Eidos Mobile Championship Manager 2008 Çıktı !.. veeee hatta geldi bile :)

alcatraz

Üye
    Konu Sahibi
Eidos Mobile Championship Manager 2008 Çıktı !.. veeee hatta geldi bile :)

ALpeRenBuGRa nın açmış olduğu konuyu gördüm. Dedim ki madem oyun çıkmış piyasaya, ben de bulayım ve öyle de oldu. Capsları vermiyorum. Çünkü zaten ALpeRenBuGRa nın konusunda görünüyor. Bana düşen şey ise paylaşmak

her zaman dediğim gibi bir teşekkür yeter

paylaşıma devamn:

NOT:EĞER İSTEKLERİNİZ VARSA AÇTIĞIM KONUYA İSTEĞİNİZİ İLETEBİLİRSİNİZ. BU ARADA HAFTASONU EVDE OLMAYABİLİRİM. BU SEBEPLE İSTEKLERİNİZE CEVAP VEREMEYECEĞİM O ZAMAN ZARFINDA AMA GERİ GELİNCE HEPSİNİ TOPTAN ARADAN ÇIKARTIRIM n:n:

Ekli dosyalar

Tepkiler: leogokhan19, sefa_19, by_suskun2323 ve 3 diğerleri
saol kardeş ben senden gerçekten güzel macera oyunları arıyorum bu arada süper mario oyunu war mı kardeş

TheBear

Üye
6300 de çalışıyor eline sağlık

Kardes Hemen ındırıyorum ınsallah Samsung U600 Da Calısır..

--------------- Ekleme ---------------

Yukledım Ama Calısmadı Be Yaww..kardes Sana Zahmet Sunun U600 ıcın Olanını Koysana.hasta Oluyorum Managere..lıma Manager 2007 Var Ama Sevmedım Oyunu ıtıcı Geldı.. :-((

eyvallah kardeşim ellerine sağlık

alcatraz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ilgileriniz için

eyw. kardeş cm hastasıyım iiki koydun

bytrex

Üye
paylaşım için teşekkürler

iiconium

Üye
ÇOK saGOL KARDEŞ::::::::::::::::::::::

--------------- Ekleme ---------------

çok danke

B ide bu oyunun türkçesi varmış onuda paylaşabilirmisiniz??

saol kardeş ama çözünürlüğü ne bunun sgh e 250 için olur mu acaba paylaşım için saol.....

zade_gan

Üye
kardeş bunun boyutu çok büyük yaw n70 için olanı yok mu bi zahmet eline sağlık güzel olmuş

Hatip18

Üye
Kardeş emeğine sağlık ama bunun içinde bissürü dosya var hangisini telefona atacam yardım...!

n:

kanka bunun ekran genişliği ne ona göre yüklesek

selam eline sağlık paylaşım için 3660 çalışıyormu çalışmıyorsa sana zahmet çalışan oyunu bulabılırmısın kolay gelsın