bu fw de daha önceki sayfalarda belirttiğim gibi servis mesajı hatası vardırçok teşekkürler. FW'yi yükledim güzel çalışıyor. eline sağlık. 1-2 küçük problemim var onlarıda çözersem tam süper olacak!
1- Servis Mesajlarını açamıyorum (İşcep yüklemek istedim gelen push mesajı açmıyor, Mesajlarda Servis mesajları kısmı çalışmıyor)
2- Arada bir wireless sinyal bulmaz oluyor, telefon herşeye tepkisiz kalıyor, RAM programından şüpheleniyorum.
bu arada UC Web Browser tavsiyen içinde teşekkürler.

jaf kurulumunda hata yapmış olabilirsin
eğer widows 7 kullanıyorsan emulatore sağ tıklayıp uyumluluktan windows xp i seçmemişolabilirsin.
ama hepsinden önce dikkatini topla
Hocam win 7 kullanıyorum emilatörü win xp servis pack 3 moduna alıyorum zaten daha once elimde olan prolarla kurdum calıstırdım dı şimdi 2 tane jaf yama programı indirdim kurdum gene emilatörü açtığımda jaf calıstıramıyor donup kalıyor o hatayı eriyor ya...baq sadece jafla çalışmıyor o program launch jaf logger, launch jaf emulator ve launch jaf'ında olması lazım
Arkadşım eline sağlık çok güzel ama ben yükledim bu fwyi fakat müzik kütüphanem görünmüyor bulamıyor hafıza kartındaki mp3 leri ayrıca ses tuşu işlevi yok ses hep aynı açsam kapasam bile
samsung ev ekranını değiştirirsen(diğer herhangi bir ev ekranı)Kimse cevap vermicekmi bu birtek bendemi böyle yoksa sizdede varmı bu hata arkadaşlar
bu fw de daha önceki sayfalarda belirttiğim gibi servis mesajı hatası vardır
sana iki tavsiyem var biri xbasic biride xpeed ultimate
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ed-ultimate-v1-1-5800-v51-9hs-8hs-387657.html
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-v51-hiz-sadelik-hack-modifiye-fw-385753.html
denemeni tavsiye edrim.bu arada bu hata için hepinizden özürdilerim....![]()
ovi store yi yükledim.
ovi storeyi telde göremedim nereye atıyor acaba.
Mağaza oluyor.ovi storecevap bekliyorum lütfen...

Dostum kullandığın programlardan ötürü sorunlar ortaya çıkabilir.bunu gidermenin yolu kullandığın ekstra programları kaldırıp denemek olmazsa maalesef hard reset atmaküstat yükleyeli birkac hafta oldu su üc dört gündür tel kullanadıgım zamandada kendi kendine sürekli reset atıyor fakat durmuyor busefer ben reset atıyorum düzeliyor 3 kere yaptı bunu herzaman kullandıgım gibi kullanıyorum fazlada yüklenmiyorum tele birden ortaya cıktı animation menü powerpyton4all python runtime eksradan bunlar var restart ve switch off vardı sildim simdi neden kaynaklanabilir tesekkürler
Mağaza oluyor.ovi store
Dostum kullandığın programlardan ötürü sorunlar ortaya çıkabilir.bunu gidermenin yolu kullandığın ekstra programları kaldırıp denemek olmazsa maalesef hard reset atmak