eğitim hayatıma yardımcı olur musunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hiç birşey için senden özür dilemiyorum sen kalkıp insanlara akılsız diyince saygısızlık ve terbiyesizlik yapmıyorsunda ben sana sesini kes dediğim zamanmı yapıyorum.

Cehaletinle kendini öyle aşmışsınkı kendi inandığın yalanra başkalarınıda inandırmaya kalkıyorsun ayrıca jobs hiç bir tanıtımda 2 tane 128 mb ram koyduk diye açıklama yapmadı nereden öğrendiysen yada salladıysan yalan.
Sen git android kullan sanada kimse gelip iphone kullan demedi zaten.
Önceki arkadaş ben androidden zarar gördüm demiş sen daha kalkmış yok yüklemeseydin yoksa şöyle yapsaydın yok böyle yapsaydın bunlar martaval okumaktır bir sistem yapıyorsan bunun güvenliğini sağlayacaksın marketi şişirmek için ne bulursan doldurmayacaksın.

Al buda iphone 4 ümden system bilgisi bu sana yeter anlayanda anlar zaten bu kadar cevaptan sonra senin anlamanı beklemiyorum orası ayrı.

Tepkiler: brksnr
Herkezin görüşüne saygımız var tabi o ayrı

Arkadasim sen neyin kafasindasin Apple ne zaman donanim bilgisini saklamis allahim sen teknoloji cahilleriyle tartistirma

öncelikle s.a arkadaslar konu gzl olmus , arkadaslarimizda baya bi döktürmüs masallah ;D ben gercekten android'te iphoneda kullandim ama son kararim iphone 4s ;D android cihazlarda gayet guzel telefonun ara yuzu bakimindan cok kolayliklar sunuyor kisi kendine gore bazi ayarlamalar degisiklikler yapiyor android marketin kullanimida ulasimida gayet gzl kolay gercekten ama bence iphone android cihazlar yaninda baba gibi duruyor neden derseniz 8 mp kamerasi var ama kamera oyle boyle degil mesela ben onceden de nokia n9 kullanmistim onun kamerasi 12 mp diye geciyo ama iphone 4s'in goruntu kalitesi yaninda gercekten halt etmis sonra dokunmatik kalibrasyonu acayip iyi cok duyarli o zevki bir tek android telefonlardan htc'de buldum oda gayet iyidi iphone'nun iyi yanlarindan biride cok sayida ve kaliteli uygulamalari mevcut ama appstore android market kadar kolay ve ulaşilır değil iphone'nun diger bi artisida net hızı acayip iyi video izlemek olsun forumlarda takilmak olsun hc bir skınti yaratmiyor resmen ben artik dogru duzgun pc acmiyorum butun islerimi iphonedan hallediyorum hizli bir sekilde iphone'nun sevmedigim yanı cok kısıtlayıcı ve apple herseyden cıkar elde etmeye calisiyor ama bunlarin onunede jailbreak yaparak gecebiliyorsunuz

M.Eroglu

Üye
iPhone ve android cihazlar arasında kıyaslama yapmak iyi güzel hoş ta bu kadar tartışmaya gerek yok iPhone başlı basına tasarım ve sistem harikası. Android cihazların hızıyla iPhone karşılaştırmak en güzel cevabı verir ayrıca güvenlik konusunda iPhone 1 numaradır.

brksnr

Üye
Android in en buyuk farki acik arayuzz ve farkli markalar tarafindan kullanilabilmesi bence ayrica custom rom felan da var ama ne oldugunu daha dogrusu tam olarak ne ise yaradigini bilmiyorum kisacasi her kesime hitap eden android ama stabil olan ios

---------- Eklendi @ 17:47:27 ---------- Yazıldı @ 17:44:16 ----------

Hocam N9 un kamerasi 8mp diye geciyor yanlis anlasilma olmasin Tabi kalitelerini bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...