[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

stone2627

stone2627

Üye
Kardeş Çok güzel olmuş eline sağlık .
Bugün sabah yükledim harika oldu. ama Oratsu da kısayol eklemeyi şimdi öğrendim. Dahada güzel oldu..

--------------- Ekleme ---------------

Birde Oratsu ya Saat ekleme şansımız var mı oda olsa tam n97 olacak :d

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Çok güzel olmuş eline sağlık .
Bugün sabah yükledim harika oldu. ama Oratsu da kısayol eklemeyi şimdi öğrendim. Dahada güzel oldu..

Birde Oratsu ya Saat ekleme şansımız var mı oda olsa tam n97 olacak :d

:D maalesef ama nette arat htc clock var harika bişi tavsiye edrim :D
n97 nin saati neymiş :D

bora_akar

bora_akar

Üye
merhaba jaf pkey emulator den go yu tıkladığım zaman ekranda cannot create file c:/program files\odeon\jaf\winscard.dll hatası veriyor sebebi nedir acaba ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
merhaba jaf pkey emulator den go yu tıkladığım zaman ekranda cannot create file c:/program files\odeon\jaf\winscard.dll hatası veriyor sebebi nedir acaba ?

programa sağ tıkla
:
özeklikler-uyumluluk windows xp s3 olarak ayarla yeniden dene :D

bora_akar

bora_akar

Üye
windows 7 kullanıyorum ondanmıdır acaba problem ?

ayrıca uyumlulukta o seçiliydi.. masa üstü ikonu tıkladığım zaman p- dongle not detected. please insert activated dongle yazıyor

dostum yardımcı olursan cok sevinirim ne zamandır hacklemeye çalışıyorum yapamadım e71 i çok kolay bi şekilde hacklemeyi başardım ama bu telefonle 5800 çok uğraştım olmuyor. tlf da format attım bütün uygulamalar gitti hackleyeceğim diye yardımcı olursan harbi sevinicem...

p - dongle not detected. please insert activated dongle masa üstü ikonunu tıkladığım zaman ayrıca masa üztüne 3 tane ikon açılıyor jaf ile ilgili

p - () ....

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 kullanıyorum ondanmıdır acaba problem ?

ayrıca uyumlulukta o seçiliydi.. masa üstü ikonu tıkladığım zaman p- dongle not detected. please insert activated dongle yazıyor

dostum yardımcı olursan cok sevinirim ne zamandır hacklemeye çalışıyorum yapamadım e71 i çok kolay bi şekilde hacklemeyi başardım ama bu telefonle 5800 çok uğraştım olmuyor. tlf da format attım bütün uygulamalar gitti hackleyeceğim diye yardımcı olursan harbi sevinicem...

p - dongle not detected. please insert activated dongle masa üstü ikonunu tıkladığım zaman ayrıca masa üztüne 3 tane ikon açılıyor jaf ile ilgili

p - () ....
jaf programı çalışıyormu?
eğer çalışıyorsa sıkıntı jaf usb driverlarında olabilir.
bunun için program files odeon jaf jaf usb setup içindek driverları c:\winows\sytem32\ klasörüne at öyle dene
önce ogm emulatörü çalıştırmayı unutma tabi :D

bora_akar

bora_akar

Üye
denicem yalnız senin verdiiğin jaf için link sayfası mahkeme kararı ile durdurulmuş yazıyor başka bi yerden indirdim öğle deniyorum

jaf programını açıyorum go kısmını görüyrum sonra yukarıda yazdığım hatayı veriyor ama şimdi bi daha deneyeceğim.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
denicem yalnız senin verdiiğin jaf için link sayfası mahkeme kararı ile durdurulmuş yazıyor başka bi yerden indirdim öğle deniyorum

jaf programını açıyorum go kısmını görüyrum sonra yukarıda yazdığım hatayı veriyor ama şimdi bi daha deneyeceğim.
dns bile ayarlamamışın :D
megaupload a ondan giremiyosun

bora_akar

bora_akar

Üye
anladım wlan ile bağlanyorum başka birinin.. jaf çalışıyormuda kastın masa üstü ikonu tıkladığımız zaman açılıp açılmaması herhalde? jaf yüklediğim zaman masa üstünde 3 tane ikon beliriyor onları tıkladığım zaman yukarıda belirttiğim gibi p k e y - dongle not detected. please insert activated dongle yazıyor

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
anladım wlan ile bağlanyorum başka birinin.. jaf çalışıyormuda kastın masa üstü ikonu tıkladığımız zaman açılıp açılmaması herhalde? jaf yüklediğim zaman masa üstünde 3 tane ikon beliriyor onları tıkladığım zaman yukarıda belirttiğim gibi p k e y - dongle not detected. please insert activated dongle yazıyor
önce ogm emulatörü çalıştırıp oradan go ya tıklıycaksın.ki böylece jaf kendiğinden açılacak
sonrası tarif edildiği gibi

bora_akar

bora_akar

Üye
aynen öğle yaptım winscard.dll hatası verdi sonra masa üstü ikonunda tıkladığım zaman p k e y ..... diye hata verdi bi anahtar var active edilmesini falan istiyor sanırım ? ????

şöyle anlatayım jaf ve emultoru indirdim jaf kurdum sonra emulatörü açtım go ya bastım winscard. dll hatası verdi

şimdi bütün işlemleri baştan yaptım virüs programını kapattım pc yi yeniden başlattım firm ware i kurdum tlf kapatıp usb ile pc ye bağladım sonra o iki dosyayı rm 356 klasörünün içinedeğiştir diyerek kopyaladım jaf ve ogm emulatörünü yeniden indirdim jaf ı yükledim emulatörü açtım go ya bastım aynı hata winscard. dll hatası

ordamısın dostum ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çok sağol mükkemmelmiş iyi oldu bu ilk defa modfiye yazılım yükledim tşkler.

alper35alper

Üye
megaupload açılımıyor bu yüzden birini indiremiyorum yardım

efsane_ugur

Üye
kardeşim ben bu sürüm de şöyle bi hata yaşıyoorum yanii versiyonu yükledikten sonra bilgisayar telefonu görmüüyor normal hafıza kart okuyucum var ona da takıyorum hafıza kartımı onu d görmüüyor önceden yükledigim hiç bir proramı yükleyemiyorum dosya bozuk hatası veriyor yani neden bçyle oldu

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben bu sürüm de şöyle bi hata yaşıyoorum yanii versiyonu yükledikten sonra bilgisayar telefonu görmüüyor normal hafıza kart okuyucum var ona da takıyorum hafıza kartımı onu d görmüüyor önceden yükledigim hiç bir proramı yükleyemiyorum dosya bozuk hatası veriyor yani neden bçyle oldu
1.
hafıza kartını yedekleyip formatlamayı dene
2.
olmazsa hard format atmayı dene
3.
yniden jafla
4.
eğer hala olmuyorsa şöyle bir balkona çık temiz hava al.bu sefer olacaktır!....

milestone

milestone

Üye
Güzel çalışma teşekkürler, 2 günden beri deniyorum herhangi bir eksiği yok gayet başarılı,,

lakin benim bir sorum olacak ovi maps ile ilgili,,
son bir aydır ovi maps'ı ücretsiz olarak kullanabilen varmı acaba merak ediyorum, internete bağlanmadan hiçbir şekilde konum bulamıyor, modlu modsuz yazılımla her türlü denedim olmadı,

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps 3.03 kullanıyorum 30-60 sn arasında yerimi tespit ediyor.
map loader la haritayı yüklesen ya?forumda war?

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
tsunami bence sitedeki en iyi cfw ama 3.0 sürümünde conversations da yok. Olmaması normal ama Çok hoşuma gitmişti. Eğer varsa paylaşabilir misin? Ama mesajlara gelsin istiyorum. Teşekkürler :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
tsunami bence sitedeki en iyi cfw ama 3.0 sürümünde conversations da yok. Olmaması normal ama Çok hoşuma gitmişti. Eğer varsa paylaşabilir misin? Ama mesajlara gelsin istiyorum. Teşekkürler :)
eminmisin bi daha bak :)
demekki sen 14 ündekini yklememişin
çünki conversations yüklü :)))))

Üst Alt