Eğer Bilgisayar Ve Cep Telefonu Kullanmak Günah Olsaydı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Bilgisayar Ve Cep Telefonu Kullanmak Günah Olsaydı
Çoktandır Bu Soru Aklımdaydı Ve Sorayım Dedim Bilgisayar Ve Cep Telefonu Kullanmak Günah Olsaydı Ve Bu GünaH kul hakkı gibi töbeyle af olmasaydı siz yine Bu 2 liyi bile bile kullanırmıydınız.??

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Dünya cehennemlik olurdu heralde ben kullanırdım :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Kullanırdık gibime geliyor bilemiyorum :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:aha: :d: :kop: :kop2: :zuhaha: soruya bak Allah'ına gurban :) :tebessüm:

Valla bilemiyorum amaaaaaa; galiba kullanırdım ben, PC yok ama telefonsuz asla :(

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
çok lazım olmadıkça kullanmazdım diyicem ama haberleşme içinde sürekli kullanmak durumundayız

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
ateist olurdum

kendir

kendir

Üye
Allahın yaskladını kulanamam neden çünkü yarın hesabını vermek ağır olur. bide binlerce yıl yancağıma cennete hurilerle yatarım daha iyi

Turan

Turan

Üye
şeytan icadı diye kullanmazdım :D

Superfan

Superfan

Üye
Bence mantıklı düşünelim.Eğer bu başlangıçtan beri böyle olsaydı telefon bulunmazdı.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bilmemki ne söylesem :ehe

Yunkaai

Yunkaai

Üye

Al işte.Adam dünden hazır.Bir bahane arıyo.

Arkadaşım kusura bakma ama aklı boşa kurcalayan bir soru.O dönemde icat edilmemiş bir şeyin yasaklanması saçma bu dönemde en gerekli icatlardan birinin yasak olması dahada saçma.

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye

Al işte.Adam dünden hazır.Bir bahane arıyo.

Arkadaşım kusura bakma ama aklı boşa kurcalayan bir soru.O dönemde icat edilmemiş bir şeyin yasaklanması saçma bu dönemde en gerekli icatlardan birinin yasak olması dahada saçma.

sanane kardeşim, samimi olarak cevap verdim.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Allah'tan Tablet Pc Ve I Pod Touch 4 Yazmamış :D

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
Mert

Mert

Üye
İnsanların ahlaklarını koruduğunu düşünen zihniyet bi' sansür de teknolojiye atardı.

doctorrr

doctorrr

Üye
Bu forumun 2 milyonu aşkın üyesi olmazdı eğer günah olsaydı :gul: Hoş ülkemizde günah olduğunu iddia eden bir sürü aşırı tutucu kesimler var.

esokmen

esokmen

Üye
Aynen

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Bilgisayar ve telefonu gereksiz yere kullanan zamanın çoğunu gereksiz yere orada harcayor ve o orada harcadığı zaman ona yarar yerine zarar veriyorsa o zaman onlar bana göre haram olur

• Beğen
Tepkiler: OPC
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt