astenov
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kullanıcıların çoğunun ios'un flash player desteklemediği için dandikroid'e yöneldiklerini görebilirsiniz.
Ama tabiki iosta bunun çözümü için tonla uygulama var orasıda ayrı bir konu.
Bence en büyük neden fiyat apple ürünlerinin pahalı olması o kadarda olsun kalite her zaman pahalıdır.
devilspath kardeş sen hangi dünyada yaşıyorsun, ütopyada falan mı yaşıyorsun? iphone bütün ülkelerde kalesi yıkılmış sadece amerikada kalmış falan filan. adam rüya görüyor geliyor burada anlatıyor. apple dünyanın en büyük firması, 600 milyar dolar değerinde ki çoğu ülkenin toplam değerinden bile fazla.
---------- Eklendi @ 13:57:58 ---------- Yazıldı @ 13:55:18 ----------
""iphone sadece goruntuden ibarettir. oyle ki iphone firmasi donanim bilgilerini aciklamiyor. mesela arastiranlar iphone4'te sadece 256 mb ram oldugunu bilir. halbuki en dandik android telefonda bile 768 mb ram var.. ""
şimdi salladığın belli oldu işte. apple nereye donanım bilgilerini açıklamıyor? işlemcisinden ramine hepsini açıklıyor. ayrıca iphone 4'te 256 mb ram değil 512 mb ram var.
ayrıca en dandik android telefonlarda 768 mb ram değil 256 mb ram var. android telefonların ram ortalaması da 512 mb zaten.
son olarak, ne windows phone, ne de ios android kadar hayvani ram miktarı istemez. buna rağmen android'den hızlılar.
512 mb ram var suanda kullanıyorum ve androidden geçiş yaptım android benden uzak olsun ucuz ama 1 yıl kullandım birçok kez verilerim silindi iPhone um verilerimi tam korumaya aldı apple zaten kalitenin adı istemeyen kullanmasın.
Sen doğru yolu bulmuşsun arkadaşım birde şu dandikroidciler anlasa bunu ama anlamazlar şuan kullandıkları proların tamamı şaibeli hiçbir güvenlik yok kimin eli kimin cebinde belli değil.
Android içinde her tür pisliği bulabilirsin hacker'ından tut dolandırıcısına kadar.
Dünyada bir ilk yapılır ise ilk önce ios'a yapılır sonra diğerlerine dağılır aen ilklerden ol onlar senin ve bizim peşimizden gelsin kendilerinide flash'tı gôrev yöneticisiydi şuydu buydu diye avutsunlar ellerinden ancak bu kadar gelir.
Apple cihaz bilgilerini açıklamıyor diyen aksini kendine anlatmaya çalışıldığı halde anlamayan cahil arkadaş internette tonla site var azıcık parmakkarını kıpırdatta öğren zorluk çekersen bana pm at ben sana öğretirim sıkıntı yok relax ol.
tonla sitede var dogru ama neden kendi sitesinde yok?
ayrica steve jobs 2 adet 128 mb ram koyduk demesine ragmen neden "benimkinde 512 mb ram var" diye iddia ediyorsunuz ki? ozel yapim mi sizinki?
zaten farkettiysen ben bu donanim bilgilerini parmaklarimi kimildatip farkli siteden paylastim hatta linkini de verdim.. ama siz cenenizi fazla kipirdatmaktan goremediniz galiba...
apple iphone'un tek artisi var o da interneti hizli.. explorer programinin yazilim kodlamasi gercekten cok iyi.. ama baska bi numarasi yok.. işiniz sadece internetle ise alinabilir.. fakat benim sadece internetle işim olsa o kadar para verip iphone alacagima o paraya hem bi tane netbook hem de guzel bi telefon alirim
"birsey pahaliysa kalitelidir" zihniyetinden kurtulun diye soyluyorum bunlari. kapitalist ve emperyalist dusuncelerden kurtulun, tuzaklarina dusmeyin..
ayrica bizim turk insaninin da gosteriş meraklisi oldugu bilinen bir gercek.. o yuzden cok birsey demiyorum size.. sadece allah akil fikir versin diyim ne diyim
saygilarimla...
tonla sitede var dogru ama neden kendi sitesinde yok?
ayrica steve jobs 2 adet 128 mb ram koyduk demesine ragmen neden "benimkinde 512 mb ram var" diye iddia ediyorsunuz ki? ozel yapim mi sizinki?
zaten farkettiysen ben bu donanim bilgilerini parmaklarimi kimildatip farkli siteden paylastim hatta linkini de verdim.. ama siz cenenizi fazla kipirdatmaktan goremediniz galiba...
apple iphone'un tek artisi var o da interneti hizli.. explorer programinin yazilim kodlamasi gercekten cok iyi.. ama baska bi numarasi yok.. işiniz sadece internetle ise alinabilir.. fakat benim sadece internetle işim olsa o kadar para verip iphone alacagima o paraya hem bi tane netbook hem de guzel bi telefon alirim
"birsey pahaliysa kalitelidir" zihniyetinden kurtulun diye soyluyorum bunlari. kapitalist ve emperyalist dusuncelerden kurtulun, tuzaklarina dusmeyin..
ayrica bizim turk insaninin da gosteriş meraklisi oldugu bilinen bir gercek.. o yuzden cok birsey demiyorum size.. sadece allah akil fikir versin diyim ne diyim
saygilarimla...
Sanırım bu senin sesini keser.
GENERAL
2G NetworkGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G NetworkHSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
Announced2010, June
StatusAvailable. Released 2010, June
BODY
Dimensions115.2 x 58.6 x 9.3 mm
Weight137 g
DISPLAY
TypeLED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen, 16M colors
Size640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density)
MultitouchYes
ProtectionCorning Gorilla Glass, oleophobic coating
SOUND
Alert typesVibration, propriety ringtones
LoudspeakerYes
3.5mm jackYes, check quality
MEMORY
Card slotNo
Internal8/16/32 GB storage, 512 MB RAM
DATA
GPRSClass 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGEClass 10, 236.8 kbps
SpeedHSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
WLANWi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
BluetoothYes, v2.1 with A2DP
USBYes, v2.0
CAMERA
Primary5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash, check quality
FeaturesTouch focus, geo-tagging, HDR
VideoYes, 720p@30fps, LED video light, geo-tagging, check quality
SecondaryYes, VGA, 480p@30fps, videocalling over Wi-Fi only
FEATURES
OSiPhone OS 4, upgradable to iOS 5.1
ChipsetApple A4
CPU1 GHz Cortex-A8
GPUPowerVR SGX535
SensorsAccelerometer, gyro, proximity, compass
MessagingiMessage, SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email
BrowserHTML (Safari)
RadioNo
GPSYes, with A-GPS support
JavaNo
ColorsBlack, White
- MicroSIM card support only
- Scratch-resistant glass back panel
- Active noise cancellation with dedicated mic
- TV-out
- iCloud cloud service
- Twitter integration
- Google Maps
- Audio/video player and editor
- Image editor
- Voice command/dial
BATTERY
Standard battery, Li-Po 1420mAh
Stand-byUp to 300 h (2G) / Up to 300 h (3G)
Talk timeUp to 14 h (2G) / Up to 7 h (3G)
Music playUp to 40 h
MISC
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?