Efsane oyunun filmi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Efsane oyunun filmi geliyor
Yıllardır keşke filmi yapılsa dediğimiz efsane oyun beyazperdeye gelebilir; ama bir şartla...

Bugüne kadar Tekken'den Street Fighter'a, Prince of Persia'dan Max Payne'e birçok oyunu beyaz perdede görme imkanına sahip olduk. Peki çoğu severin sinemada izlemek istediği başka bir bilgisayar oyunu ne olabilir; tabii ki Half-Life.
Çıktığı zaman FPS dünyasını hikayesiyle ve oynanışıyla adeta baştan yaratan Half-Life'ın filmi hakkında PC Gamer'a konuşan Valve, filmi ancak biz yaparsak olur dedi. Hollywood'da birçok teklif geldiğini belirten Valve ekibinden Gabe Newell, filmin haklarını satın aldıkları zaman Hollywood'un kendi senaryo ekibini başa getireceklerini söylüyor; "Onların hikayeleri de o kadar berbattı ki. Yani dehşet derecede, en kötüsü. Oyunu iyi yapan ve oyuncuların beğenisini kazanan hiçbir şeyi anlamamışlardı."
"Daha sonra, filmi ancak biz yaparsak ya da hiç yapmazsak olur diye düşünmeye başladık." Bir Wow oyuncusu olduğunu da dile getiren Newell, Sam Raimi'yi de oldukça beğendiğini ancak bir film yapılması gerekiyorsa bunu Wow ekibinin yapması gerektiğini de sözlerine ekledi.

• Beğen
Tepkiler: kol@j, OğuzcanAbi ve Perfect!

Revengeful

Emekli Yönetici
Wooow guzel olur

Burak

Üye
    Konu Sahibi
filmi çıksın,türkçe dublaj yapılsın hemen gidip alıcam :D çok merak ediyorum çünkü.

Perfect!

Üye
duymuştum bunu güzel olur

OğuzcanAbi

Üye
bencede süper olur

Temperature

Temperature

Üye
süper olur !

kol@j

kol@j

Üye
özgün bir senaryoya göre yapılır inşallah...
müslümanları terörist gibi gösterirlerse ...
at çöpe gitsin

Burak

Üye
    Konu Sahibi
çogu amerikan filminde müslümanlar terörist olarak gösteriliyor.

buda böyle olmaz ins.Katılıyorum kolaj06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...