Kardeş Çok güzel olmuş eline sağlık .
Bugün sabah yükledim harika oldu. ama Oratsu da kısayol eklemeyi şimdi öğrendim. Dahada güzel oldu..
--------------- Ekleme ---------------
Birde Oratsu ya Saat ekleme şansımız var mı oda olsa tam n97 olacak :d
maalesef ama nette arat htc clock var harika bişi tavsiye edrim 

merhaba jaf pkey emulator den go yu tıkladığım zaman ekranda cannot create file c:/program files\odeon\jaf\winscard.dll hatası veriyor sebebi nedir acaba ?

jaf programı çalışıyormu?windows 7 kullanıyorum ondanmıdır acaba problem ?
ayrıca uyumlulukta o seçiliydi.. masa üstü ikonu tıkladığım zaman p- dongle not detected. please insert activated dongle yazıyor
dostum yardımcı olursan cok sevinirim ne zamandır hacklemeye çalışıyorum yapamadım e71 i çok kolay bi şekilde hacklemeyi başardım ama bu telefonle 5800 çok uğraştım olmuyor. tlf da format attım bütün uygulamalar gitti hackleyeceğim diye yardımcı olursan harbi sevinicem...
p - dongle not detected. please insert activated dongle masa üstü ikonunu tıkladığım zaman ayrıca masa üztüne 3 tane ikon açılıyor jaf ile ilgili
p - () ....

dns bile ayarlamamışındenicem yalnız senin verdiiğin jaf için link sayfası mahkeme kararı ile durdurulmuş yazıyor başka bi yerden indirdim öğle deniyorum
jaf programını açıyorum go kısmını görüyrum sonra yukarıda yazdığım hatayı veriyor ama şimdi bi daha deneyeceğim.

önce ogm emulatörü çalıştırıp oradan go ya tıklıycaksın.ki böylece jaf kendiğinden açılacakanladım wlan ile bağlanyorum başka birinin.. jaf çalışıyormuda kastın masa üstü ikonu tıkladığımız zaman açılıp açılmaması herhalde? jaf yüklediğim zaman masa üstünde 3 tane ikon beliriyor onları tıkladığım zaman yukarıda belirttiğim gibi p k e y - dongle not detected. please insert activated dongle yazıyor
kolayı var dns değiştirmeyi öğrensen yamegaupload açılımıyor bu yüzden birini indiremiyorum yardım

1.kardeşim ben bu sürüm de şöyle bi hata yaşıyoorum yanii versiyonu yükledikten sonra bilgisayar telefonu görmüüyor normal hafıza kart okuyucum var ona da takıyorum hafıza kartımı onu d görmüüyor önceden yükledigim hiç bir proramı yükleyemiyorum dosya bozuk hatası veriyor yani neden bçyle oldu
eminmisin bi daha baktsunami bence sitedeki en iyi cfw ama 3.0 sürümünde conversations da yok. Olmaması normal ama Çok hoşuma gitmişti. Eğer varsa paylaşabilir misin? Ama mesajlara gelsin istiyorum. Teşekkürler![]()

))))