-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadasım ev ekranı wıdget ama hıcbırı yaramıyor yanı yandakı youtube fılan gıbı seylere tıklanmıyor ve ortada senın resımdekı gıbı yerel saat fılan yazmıyor nasıl olcak ?
müziklerde sıkıntı çıkacağını sanmam.Oh videolar sorunsuz çalıştı görüyor artık galerişimdi müzikleride test etcem yanlışlıkla sildim ya tüm müzikleri
msn adresim yazıldığı gibi sonuna hotmail ekle bekliyorum.kotukoylu kardeşim msn adresini pm den atarmısın bi konuşalım ordan
müziklerde sıkıntı çıkacağını sanmam.
ama silndiğine gerçekten üzüldüm :S
Hafıza kartının ana dizinine Music die klasörü açtıkAllahallah videoları gördü müzikleri gene görmüyor deli edicek bu telefon beni
Bunu SEN istedin kardeş.Samsung Ev Ekranı Eklenmiştir.Hayırlı olsun...
önemli değil kardeşArkadaşlar Müzik Sorununu Çözdü KotuKoylu Arkadaşım Sağolsun. Hata Bendeymiş Msn den Yardımcı Oldu Kendiler. Çok Teşekkür Ediyorum KotuKoylu Hocam
CFW y' bende kurdum ;'md' kurdum?( .ok t;k/eder'm butona basmayida unutmuyorum?( buarad bide benim klawyemi neoldu anlamadim pc formatladim klawyemdeki tuslar deg'sti s'zde farked'yosunuzdur harflerden neden olmus olabilir acaba_ soru isareti bile koyamiyorum/
--------------- Ekleme ---------------
kotukoylu kardesim benim senden bir ricam olucak su kurulum sonrasi butun programlari toplu olarak kurmanin bir yolu varmis sanirim bunu nasil yapabiliriz ole tek tek 10 saaat ugrasmasak heps'n' toptan halletsek .ok 'y' olur///
'icinde b'r cogu kurulu geldi zatende benim demek istedigim yeni programlar kurmak istersem toplu bir sekilde isaretleyip veya secip hepsini bir tikla kurma sansimiz yokmuzaten toplu yüklü geliyor sen uğraşmıyosun ki kardeş .... klawyede sistemi yüklerken yanlış klavyeyi seçmiş olabilirsin sağ altta dil çubağu war orayı biraz kurcala ordan düzeltebilirsin türkçe q yu seç
--------------- Ekleme ---------------
kotukoylu kardeşim senin fw de web tarayıcı ile 500- 600 kb lik bir sayfaya örn. maxicep e girdiğimde tarayıcı kendiliğinden kapanıyodu orj. fw yükledim web tarayıcı çok stabil çalışmaya başladı diğer arkadaşlarda böyle bi problem warmı acaba???? eğer warsa şunada bi el atsan
'icinde b'r cogu kurulu geldi zatende benim demek istedigim yeni programlar kurmak istersem toplu bir sekilde isaretleyip veya secip hepsini bir tikla kurma sansimiz yokmu
arkadaşlar benim böle bir sorunum var
1.mesaj yazayım dedim açtım tam ekran q klavye yok ya sasırdım anca bi tuslu olan klavye bide el yazması seklinde olan klavye var yan ekran yapınca kapanıo tam ekran q klavye gelmio ilgilenebilirmisiniz acaba hızlı msj yazamıom
2.ayrıca tsunami v3 yükledim cok güzel olmus samsung widget felan ama arada bir ekran kırmızı renklere bürünüo
arada bir çözemedim
3. bide open4 all patchi nere gitti aradım bulamadım acaba onun yerine everything instal yaması geldi suanda baktım o acık
4. acık olan uygulamalrı göster kısmıda bi patchle gizlenmiş acaba neden gizlediniz perfomansmı arttırıo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?