[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

leventgaat

Üye
hazırladığın FW için teşekkür ederim yanlız .bu fw de .ve bazı fw lerde .turkcell den ve bankadan gelen mesajları açmıyor.
böyle bir problem sizdede oluyormu.tek sorun bu yoksa güzel bir fw....bu yüzden kaldırmak zorunda kaldım..

ntroot

Üye
çok teşekkürler. FW'yi yükledim güzel çalışıyor. eline sağlık. 1-2 küçük problemim var onlarıda çözersem tam süper olacak!

1- Servis Mesajlarını açamıyorum (İşcep yüklemek istedim gelen push mesajı açmıyor, Mesajlarda Servis mesajları kısmı çalışmıyor)
2- Arada bir wireless sinyal bulmaz oluyor, telefon herşeye tepkisiz kalıyor, RAM programından şüpheleniyorum.

bu arada UC Web Browser tavsiyen içinde teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler. FW'yi yükledim güzel çalışıyor. eline sağlık. 1-2 küçük problemim var onlarıda çözersem tam süper olacak!

1- Servis Mesajlarını açamıyorum (İşcep yüklemek istedim gelen push mesajı açmıyor, Mesajlarda Servis mesajları kısmı çalışmıyor)
2- Arada bir wireless sinyal bulmaz oluyor, telefon herşeye tepkisiz kalıyor, RAM programından şüpheleniyorum.

bu arada UC Web Browser tavsiyen içinde teşekkürler.
bu fw de daha önceki sayfalarda belirttiğim gibi servis mesajı hatası vardır
sana iki tavsiyem var biri xbasic biride xpeed ultimate

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ed-ultimate-v1-1-5800-v51-9hs-8hs-387657.html

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-v51-hiz-sadelik-hack-modifiye-fw-385753.html
denemeni tavsiye edrim.bu arada bu hata için hepinizden özürdilerim....:vur

yase1503

Üye
Arkadşım eline sağlık çok güzel ama ben yükledim bu fwyi fakat müzik kütüphanem görünmüyor bulamıyor hafıza kartındaki mp3 leri ayrıca ses tuşu işlevi yok ses hep aynı açsam kapasam bile

huzun34

Üye
jaf kurulumunda hata yapmış olabilirsin
eğer widows 7 kullanıyorsan emulatore sağ tıklayıp uyumluluktan windows xp i seçmemişolabilirsin.
ama hepsinden önce dikkatini topla

baq sadece jafla çalışmıyor o program launch jaf logger, launch jaf emulator ve launch jaf'ında olması lazım
Hocam win 7 kullanıyorum emilatörü win xp servis pack 3 moduna alıyorum zaten daha once elimde olan prolarla kurdum calıstırdım dı şimdi 2 tane jaf yama programı indirdim kurdum gene emilatörü açtığımda jaf calıstıramıyor donup kalıyor o hatayı eriyor ya...

--------------- Ekleme ---------------

galiba yavas yavas yaklasıyorum:P şimdide jaf acılış ekranı geldi bukezde P_ dongle not detected. please insert activated dongle . uyarısını veriyor!

yase1503

Üye
Arkadşım eline sağlık çok güzel ama ben yükledim bu fwyi fakat müzik kütüphanem görünmüyor bulamıyor hafıza kartındaki mp3 leri ayrıca ses tuşu işlevi yok ses hep aynı açsam kapasam bile

Kimse cevap vermicekmi bu birtek bendemi böyle yoksa sizdede varmı bu hata arkadaşlar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kimse cevap vermicekmi bu birtek bendemi böyle yoksa sizdede varmı bu hata arkadaşlar
samsung ev ekranını değiştirirsen(diğer herhangi bir ev ekranı)
dediğin ses tuşunun çalıştığını göreceksin

bir de ilk sayfadada belirttim mp3lrerinizi hafıza kartına açacağınız Music klasörüne atın....

huzun34

Üye
sorunu çözdüm arkadaslar hersey için tşk.ederim

deftercim

Üye
Hocam eline sağlık bu yazılımda kullanılan Windows 7 seven temasını arıyorum,ayrıca upload edebilirmisin ltf.
Peşin teşekkürlerimle

murder61

Üye
kardeşim sağolasın evde kurdum, sanırım driver sorunu imiş. güzel olmuş ellerine sağlık...
bişey daha acaba video izlemek için güzel bişey varmı(eski g500 kullanıcısı olarak soruyorum)

seyitalisolak

Üye
ovi store yi yükledim.
ovi storeyi telde göremedim nereye atıyor acaba.

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Eline sağlık, sadece ev ekranlarını paylaşabilirmisiniz..?

Brain.

Brain.

Üye
üstadım wallahi süpersin Allah Senden Razı Olsun :)

erdovan

Üye
üstat yükleyeli birkac hafta oldu su üc dört gündür tel kullanadıgım zamandada kendi kendine sürekli reset atıyor fakat durmuyor busefer ben reset atıyorum düzeliyor 3 kere yaptı bunu herzaman kullandıgım gibi kullanıyorum fazlada yüklenmiyorum tele birden ortaya cıktı animation menü powerpyton4all python runtime eksradan bunlar var restart ve switch off vardı sildim simdi neden kaynaklanabilir tesekkürler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
cevap bekliyorum lütfen...
Mağaza oluyor.ovi store :D
üstat yükleyeli birkac hafta oldu su üc dört gündür tel kullanadıgım zamandada kendi kendine sürekli reset atıyor fakat durmuyor busefer ben reset atıyorum düzeliyor 3 kere yaptı bunu herzaman kullandıgım gibi kullanıyorum fazlada yüklenmiyorum tele birden ortaya cıktı animation menü powerpyton4all python runtime eksradan bunlar var restart ve switch off vardı sildim simdi neden kaynaklanabilir tesekkürler
Dostum kullandığın programlardan ötürü sorunlar ortaya çıkabilir.bunu gidermenin yolu kullandığın ekstra programları kaldırıp denemek olmazsa maalesef hard reset atmak

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
peki kardeşim teli flashlarken illede euro2 turkey red 559083 olan bu dil kodu = telefonun dıl kodunudamı buna uyarlamamız lazım

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
sadece ev ekranlarını paylaşsanya dostum benimde hayır duamı alsan.

seyitalisolak

Üye
Mağaza oluyor.ovi store :D

Dostum kullandığın programlardan ötürü sorunlar ortaya çıkabilir.bunu gidermenin yolu kullandığın ekstra programları kaldırıp denemek olmazsa maalesef hard reset atmak

kardeşim o kadarını biliyorumda,
ikon yok, ovi mağaza ile ilgili ikon yok.telefonda yüklü olduğunu görüyorum fakat ovinin ikonu yok ortalıkta,

Üst Alt