Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[ı]üstadım samsung ekranlı olan bu linktekimi bunumu indireceğiz?[/ı]
[ı]bide bu conversation nedir üstadım?[/ı]
eminmisin bi daha bak
demekki sen 14 ündekini yklememişin
çünki conversations yüklü))))
omnia topbar falanda var biyerde yanlış yaptım galiba.?zil seslerinde müziklerin hepsi gözükmüo nasıl yapcaz onu
?
müzikçalarda ya da dosya yöneticisinden "Sesi kullan" komutunu kullanın !
biliyorsan neden soruyorsunonu bizde bilioruz msjlar? video arama sesini nasıl değiştrcem
bide menüye girerken ki sistem hatası neden?

biliyorsan neden soruyorsun
hafıza kartını formatladığından ve temiz kurlum yaptığından emin ol
menü hatası daha almadım bilgin olsun !
çok istiyosan ringtones die bi klasör oluştur hafıza kartına mp3 leri onun içine at bak bakalım görüyo mu görmüyomu?msj sesini ve video arama sesini nasıl ayarlıcam die s00rdum?
bora kardeş özel mesajlarına bak yardımcı olmaya çalışacamkotukoylu burada bekliyorum kardeş bu sorunla ilgili bilgin yoksa lütfen yaz başka bi şekilde başımın çaresine bakayım ?????????

yok kardeşim doğru anlamısın tşk.ederim wlan ağı iş yerinde var bugun gdip denerim olmassa msn den yazısırız ilgin ve alakan için çok tşk.ederim ramazan dolaysıyle işlerin yoğunluğundan pek fazla gelemez oldum zaten buralarada:Sbak şimdi menü>ayarlar>bağlantı>kblosuz lan>ordan ağı seç şifre warsa gir sonra kaydedildi dedikten sonra tekrar menü>ayrlar >bağlantı>hedefler>intenet ordan önceliği ayarla
--------------- Ekleme ---------------
demek istediğini yanlışmı anladım bilmiyorum ama sreenshot werirsen yada msn werirsen daha çok yardımcı olablrm dostum
demek istediğini yanlışmı anladım bilmiyorum ama sreenshot werirsen yada msn werirsen daha çok yardımcı olablrm dostum
ya çözemediğim bir konu var arkdaşlar... herşeyi problemlemsiz hallettim fakat... Nedense bazı web sayfalarına girmek istediğimde sayfa yüklenirken birden web uygulaması kapanıyor... Var mı bir çözüm öneriniz?