb civarındadır.

5.Web browser bağlantı sorma açıktır.

6.Wifi hassasiyeti arttırıldı.

7.Ekran döndürme hızı arttırıldı.

8.Kinetik Scroll hızı arttırıldı...

9.Conversations-Filebrowser-Autoinstaller ve Rompatcher programları Türkçeleştirildi...

klncarsln

klncarsln

Üye
off baya karışıkmış ama yapıcam kafaya koydum çok güzeller. saol

healsiafn

Üye
ya ben bunu epeydir kullanıyordum dün ev ekranlarını arkadaşlara gösterdim telefon kitlenmeye başladı bi kaç defa kitlendi ev ekranı değiştirdiğimde telefonu kapatıp açınca düzeldi. o srunlardan sonra da şimdi mesaj yada çağrı geldiğinde arka planda gösteriyo sağ üst köşede simge olarak . mesaj alındı yazısı yada 1 cevapsız çağrı yazıları ekranda gözükmüyor. nasıl düzelticem bunu ?

ßUr@k

ßUr@k

Üye
teşekkürler

klncarsln

klncarsln

Üye
kotukoylu arkadaşım belki soruldu cevapladın ama gözümden kaçtı mazur gör. telefonu bulmuyor JAFta abartısız 30 kere denedim ama olmuyor. "not found" yazısını görmekten gına geldi :) telefonun açma kapama düğmesine fazla mı basıyorum acaba ben basarken kapanıyor telefon. delirdim iş yerinde :(( aa hata alanlar bunu kursun diye bişeyde avrmış görmedim sorry :(

bu arada çok sorunlu oldum biliyorum ama o dediğini de yaptım hala bulamıyor :(

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Önemli :Aşağıdaki işlemleri uygulamaya başlamadan önce daha önce format attığınız telefonunuzu kapatın,formatlamış veya sistem dosyalarınızı(hafıza kartındaki cities,sys,private,patches,resource ve system gibi klasörler) sildiğiniz
hafıza kartınızı telefonunuza takılı olduğundan emin olun ve telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın
< klncarsln > kırmızıyı oku. :turkiye:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu arkadaşım belki soruldu cevapladın ama gözümden kaçtı mazur gör. telefonu bulmuyor JAFta abartısız 30 kere denedim ama olmuyor. "not found" yazısını görmekten gına geldi :) telefonun açma kapama düğmesine fazla mı basıyorum acaba ben basarken kapanıyor telefon. delirdim iş yerinde :(( aa hata alanlar bunu kursun diye bişeyde avrmış görmedim sorry :(

bu arada çok sorunlu oldum biliyorum ama o dediğini de yaptım hala bulamıyor :(
est. önemli değil
1.pc de Nokia Pc suite kurulu olduğundan emin ol
2.C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver klsöründeki dosyaları c:\windows\system32 klasörüne kopyala

Önemli :Aşağıdaki işlemleri uygulamaya başlamadan önce daha önce format attığınız telefonunuzu kapatın,formatlamış veya sistem dosyalarınızı(hafıza kartındaki cities,sys,private,patches,resource ve system gibi klasörler) sildiğiniz
hafıza kartınızı telefonunuza takılı olduğundan emin olun ve telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın
teşekkürler

karasev1

karasev1

Üye
teşekürler hemen deniyorum upppp +++++ :)

--------------- Ekleme ---------------

teşekürler hemen deniyorum upppp +++++ :)

Kardeşim samsung widget hs de menü simgesine bastığımda ilk rehber sonra menü açılıyor bunun bir çözümü varmıdır

uguli

Üye
kardes bi yardımcı olsan bulamadım ben simdiden sağol

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardes bi yardımcı olsan bulamadım ben simdiden sağol
neyi bulamadın dostum bi anlatırsan tardımcı olayım?

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim samsung widget hs de menü simgesine bastığımda ilk rehber sonra menü açılıyor bunun bir çözümü varmıdır
sırasıyla "Temel" - "Orange Tsunami" - " Orange" - "Vodafone" tekrar " Temel " Ev Ekranlarını seç.
teli kapat aç
ve yeniden samsungu seç.işlem temam

uguli

Üye
tsunami v3.1 5800 XM v51 [Ekim 2010] (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW benim tele kurulu yanlız browser sayfayı acacagı zaman tak kapanıor. kards 1 mesaja bak demiştin de ben bi çozum yolu bulamadım yardımcı olsan yoksa orjinal fwyi kurmak zorunda kalacam.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
tsunami v3.1 5800 XM v51 [Ekim 2010] (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW benim tele kurulu yanlız browser sayfayı acacagı zaman tak kapanıor. kards 1 mesaja bak demiştin de ben bi çozum yolu bulamadım yardımcı olsan yoksa orjinal fwyi kurmak zorunda kalacam.
yapman gereken basit: (diğer xpeed ultimate konusundaymış bu açıklama)
3.Hiçkimse söylemesede ben söyliyeyim.Samsung Ev Ekranı ekli FW lerde flash bazlı sitelerde web browser otomatik kapanmaktadır.
Bunun ÇÖZÜMÜ İSE
3.1.Web Browser>AYARLAR>SAYFA>İÇERİĞİ YÜKLE
kısmından "Görüntüler(Flash Olmyn)"
seçtiğiniz zaman bu sıkıntı ortadan kalkmatadır.
3.2.Opera Ya da Uc Browser Tarzı 3. Parti Web Tarayıcıları Kullanmaktır.
İndirmek İçin Linklere Tıklayın.
- Opera Mini
-
3.3 Netten video izlemek için(Youtube için Dns Ayarları gereklidir.)
-Youtube Mini

Ricochet

Ricochet

Üye
usta birşey sorcam,n97 ye olduğu gibi bundada kısa listelerde kinetik kaydırma iptal edilebilirmi ? şunun için sordum orange tsunami ev ekranı çok güzel ama basarken kıpırdaması beni sinirlendiriyor.

klncarsln

klncarsln

Üye
Telefon zaten kapalı mesut ama inat ettim tekrar denicem :hmmm

Üst Alt