Ehliyet Randevu Sistemi.Bunada bi yorum istiyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Ehliyet Randevu Sistemi.Bunada bi yorum istiyorum :)
Arkadaşlar ben 5 aydır randevu alamıyorum.ehliyet dosyam hazır ama ehliyet yok yaw.
Randevusuz gidincede sıra alıp beklersin orda diyolar,saat 3 ten sonra randevusuzda bakarlar diyenler var.Dogrumudur bu ? iyi bi bilgisi olan warmı ? Bi tanıdıkta bulamadım polis olan.

Perfect!

Üye
randevu nedir ya :D
bir gün sabahtan git ehliyeti basmak için gerekli işlemleri yapıcaklar en geç 1 haftaya çıkıyor ehliyet alıyorsun.

farklı şehirlerde farklı uygulama olmaz

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
yokk.devir değişti.gidince geri döndürüyolarmş.randevu kagıdı istiyolar.e-randevu sisteminden saat alıyosun.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Valla İstanbul' da ki uygulama nasıl bilmiyorum ama 2 güne kadar dosyam hazırlanacak ben de Trafiğe gideceğim.Sabah gidip erken sıra alabilirsen aynı gün içerisinde alabiliyorsun burada ehliyetini.

Perfect!

Üye
tabi orası istanbul :D
e-randevu için e-devlet şifresi gerekecek ozaman

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
pff.her zmn her türlü bekletiyolar adamı.illa bi adam bulup içerden halletcez o kdr kişinin hakkına gircez yine :S

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Not:Mezun olduğunuz kursunuz hangi il ve ilçeye bağlı ise randevunuzu o il ve ilçenin Trafik Tescil ve Büro Amirliğinden almanız gerekmektedir. Trafik Tescil Büro Amirliği artık ehliyet müracaatlarında online randevu sistemine geçmiştir.Bu sistem sayesinde trafik şubelerde oluşan yoğunluğun ve zaman kaybının önüne geçilmesi planlanmaktadır.Kursunuzun bulunduğu ilçenin Trafik Tescil Büro amirliğine müracaatınızdan önce aşağıda belgeleri hazırlamanız ve randevu almanız gerekmektedir.

ehliyet randevusu almak için aşağıdaki linke tıklayınız.

1. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  2. Sürücü Kursundan Alınan Sertifika ve Diğer Belgeler
  3. Sınıfına Göre Harç Makbuzu (Harç tutarları vergi dairelerinden yatırılabilir.A2 Motosiklet Ehliyeti :77,85TL. B Otomobil Ehliyeti :234,30 TL. E Otobüs Kamyon Ehliyeti :390,70 TL. H Engelli Ehliyeti :77,85 TL.)
  4. Adli Sicil Belgesi (1 Yıl Süreli Geçerli)
  5. Sağlık Raporu (1 Yıl Süreli Geçerli)
  6. Kan Gurubu Kartı
  7. Şoförler cemiyetinden alınan Ek-18 ve Örnek Ek-5,Formu, Mavi Dosya
  8. Öğrenim Belgesi Aslı veya Noterden Onaylı Sureti
  9. 4 Adet Vesikalık Fotoğraf (4.5 X 6 cm Ebadında)
  10. Kart Bedeli (62 TL)
  11. (*) Parmak İzi Çıktısı
(*) Parmak İzi Çıktısı birimimizden alınacaktır.Randevu Saatinden 10 dakika önce birimimizde bulunmanız gerekmektedir. Parmak İzi Çıktısı mevcut ise fotokopisini getirebilirsiniz.
DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

• Sürücü belgesi sertifikası 2008 yılından önce olanlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek doğruluğunu teyit ettirmek zorundadırlar.
  • Kan grubu Öğrenci Belgesi, Nüfus Cüzdanı vb. Resmi belge yazılı ise Kan Grubu Kartına gerek yoktur.
  • Sürücü Olur Sağlık Raporunun mutlaka sertifika alınan İl de faaliyet gösteren yetkili bir sağlık biriminden alınması gerekmektedir.
  • Sürücü Sertifikaları Sürücü Kursunun bağlı bulunduğu tescil kuruluşunca sürücü belgesine dönüştürülür.

huso666

Üye
valla bende randevu alamıyordum ama 0536 589 84 34 nolu telefonu arayın o arkadas bana aldı yardımcı olur sizede sanırım

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
beyler bende randevu alcam yarın durumlar nedir kolay mı artık?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Ufak bir ile gelin aynı gün randevüsüz her şeyi halledin. Ben aynı gün dosyamı sürücü kursundan alıp aynı gün ehliyetimi aldıydım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben kurstan dosyamı aldım harcı falan yatırdım ertesi gün gittim ehliyetimi aldım kart parası 67 tl idi şuan 72 tl olmuş heralde neyse gittim karakola polis randevun varmı dedi yok dedim git randevu al dedi bende çıkardım yakışıklı bir yüzlük verdim al abi kart parası üstü kalsın sen ordan bana güzel bir ehliyet ver dedim orda rafta küçük kutucuklarda çıkan ehliyetler varsı dosyayı verdiğin zaman 20 gün sonra kartın çıkıyordu hatta benden önce kadının dosyasını aldı 20 gün sonra gelin alın kartınızı dedi bende iyi 20 gün beklerim en azından randevudan kurtuldum dedim adam parayı alınca aynı gün çıkardı sabah 11 gibi gitmiştim işte ben işimi hallettim parmak izimi falan verdim işte sonra tam dönüyodum polis seslendi arkamdan sen birkaç saat sonra gel dedi saat 4 gibi gel anlamadım niye öyle dedi gittim 4'te baktım orda makinede birşeyle uğraşıyo beni gördü güldü geldi tam üstüne geldin dedi ehliyeti bir verdi elime sıcacık al fırından yeni çıktı bekle soğusun biraz imza at cüzdanada koyma erir iyice donsun sertleşsin dedi eyvallah abi dedim çıktım gittim yani bu yöntemi de deneyebilirsiniz:D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Ben kurstan dosyamı aldım harcı falan yatırdım ertesi gün gittim ehliyetimi aldım kart parası 67 tl idi şuan 72 tl olmuş heralde neyse gittim karakola polis randevun varmı dedi yok dedim git randevu al dedi bende çıkardım yakışıklı bir yüzlük verdim al abi kart parası üstü kalsın sen ordan bana güzel bir ehliyet ver dedim orda rafta küçük kutucuklarda çıkan ehliyetler varsı dosyayı verdiğin zaman 20 gün sonra kartın çıkıyordu hatta benden önce kadının dosyasını aldı 20 gün sonra gelin alın kartınızı dedi bende iyi 20 gün beklerim en azından randevudan kurtuldum dedim adam parayı alınca aynı gün çıkardı sabah 11 gibi gitmiştim işte ben işimi hallettim parmak izimi falan verdim işte sonra tam dönüyodum polis seslendi arkamdan sen birkaç saat sonra gel dedi saat 4 gibi gel anlamadım niye öyle dedi gittim 4'te baktım orda makinede birşeyle uğraşıyo beni gördü güldü geldi tam üstüne geldin dedi ehliyeti bir verdi elime sıcacık al fırından yeni çıktı bekle soğusun biraz imza at cüzdanada koyma erir iyice donsun sertleşsin dedi eyvallah abi dedim çıktım gittim yani bu yöntemi de deneyebilirsiniz:D

Taktik süpermis :D Bende bi 100 lük uzatırım ozaman :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Taktik süpermis :D Bende bi 100 lük uzatırım ozaman :D

valla ben öyle yaptım denemekte fayda var yalnız bu işi biraz gizli yapın orda biri görürse olmaz polis almaz hatta tersler sen nasıl devlet memuruna rüşvet teklif ediyorsun diye :D

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
sırayı aldık bakalım ne olacak.Ehliyeti 1 ay sonra mı 2 ay sonramı ne zaman alcaz artık.

- - - Eklendi - - -

sırayı aldık bakalım ne olacak.Ehliyeti 1 ay sonra mı 2 ay sonramı ne zaman alcaz artık.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
eu ehliyeti var bende solak hemde sağlak araba kullanımı içi uygun yazıyor

jackalmami

jackalmami

Üye
sağolsun babamın kuzeni baş komiser olduğu için hiç uğraştırmadı beni :ehe

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jackalmami ve 1STayTRue35
Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
jackalmami

jackalmami

Üye
Zaten bu ülkede sizin gibiler yaşıyor normal sivil halk her zaman ezilen oluyor hakkımızı helal etmiyoruz.

ben hayatımda sadece bunun için yardım aldım kuzenimizden! bende seninle aynı görüşleri taşıyan insanım. ve bu durumda olmak benimde zoruma gitti ama başka şansım yoktu. iş icabı acilen ehliyet almam gerekiyordu ve kimsenin sıra hakkına girmeden sadece randevusuz hallettim işlemimi. o günün randevuluları hallettiler, ondan sonra ben hellettim işimi. hemde en baştan alabilme şansım varken. lütfen birbirimizi yargısız infaz etmeyelim :nono: