[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

murder61

Üye
yok kardeş ordan da olmuyor,
yinede herşey için sağol
aslında daha iki gün önce arkadaşın tele orjinalini atmıştım, aynı sorunlarla karşılaşmıştım, arkadaş bazı driverlerı senin dediğin yere kopyalamamı tavsiye etmişti(driverlar şimdi bende yok ne yazık ki)
sizin rom baya hoşuma gittiği için deneyelim dedik, telefonu format manyağı, bilgisayarı, reset manyağı yaptık başka işe yaramadı:))))
:((((((

--------------- Ekleme ---------------

yarın eve gidince bulup(driverları) eklicem, sizin rom u kurmayı birde evde deneyeceğim, bakalım ne olacak...
of,of of:(((((

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş ordan da olmuyor,
yinede herşey için sağol
aslında daha iki gün önce arkadaşın tele orjinalini atmıştım, aynı sorunlarla karşılaşmıştım, arkadaş bazı driverlerı senin dediğin yere kopyalamamı tavsiye etmişti(driverlar şimdi bende yok ne yazık ki)
sizin rom baya hoşuma gittiği için deneyelim dedik, telefonu format manyağı, bilgisayarı, reset manyağı yaptık başka işe yaramadı:))))
:((((((
windows 7 kullanıyosn bu dosyaları c:\windows\system32 e at öyle dene daha

jafla ilk denemedende almayabilirikincisinde olacaktır.ok?

murder61

Üye
xp kullanıyorum...

bora_akar

bora_akar

Üye
kotukoylu selam arkadaşım.. dostum bu oratsu ev ekranında ekranda oluşturduğumuz kısayolları nasıl silebiliriz kucalarken ekranda 3 tane email kısayolu oluştu...

murder61

Üye
denedim ama yine olmadı:(((

son kez herşeyi kaldırıp tekrar deneyeceğim , inş. bu kez olur....

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

bora_akar

bora_akar

Üye
tamamdır saol :)

seyitalisolak

Üye
arkadaşım,
dediklerini harfiyen uyguluyorum,verdiğin driverleri yükledim.yaklaşık 3 saattir uğraşıyorum kafayı yemek üzreyim.allah rızası için detaylı bir şekilde yardım et.

iles\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
PRESS POWER ON NOW!

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım,
dediklerini harfiyen uyguluyorum,verdiğin driverleri yükledim.yaklaşık 3 saattir uğraşıyorum kafayı yemek üzreyim.allah rızası için detaylı bir şekilde yardım et.

iles\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
PRESS POWER ON NOW!
PRESS POWER ON NOW!

her zaman yaptığım prosedürle açıklamaya çalıştım.
birazdan özel mesajlarını kontrol et lütfen

casper1234

Üye
Benim sıkıntım şu; hackli firmware yükledim. İşbankası cep anahtar uygulamasını yüklemek için gelen mesajı açmıyor. Normalde gelen mesajları açıyor fakat uygulamanın indirileceği link mesajı açılmıyor. Uygulamayı bir kaç kez kurmama rağmen kaldırmak zorunda kaldım.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Benim sıkıntım şu; hackli firmware yükledim. İşbankası cep anahtar uygulamasını yüklemek için gelen mesajı açmıyor. Normalde gelen mesajları açıyor fakat uygulamanın indirileceği link mesajı açılmıyor. Uygulamayı bir kaç kez kurmama rağmen kaldırmak zorunda kaldım.
dostum Xpeed i yüklemeni tavsiye ederim.Evet tsunami sürümünde "Servis Mesajları" il ilgili bir sıkıntı var.
Xpeed de ise bu sıkntı tamamen ortadan kalkmış durumda
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...peed-ultimate-v1-1-5800-v51-9hs-5-387657.html

nejdet can

nejdet can

Üye
"Koyukoylu" Kardeşime bir soru

Bu FW hakkında daha önce teşekkür ve takdirlerimi belirtmiştim ama bir sorunum var Bu FW'yi yükledikten sonra REALPLAYER'imin çalışmadığını gördüm başka bir uygulama için REALPLAYER'i kullanmam gerekiyor ne yapmalıyım

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
"Koyukoylu" Kardeşime bir soru

Bu FW hakkında daha önce teşekkür ve takdirlerimi belirtmiştim ama bir sorunum var Bu FW'yi yükledikten sonra REALPLAYER'imin çalışmadığını gördüm başka bir uygulama için REALPLAYER'i kullanmam gerekiyor ne yapmalıyım

koyu değil arkadaşım "KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM" :)
eğer bazı dosyalarda sadece ses var görüntü mü yoksa bu sıkıntı fw ile değil nokia nın kendi codeclerinde.başka bir fw ile alakalı bir durum değil?

aLastis

Üye
saol güzel paylasım olmus ama eskiklerini belirteyim internete bağlanırken wirelesı sormuyor o olmamıs seçim yaptırmıyor direk alarm kapanmıyor alarm calarken tus kilidi acılmıyor mecburen kırmızı tus ile erteleme yapılıyor kamera kalitesi v50 de sanki daha iyi gibiydi simdilik gördüğüm eksiklikler bunlar

nejdet can

nejdet can

Üye
koyu değil arkadaşım "KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM" :)
eğer bazı dosyalarda sadece ses var görüntü mü yoksa bu sıkıntı fw ile değil nokia nın kendi codeclerinde.başka bir fw ile alakalı bir durum değil?

Kusura bakmayın "kotukoylu" Kardeşim aceleden öyle yazmışım benim Realplayere hiç girilmiyor tamamen offline ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Bunun dışında yaptığınız sistem HARİKA gerçekten...... Saygı ve selam....

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın "kotukoylu" Kardeşim aceleden öyle yazmışım benim Realplayere hiç girilmiyor tamamen offline ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Bunun dışında yaptığınız sistem HARİKA gerçekten...... Saygı ve selam....
dostum hemen aşağıdaki imzamdabulunan sürüme tıkla tavsiye ederim.tsunami serisinde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz....
servis mesajları gibi bunun için xpeed i tavsiye ederim...

seyitalisolak

Üye
her zaman yaptığım prosedürle açıklamaya çalıştım.
birazdan özel mesajlarını kontrol et lütfen

arkadaşım ilgine teşekkürler.
laptop da sorunsuz şekilde yüklendi. 2 tane masa üstünde pc denedim olmamıştı.

bora_akar

bora_akar

Üye
kotukoylu selam. dostum şu an ki konunla alakasız ama bi bilgin varsa ki eminim vardır :) pc den dosya kaydetmek için link i tıkladığım anda aç-kaydet-iptal kısmı açılıyor kaydet i tıkldığım anda sayfa tamamen kapanıyor ve hiç bir şekilde yükleme yapmıyor bunu 6 - 7 kez denediğim anda ancak nereye kaydetmek istediğim ikinci akran açılıyor ve yükleme yapıyor bazı linklerin yönlendiği sitelerde yükleme yapılmış gözüküyor ve bi yarım saat daha beklemem gerekiyor çok can sıkıcı:off: bi bilgin vardır vardır :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu selam. dostum şu an ki konunla alakasız ama bi bilgin varsa ki eminim vardır :) pc den dosya kaydetmek için link i tıkladığım anda aç-kaydet-iptal kısmı açılıyor kaydet i tıkldığım anda sayfa tamamen kapanıyor ve hiç bir şekilde yükleme yapmıyor bunu 6 - 7 kez denediğim anda ancak nereye kaydetmek istediğim ikinci akran açılıyor ve yükleme yapıyor bazı linklerin yönlendiği sitelerde yükleme yapılmış gözüküyor ve bi yarım saat daha beklemem gerekiyor çok can sıkıcı:off: bi bilgin vardır vardır :)

dostum tam olarak anlayamadım kusura kalma ama biraz daha açıklayıcı olurmusun pc denmi bahsediyoruz cep tel.den mi?
ve link sorun veriyorsa hangi sitebi zhmet açıklarsan yardımcı olmaya çalışayım?

bora_akar

bora_akar

Üye
pc den yüklemeye çalışırken oluyor.. herhangi bi link te farketmiyor.. pc ile olan bi sorun sanırım.. atıyorum bi uygulama yüklemeye çalışırken pc den link üzerine tıklıyorum aç -kaydet -iptal den oluşan küçük bi pencere açılırya evet onu görüyorum kaydet i tıkladığım anda o pencere tamamen kayboluyor.. 6 - 7 kere tıklama yapıyorum ondan sonra kaydeteceğim sayfa açılıyor ondan sonra yüklüyor. link le alakalı bi sorun değil her defasında farklı farkı uygulama yüklerken aynı hata..

Üst Alt