Eğer Türk'sen Girme!

Sponsorlu Bağlantılar

The Pierre

The Pierre

Üye
    Konu Sahibi
Mr. Demirci :D

The Pierre

The Pierre

Üye
    Konu Sahibi
Çok özenti oldu :D

achambo

achambo

Üye
foutheina

uydurma bir nick:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben de moddum :gul:

• Beğen
Tepkiler: The Pierre
zombaka

zombaka

Üye
Benim babamın üvey annesi gürcü idi benim dedem sakat adammış 2tane karısı varmış

• Beğen
Tepkiler: The Pierre
Baydırman

Baydırman

Moderator
Meraktan girdim :utan

• Cool
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Maxicepin 1. çözüm süreci zamanlarından kalma konusu, o dönemler anti milliyetçi olanlar etnik milliyetçilik yapıyordu, Türklük azınlık milliyetçiliği hiçbir zaman olmadı, bu milletin ortak adı oldu. Ancak bu özellikle Türk ve Atatürk ile sorunu olanların çok canını sıkıyordu. Neyse 2. çözüm süreci denemeleri başladı, anlaşırlarsa bebek katilini çıkartıp Irak-Suriye arasındaki planladıkları kürdistan bölgesinin başkanı yaparlar, Türkiye'de yaşayamaz zaten ama toprak istemeye kalktıklarında bunun vebalini ülke olarak öderiz, teröristlerin arkasında hangi küresel güçlerin olduğunu ilkokul çocukları bile akıl ediyor ama bu millet halen silahı elime alır savaşırım diyor. Bu kafadakilerin yüzünden bu haldeyiz zaten, bunlar olmayan kafalarına sıksalar zaten böyle olmazdık. Atalarımızın 1 asır önce kazandığı toprağın, emanet olduğunu unutup, kurtarma operasyonu yapacakmış geri zekalılar, yahu sen emaneti kendi elinlen veriyorsan, o kafa zaten en büyük düşman, bununla savaşmalısın, yani içimizdeki Türklüğünü unutan yada Türk düşmanı salaklar olmasa kim bölebilebilir bizi... Sen Türklüğünü unutsanda düşman unutmaz.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Üst Alt