KenJ!
Üye
-
Konu Sahibi
-
dilenci olsaydım sana acıyıp para veirirdim senin durum bendede kötüee biz napalım haftada 50 saat ders görüyoruz.Hem sayısal dersleri hem sözel dersleri hemde meslek derslerini görüyoruz.20 tane ayrı ayrı ders var hangisine birden calısayım bilmiyorum.Bu senede ygs var bide.
zaman kaybı gelecekteki mesleğimin derslerini görsem şimdi daha fazla maaş alırdımee hiç okumayanlar ne yapsın bu durumda küçük yaşta okuldan alınıp çalışmak zorunda kalanlar parasızlıktan okuyamayanlar köprüde su satarak geçiçenler eğtm sistemini kötülemek yerine elindekinin kıymetini bik otur çalış bir fazl bilginin kimseye zararı olmaz
ee böyle diyorsunda biz meslek liseliyiz adamlar sayısal sözel derslerin hepsini bize gösteriyor birde meslek dersleri var.Ben napayım matematik 2 yi fiziği kimyayı biyolojiyi.Sanki bize gösterdiği seylerle mühendisliğe mi gidecez?20 tane ders var sınav zamanı geldiğinde günde 2den asağı sınav olmuyor.Zaten okuldan 5 de cıkıyoruz hangi sınava calısayım ben.Ondan sonra ygs ye falan da çalısamıyorum.Böyle olunca puanlarda düşüyor oda ygs de bizi asağıya cekiyor.Bence bu kadar kültür dersi göreceğimize biraz daha meslek dersleri olsa daha iyi olurdu.Bide su var biz okulda meslek dersi görüyoruz üniversite sınavlarında meslek liselerinin sorularının farklı olması lazım.Herkesin bölümüne göre soru sormaları lazım bize.Biz 3 sene boyunca bosuna mı meslek dersi görüyoruz.Baska biri geliyor bilgisayarla pek alakası olmayan adamlar bizim bölümlere giriyor.Mesala söyle düşün bizim sınıfta bilgisayar bilgisi cok iyi olan adamlar var ama pek çalıskan değil.Baska biri var dersleri cok iyi meslek dersleride cok düsük.Sence kimin gitmesi gerekiyor üniversiteye? O calıskan cocugun tek amacı memur olayım kurtulayım.Baska bi derdi yok.Bu adam hayatında ilk defa okulda bilgisayar kullanıyor.İşte bu adamın bilgisayar ilgi alanında değil ve olmayacakta.Bilgisayar bölümüne gitmek isteyen adam türkçe matematik fen çözüyor.İşte devlet bu sacma sınav sistemi yüzünden gelişemiyor.Suanda üniversite öğrencilerinin çoğu istediği bölümde okumuyor.Ee bu adamlar isteği bölümde değil ki ilgi alanı olmayan bölümlerde zorunlu olarak okuyorlar bu yüzden de istemediği bölümde okumadığı için kendinide geliştiremiyor.ee hiç okumayanlar ne yapsın bu durumda küçük yaşta okuldan alınıp çalışmak zorunda kalanlar parasızlıktan okuyamayanlar köprüde su satarak geçiçenler eğtm sistemini kötülemek yerine elindekinin kıymetini bik otur çalış bir fazl bilginin kimseye zararı olmaz
adam haklıee böyle diyorsunda biz meslek liseliyiz adamlar sayısal sözel derslerin hepsini bize gösteriyor birde meslek dersleri var.Ben napayım matematik 2 yi fiziği kimyayı biyolojiyi.Sanki bize gösterdiği seylerle mühendisliğe mi gidecez?20 tane ders var sınav zamanı geldiğinde günde 2den asağı sınav olmuyor.Zaten okuldan 5 de cıkıyoruz hangi sınava calısayım ben.Ondan sonra ygs ye falan da çalısamıyorum.Böyle olunca puanlarda düşüyor oda ygs de bizi asağıya cekiyor.Bence bu kadar kültür dersi göreceğimize biraz daha meslek dersleri olsa daha iyi olurdu.Bide su var biz okulda meslek dersi görüyoruz üniversite sınavlarında meslek liselerinin sorularının farklı olması lazım.Herkesin bölümüne göre soru sormaları lazım bize.Biz 3 sene boyunca bosuna mı meslek dersi görüyoruz.Baska biri geliyor bilgisayarla pek alakası olmayan adamlar bizim bölümlere giriyor.Mesala söyle düşün bizim sınıfta bilgisayar bilgisi cok iyi olan adamlar var ama pek çalıskan değil.Baska biri var dersleri cok iyi meslek dersleride cok düsük.Sence kimin gitmesi gerekiyor üniversiteye? O calıskan cocugun tek amacı memur olayım kurtulayım.Baska bi derdi yok.Bu adam hayatında ilk defa okulda bilgisayar kullanıyor.İşte bu adamın bilgisayar ilgi alanında değil ve olmayacakta.Bilgisayar bölümüne gitmek isteyen adam türkçe matematik fen çözüyor.İşte devlet bu sacma sınav sistemi yüzünden gelişemiyor.Suanda üniversite öğrencilerinin çoğu istediği bölümde okumuyor.Ee bu adamlar isteği bölümde değil ki ilgi alanı olmayan bölümlerde zorunlu olarak okuyorlar bu yüzden de istemediği bölümde okumadığı için kendinide geliştiremiyor.
sana uyuz oldumeğitim ile öğretimi karıştırıyorsunuz.
sana uyuz oldum
ti bela galiba busaygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?