Ehliyet

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Ehliyet
Arkadaşım bugün direksiyon sınavına girdi. Herşeyi güzelce yapmış hiç hata yok en son park ediceği yerde tır varmış oda heyecanlı zaten dubalara arabayı çok yanaştırmamış puan veren adamlarda demişki çok açıkta bıraktın kaldın inebilirsin. Böyle iş mi olur? puanlamalara bakıyom en fazla 10 puan kırılıyo ki 70e kadar yolun var nasıl kaldı diyebiliyo? :sinir

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim sınavda park bile yaptırmadılar :D sadece diğer adayların da kullanabilmesi için başladığım yere geri getirmiştim o kadar :ehe

yunus4554

yunus4554

Üye
artik cok zor yapmislar kardesim 1 yanlis tum dogrulari goturur bende yazilacam kazanamam diye korkuyorum

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
ben aldığım zamanda hiç böyle sıkıntı yoktu ben kullanmayı biliyodum kursa yazılırken arkadaşımda biliyodu kullanmasında sıkıntı yoktu hatta hocasıda ben sen geçersin diye düşünüyodum ama bi park yüzünden elenmen yazık oldu demiş. Saçmalığa bak ya benim zamanımda stop ettirsen 15 kırıyolardı bi parkı azıcık açık yapınca kaç puan kırıcan insafsız :vur:oku

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yapacağınız şey şu; Direksiyon hocasını alacaksınız ve sınavdan hemen önce sınav yapılacak alanda deneme sürüşleri yapacaksınız. Adam size nerde hangi vitesi kullanmanızı bile söyleyecek. Sınava o ezberle girin işte.. Arabaya girince aynaları falan düzgün olsada formalite icabı kontrol edeceksiniz. Nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama sol ayakla değil sağ ayakla girmeye çalışın arabaya :D Sınavı yapanlar size soru sorarsa kısa net cevap vereceksiniz. Soruyu cevaplarken fazla konuşmaktan ve dikkat dağılmasından puan kırıyorlar. Özellikle soruyorlar yani. Aynaları sürekli kontrol edin. Dikiz aynasında görevli sürekli size bakacak zaten heyecanlanmayın :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yapacağınız şey şu; Direksiyon hocasını alacaksınız ve sınavdan hemen önce sınav yapılacak alanda deneme sürüşleri yapacaksınız. Adam size nerde hangi vitesi kullanmanızı bile söyleyecek. Sınava o ezberle girin işte.. Arabaya girince aynaları falan düzgün olsada formalite icabı kontrol edeceksiniz. Nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama sol ayakla değil sağ ayakla girmeye çalışın arabaya :D Sınavı yapanlar size soru sorarsa kısa net cevap vereceksiniz. Soruyu cevaplarken fazla konuşmaktan ve dikkat dağılmasından puan kırıyorlar. Özellikle soruyorlar yani. Aynaları sürekli kontrol edin. Dikiz aynasında görevli sürekli size bakacak zaten heyecanlanmayın :D
bunları bende biliyom co :D ben aldım zaten çoktan :sirit: arkadaşım sınav yerinde gezmişti ama adamlar gıcıklık yapmış işte yoksa sürmesinde sorn yok dubalara çokta uzakta bırakmadım yakındım dedi

Revengeful

Emekli Yönetici
ben aldığım zamanda hiç böyle sıkıntı yoktu ben kullanmayı biliyodum kursa yazılırken arkadaşımda biliyodu kullanmasında sıkıntı yoktu hatta hocasıda ben sen geçersin diye düşünüyodum ama bi park yüzünden elenmen yazık oldu demiş. Saçmalığa bak ya benim zamanımda stop ettirsen 15 kırıyolardı bi parkı azıcık açık yapınca kaç puan kırıcan insafsız :vur:oku
Park önemlidir tabi sonuçta park şeklin trafiği etkiler ama sadece ondan bıraktılarsa yazık olmuş

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Park önemlidir tabi sonuçta park şeklin trafiği etkiler ama sadece ondan bıraktılarsa yazık olmuş
orda haklısın tabi trafiğe engelliycek şeyi yaptırmazlar ama puan kırsın yani 70e kadar yolu var 70in altına düştün mü kalıyosun kaç puan kırdın be adam bi park etmeden başka hata yapmadım diyo sinyallerini vermiş stop ettirmemiş kurallara uymuş falan filan

yunus4554

yunus4554

Üye
usta benim bildigim stop ettirsen puan kiriyo sag sol yakmasn puan kiriyo vs. ama park etme edemezsen direk kaliyo arkadasimda oyle kaldi

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
valla ben hiç park etmeden kalan duymamıştım bana zaten park ettirmedilerde

Revengeful

Emekli Yönetici
Aslında iyi olmuş bu sistem. Herkes her seyi tam öğrenerek ehliyet alır bundan sonra.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yan tarafımda sürücü kursu var, direksiyonun üzerinde çok duruyorlar, dikkat ediyorum da bayanlar park yerine milimetrik yanaşıyorlar..
birde eskiden küçük araçla geri giderken kafayı geri çeviriyordun artık kafa çevirmek yasak dikiz aynalarını kullandırıyorlar..

bence sadece park yüzünden bırakmamışlardır, başka hataları da vardır..

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
yan tarafımda sürücü kursu var, direksiyonun üzerinde çok duruyorlar, dikkat ediyorum da bayanlar park yerine milimetrik yanaşıyorlar..
birde eskiden küçük araçla geri giderken kafayı geri çeviriyordun artık kafa çevirmek yasak dikiz aynalarını kullandırıyorlar..

bence sadece park yüzünden bırakmamışlardır, başka hataları da vardır..
Ben ya arka kamerayı kullanıyorum ya da tam arka camin belli bir hizasından referans alarak parkediyorum :D yok arkadas ben dikiz aynasiyla yapamam çarparım direk

• Beğen
yunus4554

yunus4554

Üye
kamera mi ne kadara aldin usta

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
rıvınçfıl farkını ortaya koydu kamera dedi :D bizim arabalarda yok öyle ben aynalardan alıştım arkaya bakarak gidemem ya :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Honda CRV 2.0

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
arabada iyiymiş :D bizim arkadaşlarda transporter var satıp alıcaklardı ama fiyatı fazla geldi alamıycaklar :D güzel araba gidiyoda basınca

Revengeful

Emekli Yönetici
Motor falan güçlü baya ya.. Çekiş gücünü de sen ayarlabiliyorsun. Ama aşırı benzin yakıyor. Küçük bir spor araba alıcam.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
benzin acayip yakar zaten 2.0 :D

Serhan

Serhan

Üye
şimdi yazılıcan , okadar para vercen , ehliyeti alamadan eve döncen nası iş bu :zong:

Takipçi Satın Al

Üst Alt