Ehliyet

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
geçemezsen sadece sınav ücreti veriyosun 50 tl o kadar :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben sınava arabayla gidenlerdenim :D adamlar çok beğendi hatta bi tanesi yayıldı valla bu kadınlardan şöför olmaz sabah yoğurt yedim ayran oldu içimde bak gencecik çocuk (18'ime girdiğimde almıştım) ne güzel kullanıyor sür sür boğaza gidek bi balık yiyelimde gelelim dedi sonra sınav bitti tam arabadan inecekken Halise bi 100 veririz artık falan dediler kursa gittim 95 vermişler vitesi 3'e attım ya ondan ya da çok sohbet ettim o yüzden 5 puan kırdılar:D

• Beğen
Tepkiler: rockgrup26 ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Ben sınava arabayla gidenlerdenim :D adamlar çok beğendi hatta bi tanesi yayıldı valla bu kadınlardan şöför olmaz sabah yoğurt yedim ayran oldu içimde bak gencecik çocuk (18'ime girdiğimde almıştım) ne güzel kullanıyor sür sür boğaza gidek bi balık yiyelimde gelelim dedi sonra sınav bitti tam arabadan inecekken Halise bi 100 veririz artık falan dediler kursa gittim 95 vermişler vitesi 3'e attım ya ondan ya da çok sohbet ettim o yüzden 5 puan kırdılar:D
Aynı benim gibi hiç hata yok ama 95 almıştım herhalde muhabbetten oluyo o :D

OptimusMan

Üye
Hocalarim 31.05.1997 dogumum var.ne zaman basvurabilirim

rockgrup26

Üye
Ben sınavda temel unsurlar hariç komisyonla tokalaşarak başladım sonra tabi bilinen şeyler komisyon direksiyon hocama bunun kadar iyi mi hepsi sıkıntı çıkaracak var mı diye sordu bizim sağolsun ali hocada çok tek biri var oda geçer dedikten sonra komisyon sen iyisin biraz hızlı gitte bitirelim hemen dedi tabi 3. Vitesten yukarı çıkmazsın bizim güzargahta ben hızlandım 4e taktım sollamaya çıktım viraj denk geldi virajda arabanın solunda kalarak kendi şeridimden tamamladım hatalı sollama olarak 5 puan kırmışlardı 95 ile geçmiştim şimdiki sistem sanırım hata kabul etmiyo ne yavaş gideceksin ne hızlı tabi şans meselesi benden bir sonraki ayda girenlere park etme falan bir ton değişiklik gelmişti

Takipçi Satın Al

Üst Alt