Eger Bir Oyunun yükleme dosyasını silersek...

Sponsorlu Bağlantılar

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
Eger Bir Oyunun yükleme dosyasını silersek...
arkadaşlar size bir sorum sorum olucak.Benim oyunlardan telefonumun hafıza kartı doldu.Ve oyun yüklerken bişe farkettim.benim telefonum symbian s^3işletim sistemine sahip diiyelim 150mblik bir oyun indirdim bunu kurarken bir okadar yer daha harcıo acaba bunun sis dosyasını yada yükleme dosyasını yani sis dosyasını silersek oyunda silinir mi bilmiorum anlatabildim mi bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim:)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
alakası yok kardeşim o sis dosyası setup gibidir kurduğun dosyanın kısayolu menude ordan silersen gider :) sis dosyasını sil yada pc ye yedekle derim ben :oke:

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
eyw kardeş aradıgım bilgi buydu :)çok teşekkür:) - - - Eklendi - - - peki pcden tekrar kopyalarsam dosya degişmez yüklenirken bi hata yaşamam demi:)
yo zannetmem bi hata olucağını ben çok denedim :)

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
yo zannetmem bi hata olucağını ben çok denedim :)

hafıza kartına yüklesek oyunu hafıza kartını çıkartıp taksak bidaha kurmak zorunda kalmayız demi direk kısayolu gelir oynayabilirim direk demi:)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
hafıza kartına yüklesek oyunu hafıza kartını çıkartıp taksak bidaha kurmak zorunda kalmayız demi direk kısayolu gelir oynayabilirim direk demi:)
:tebessüm: istersen telefona hard format çek :ehe gene bişey olmaz :oke:

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
:tebessüm: istersen telefona hard format çek :ehe gene bişey olmaz :oke:

eyw kardeş tam aradıgım bilgileri buldum biraz sorularım basitceydi ama ögrenmek ayıp degil:)çok çok teşekkür ederim hem seri cevapladn hmde aradgm bilgiyi buldum :)sabah sabah biraz zahmet verdim ama:)

Baskentliia

Baskentliia

Üye
sis dosyasını sil ama oyun dosyalarını silme

Üst Alt