[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

ata123321

Üye
ekleyebilirim elbette mesela?

ROMu kurup test ettim. Şİmdilik herhangi bir hatayla karşılaşmadım ama istediğim birkaç özellik eklenebilirse sevinirim:

- Galeri sadece Kameranın ve fotoğrafların olduğu dizindeki fotoğrafları tarayıp göstersin
- Başka CFW lerde Wi-fi ve GPS sinyalinin güçlendirilmesi eklenmiş oluyor, bunda var mı yok mu bilemiyorum ama yoksa eklenebilirse iyi olur.
- Açılıştaki S60 animasyonu ekstra zaman kaybı sağlıyor. Tamamen kaldırılmış bir versiyon daha hızlı açılış süresi sağlar.
- Bilmiyorum olma ihtimali var mı ama Fotoğrafları jpg olarak değil de kayıpsız bir RAW, DNG, TIF, BMP olarak kaydedilmesi halinde fotoğraf kalitesi çok artacaktır. JPG kalitesi %100 dahi olsa çok fazla kaliteden ödün veriyor.
- video kayıt süresinde artış
- fotoğraf da her zaman otomatik oalrak Düşük ISO seçili olması.
- Adobe reader ve Office programlarının ekli gelmesi.
- ROM ilk yüklendiğinde Tarih ve saat sorması kapalı. Resetlendiği için bunu sorarsa başta unutmamış oluruz.

:evet:

Ricochet

Ricochet

Üye
hımmm yeniden jafllamayı dene

--------------- Ekleme ---------------

mp3 lerinizi e:\music klasörünü taşıyın lütfen sadece o klasörde arama yapar :naughty:

bu ayar çok iyi olmuş bomba bir firmware.özellikle ev ekranı kısayolları ve music dosyasının ayrı olması müthiş mutlu etti beni.ayrıca bluetooth ile gönderilemeyen sis vsisx dosyaları bununla gönderilebiliyor.şu an için sorun yok bomba bir firmware olmuş eline sağlık üstad.yalnız dosyaları sınıflandırıp başka klasörlere atrmışsın o beni bocalattı biraz,eski haline getirmek için uğraştım.malum dosyalar alıştığımız yerde olunca daha seri kullanıyoruz telefonu.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ROMu kurup test ettim. Şİmdilik herhangi bir hatayla karşılaşmadım ama istediğim birkaç özellik eklenebilirse sevinirim:

- Galeri sadece Kameranın ve fotoğrafların olduğu dizindeki fotoğrafları tarayıp göstersin
- Başka CFW lerde Wi-fi ve GPS sinyalinin güçlendirilmesi eklenmiş oluyor, bunda var mı yok mu bilemiyorum ama yoksa eklenebilirse iyi olur.
- Açılıştaki S60 animasyonu ekstra zaman kaybı sağlıyor. Tamamen kaldırılmış bir versiyon daha hızlı açılış süresi sağlar.
- Bilmiyorum olma ihtimali var mı ama Fotoğrafları jpg olarak değil de kayıpsız bir RAW, DNG, TIF, BMP olarak kaydedilmesi halinde fotoğraf kalitesi çok artacaktır. JPG kalitesi %100 dahi olsa çok fazla kaliteden ödün veriyor.
- video kayıt süresinde artış
- fotoğraf da her zaman otomatik oalrak Düşük ISO seçili olması.
- Adobe reader ve Office programlarının ekli gelmesi.
- ROM ilk yüklendiğinde Tarih ve saat sorması kapalı. Resetlendiği için bunu sorarsa başta unutmamış oluruz.

:evet:

dostum bu yazdıklarından denemediğini çıkarttım yanlışmıyım?
çünki galeri modu,gps,kamera kalitesi,ayarları zaten yapılmış durumda.bunun haricinde ise adobe reader ve quickoffice kurulum dosyalarını paylaşabilirim.ama bunları cfw ye eklemek inanki fw boyutunu aştığı için sorun çıkartacaktır.

-başlangıç animasyonu/sesi kapatmak içinse aşağıdaki satırları kopyalayıp not defterine yapıştır.
akabinde 101F8763.txt olarak kaydet ve c:\Private\10202be9 klasörüne kopyala ve teli yeniden başlat
gerekli kod:
cenrep
version 1
[owner]
0x100058F4
[defaultmeta]
0
[platsec]
cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
[Main]
0x2 int 4 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x3 string "z:\\data\\Startup_tone.aac" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x4 string "" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x5 string "" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 0 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x7 string "" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x8 string "" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x9 string "" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0xA int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0xD string "z:\\resource\\apps\\startup.mbm" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0xE int 100000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0xF string "" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x10 int 100000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x11 int 4 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x12 string "" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x13 int 100000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x14 string "" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x15 int 4 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x16 string "20100000:090000" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x17 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x18 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x19 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

f@tih.

f@tih.

Üye
Emek verilmiş bir çalışma olduğu her halinden belli oluyor.Ellerine sağlık kardeşim.:oke:

cabbar100

cabbar100

Üye
kotukoylu eline emeğine sağlık kardeşim. Harika bir çalışma olmuş :alkis

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Phoenix ile denemdim olmadı. JAf'ı indirdim senin anlatımınla yaptım.
Oratsu temasını seçtim. Buraya kadar hiç sorun çıkmadı. Ana ekrana yeni simge eklemeye çalıştım ama beceremedim.
Ana ekranda elimi basılı tuttuğumda simgelerin yerini değiştirebiliyorum ama yeni ikon ekleyemiyorum. Mesela ana ekrana ndrive simgesi eklemek istiyorum, Mümkünse hava durumu, e posta da eklemek istiyorum. Ama bunları nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.
Yardım lütfen.

Aang67

Aang67

Üye
Phoenix ile denemdim olmadı. JAf'ı indirdim senin anlatımınla yaptım.
Oratsu temasını seçtim. Buraya kadar hiç sorun çıkmadı. Ana ekrana yeni simge eklemeye çalıştım ama beceremedim.
Ana ekranda elimi basılı tuttuğumda simgelerin yerini değiştirebiliyorum ama yeni ikon ekleyemiyorum. Mesela ana ekrana ndrive simgesi eklemek istiyorum, Mümkünse hava durumu, e posta da eklemek istiyorum. Ama bunları nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.
Yardım lütfen.

Sağ en altta Menü butonunun üstünde(Tam dibinde) görünmez bir ikon var. Üstüne basıp yukarı kaydır veya direk tıkla. Hava durumunu unut :)

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Buldum ama program kısayollarını nasıl ekleyeceğim. O listedekiler pek benim işime yaramadı.

verdiği resimde facebook filan eklemiş.Ben de isterim.

Aang67

Aang67

Üye
Buldum ama program kısayollarını nasıl ekleyeceğim. O listedekiler pek benim işime yaramadı.

Add shortcut diye birşey var ona bak :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

gayet basit orada add shortcuts yazıyo o kadar :))))

enis423

Üye
müzik klasörü yapıyum dedin yere ama olmuyor

osmanpasa

osmanpasa

Üye
alta basınca çıkan ekran sağa doğru kaydrınca devamı varmış.Şimdi gördüm. Yardımlarınız için sağolun.

Ben teşekkür etmişmiydim? Elinize sağlık .
şu an itibariyle sorunsuz olarak kullanmaya başladım. :oke:

EXC*LUSiVE

Üye
media bar çalışmıyor bende pf..

düzeltme: hard format atınca düzeldi..

enis423

Üye
ben dediğiniz gibi e ye müzik dosyası oluşturdum ve içine attım ve algılamıyor

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ben dediğiniz gibi e ye müzik dosyası oluşturdum ve içine attım ve algılamıyor

değerli dostum hafıza kartına music die bir klasöroluştur içine at mp3 dosyalarını
kısaca e:\music\ dizinine sorun kalmayacaktır.

ve müzikçalarda yeniden tarat...

cabbar100

cabbar100

Üye
Tekrar teşekkürler. harika bir mod olmuş.

henes_42

henes_42

Üye
çalışmanız için teşekkürler, v51 e ait yapılan çalışmaları inceliyordum, şu an tema vs. yüklü en kapsamlı çalışma bunu gördüm, ancak formatlanmış ve sistem dosyaları silinmiş hafıza kartınızın takılı olduğundan emin olun derken,

hafıza kartı formatlanınca sistem dosyaları zaten silinmiyormu? kartı biçimlendir dediğimiz zaman yetmiyormu? veya bu işlem için yapılması gereken nedir? bir iki satırlık bir bilgi verirseniz ayrıca teşekkür ederim.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
çalışmanız için teşekkürler, v51 e ait yapılan çalışmaları inceliyordum, şu an tema vs. yüklü en kapsamlı çalışma bunu gördüm, ancak formatlanmış ve sistem dosyaları silinmiş hafıza kartınızın takılı olduğundan emin olun derken,

hafıza kartı formatlanınca sistem dosyaları zaten silinmiyormu? kartı biçimlendir dediğimiz zaman yetmiyormu? veya bu işlem için yapılması gereken nedir? bir iki satırlık bir bilgi verirseniz ayrıca teşekkür ederim.

siliniyor elbette.ya format ya da sys private system gibi klasörlerin silinmesinden bahsetmiştim :)
hafıza kartında resimleri olan arkadaşlarda vardır..onun için herkes hafıza kartını formatlamak istemeyebilir

henes_42

henes_42

Üye
siliniyor elbette.ya format ya da sys private system gibi klasörlerin silinmesinden bahsetmiştim :)

teşekkür ederim, evet ben hafıza kartına format atmak istemiyorum, bilgileri başka yere aktar, geri al vs. yapmamak için. sistem dosyalarını format atmadan elle silmek istiyorum, sys, private system gibi derken başka hangi klasör vs. silmem gerekiyor. şu an herşeyi hazırladım, cfw yi indirdim, cevabı bekliyorum. tşk.leeerrr

Üst Alt