[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
suphi çalışman harika vala helal olsun.voda ev ekranı en gereksiziymiş gibi geldi bana parmak ile samsung omnia en kullanışlısı bi de omnia da yan bar kısayol hariçten koyamıyoruz sanırım herhalde uğraştım da çözemedim ?? mesela wlan kısayolu ? 5800 de kamera ayarları ile program yükleyip n73 seviyesine getirebiliyoruz diye bi şey okmuşdum bi bilgin varmı kamera görüntü kalitesiyle ilgili ? tşk leer ..

Dostum bu sürümde masaüstüne :D Samsung widgeta herhangi bir ekleme yapamıyoruz.

dediğin kamera geliştirmeleri ise zaten yapılmış durumda.donanımı bu :)

bora_akar

bora_akar

Üye
oratsu da hoşuma gitti. ondada ekrana sürükleyip bıraktığımız kısayolları nasıl geri alacağımızı bulamadım iyimi :))

--------------- Ekleme ---------------

ve sanırım oratsu da da kısayol hariçten ekleme şansımız yok sanırım ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
oratsu da hoşuma gitti. ondada ekrana sürükleyip bıraktığımız kısayolları nasıl geri alacağımızı bulamadım iyimi :))

ve sanırım oratsu da da kısayol hariçten ekleme şansımız yok sanırım ?

dostum oratsu ev ekranı seçiliyken alt menü çubuğunun sol üst kısmına tıklarsan oradan bir menü açılır.açılan kısmı sola kaydırarak "Add shortcuts"a ulaşırsın.oradan da teldeki istediğin kısayolu oratsuya eklemiş olursun ok?

nonamex

Üye
Kurdum güzel çalışıyor fakat bir sorunum var, internete bağlanırken Wlan ağı ara seçeneği vermiyor, nerden onu açabilirim ?

bora_akar

bora_akar

Üye
tamamdır saol.. peki ben yenilemek istiyorum ve kurcalaken email kısayolu 3 tane oluştu ekranda bunları nasıl geri alacağım ?

nonamex. menü.ayarlar.bağlantı kablosuz lan oradan wlan ağını tanımla ve öncelik sırasını ona ver.zaten otomatik olarak önceliği alıyor aynı menüden hedeflerden kontrolünü yapabilirsin...

nonamex

Üye
tamamdır saol.. peki ben yenilemek istiyorum ve kurcalaken email kısayolu 3 tane oluştu ekranda bunları nasıl geri alacağım ?

nonamex. menü.ayarlar.bağlantı kablosuz lan oradan wlan ağını tanımla ve öncelik sırasını ona ver.zaten otomatik olarak önceliği alıyor aynı menüden hedeflerden kontrolünü yapabilirsin...
Teşekkür ederim opera yı kurunca w lan ara seçeneği çıktı sorunum kalmadı.

entrapmen

Üye
Bu temalarin olmadigi bir firmware yer bakimindan bize bir avantaj saglar mi? Yani sormak istedigim tema dosyalari C'ye mi kurulu vaziyette yoksa E:'ye mi? Ovi maps'i yukledikten sonra yer sikintisi bas gostermeye basladi da :( Silebilecek bir seyler ariyorum ama bulamiyorum bir turlu.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Bu temalarin olmadigi bir firmware yer bakimindan bize bir avantaj saglar mi? Yani sormak istedigim tema dosyalari C'ye mi kurulu vaziyette yoksa E:'ye mi? Ovi maps'i yukledikten sonra yer sikintisi bas gostermeye basladi da :( Silebilecek bir seyler ariyorum ama bulamiyorum bir turlu.
bilakis temalar Z: ye kurulu olmakla beraber sistemde yani c. de ya da e de herhangi bir yer kaplamamaktadır.
buda elinizdeki cihazın performansını artırmakla beraber size hoş bir görsel sürüm oluşturmak için düşünülmüştür....

estami

Üye
Kötü üstadım samsung widgetteki ekranda ayarlı olan kısayol programları kaldırıp menüden kendi istediğimiz kısayolları ekleyebiliyormuyuz böyler bir imkan varmı?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kötü üstadım samsung widgetteki ekranda ayarlı olan kısayol programları kaldırıp menüden kendi istediğimiz kısayolları ekleyebiliyormuyuz böyler bir imkan varmı?
maalesef widgettaki kısayolları ekleyebiliyoruz....ekstra program kısayolları ekleyemiyoruz....

murder61

Üye
Arkadaşlar ben kurulumun son safhasında tıkandım kaldım(herşeyi harfiyen yaptım ama phone not found diyor)
lütfen yardım!!!!!

bursacity

bursacity

Üye
Arkadaşlar ben kurulumun son safhasında tıkandım kaldım(herşeyi harfiyen yaptım ama phone not found diyor)
lütfen yardım!!!!!

searching phone yazınca telefonu acma tusuna 1 kere ve 2 sanıye ıcınde basmalısın

murder61

Üye
TELEFONUN AÇMA TUŞUNA BASTIKTAN SONRA WARNİNG YAZISI ÇIKIYOR SONRASINDA EN SON BUNLAR GÖRÜNÜYOR::::
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

Evet aynen o şekilde yapıyorum, ama kulumda benim karşılaştığım uyarı kutusu sizdede çıkıyormu:)))

WARNİNG! WARNİNG! WARNİNG!
CANT MAKE IMEI BACKUP USİNG PM FİELD 208!
continue?
tam olarak bu çıkıyor....:((((

yokmu bilen biri yda bu sorunla karşılaşan:((((

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
TELEFONUN AÇMA TUŞUNA BASTIKTAN SONRA WARNİNG YAZISI ÇIKIYOR SONRASINDA EN SON BUNLAR GÖRÜNÜYOR::::
PRESS POWER ON NOW!

Evet aynen o şekilde yapıyorum, ama kulumda benim karşılaştığım uyarı kutusu sizdede çıkıyormu:)))

WARNİNG! WARNİNG! WARNİNG!
CANT MAKE IMEI BACKUP USİNG PM FİELD 208!
continue?
tam olarak bu çıkıyor....:((((

yokmu bilen biri yda bu sorunla karşılaşan:((((
nokia pc suite kurduktan sıonra deneyin ilk sayfayı tam okuyunuz.
imei ile felan işimiz yok lüttfen dikkatli olun....
bu video size yardımcı olabilir.ingilizce ama...

youtube la sorununuz varsa ktunnel üzerinden seyredin.
yalnız biz EURO 2 RED TURKEY SEÇİYORUZ:KARIŞTIRMAYIN.....

murder61

Üye
tekrardan kurdum hepsini pc suit de dahil, ama videoda benim krşılaştığım sorun oluyor(bu sorundan sizin kulumuz bahsetmiyor, admın izlediği yol biraz farklı ama yine aynı şeyler oluyor)
sonuç olarak hala yapamadım:((((((

Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
son ekranda yazanlar hala aynı sorunu veriyor.
metni tek tek okudum ama olmuyor tefon bulunamadı diyor....

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

jaf geldikten sonra
bb5 sekmesine al bekle
sonra phone modeden offline ı seç bekle done yazana kadar
daha sonra
sırasıyla
dead usb manual flash ve factory set i isaretle
akabinde crt 308 deki tiki kaldır
sonra user ini ye tıkla bekle bi pencee aöılack ondan
rm 356 yı seç

daha sonra bekliyoruz yine buradan
euro 2 red turkeyi seç
ardından flasha tıkla

çıkan pencereden eveti seç
searching phone yazısı gelince telin power düğmesine kısa süre bas bekle olacaktır.

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
ellerine emeğine sağlık klardeşim mükemmel bi fw inannın bunlara vakıt aırmak bıle buyuk fedaklarlık varoll :oke:

seyitalisolak

Üye
PRESS POWER ON NOW!
PRESS POWER ON NOW!

defalarca denememe rağmen aynı hatayı alıyorum.

murder61

Üye
yok kardeşim olmuyor en az 10 kez okudum tekrar tekrar yaptım ama bulmuyor teli
power tuşuna basınca bilgisayardan iki kez ses geliyor(donanım takılınca gelen ses sonrasında da donanım çıkarken gelen ses ve phone bulunamadı diyor,) acaba driverlarımda mı sorun var...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim olmuyor en az 10 kez okudum tekrar tekrar yaptım ama bulmuyor teli
power tuşuna basınca bilgisayardan iki kez ses geliyor(donanım takılınca gelen ses sonrasında da donanım çıkarken gelen ses ve phone bulunamadı diyor,) acaba driverlarımda mı sorun var...

bi de şöyle deneyin dostlar :D
c:\program files\odeon\jaf\jaf usb driver\ klasör içeriğini c:\windows\system32\
kopyalamayı deneyin
inan günde 10 kez jaf kullanıyorum.bir kez bağlantıyı yaparsan sonrası ok....

Üst Alt