Efsane geri döndü :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uyduruk57

uyduruk57

Üye
    Konu Sahibi
Efsane geri döndü :)))
MOTOROLA TÜRKİYE PAZARINDA YILLARDIR SÜREN SUSKUNLUĞUNU BOZDU VE EFSANE RESMEN GERİ DÖNDÜ. MOTOROLA MİLESTONE VE MİLESTONE XT720 TÜRKİYE'DE... İŞTE LİNKLER:




Neden mi büyük siteler? Çünkü daha pahalı oluyorlar. Çünkü satış sonrası hizmetleri çok iyi. Ve tüm ürünleri garantili. Ucuzuz diye iddia eden siteler garantisiz ürünler satıyorlar,:off: satış sonrası ilgiyi alakayı kesiyorlar.:off: Kredi kartıyla ürünü alıyorsunuz. iki gün sonra stokta yok diyorlar. paranızı iade edelim yada yerine garantisiz ürün verelim diyorlar. paraya iade edin diyosunuz, tamam diyorlar ne zaman iade edecekleri belli değil.:off: Haberiniz olsun:d:
 


uchak

Üye
java desteği bile yok! ve galiba dahili GPS te yok. zor döner motorola biraz :)
 
şazenuş

şazenuş

Üye
ne efsanesi::::hmmm
 
By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
motorolamı :D ''motor--ola'' başka bi işe yaramz
 
uyduruk57

uyduruk57

Üye
    Konu Sahibi
Okuma yazma bilmeyen arkadaşlara duyurulur:naughty:. xt720'de gps ve java var.:d: Olmayan ilk modeldir. :ağlarım:Bir de telefonu niçin aldığınız önemli. :naughty:Telefon iletişim için alınır.:oke: Motorola telefonlardaki görüşme sırasındaki ses kalitesini hiçbir telefon sağlamıyor.:oke: Bir de diğerleri yokken motorola cep telefonu yapıyordu. :islikYani motorola cep telefonunun mucidi oluyor. :islikBir de bu telefon modeli abd de iphone dan sonra en çok satan cep telefonudur.:aha: Özellikle xt720'yi kıyaslarken dandik markaların çakma modelleriyle değil:nono: iphone modelleriyle kıyaslamanızı öneririm... :))):bye2:
 
uyduruk57

uyduruk57

Üye
    Konu Sahibi
Şampiyon olmak çok telefon satmakla olmaz... Hahaha :D
 
Noks

Noks

Üye
eger ürettigi telefon iyi olmazsa millet nie alsın?
 
uyduruk57

uyduruk57

Üye
    Konu Sahibi
Mercedes, Porsche, Ferrari vs.. bu markalar kalitesiz oldukları için az satıyorlar galiba. O yüzden satış rekoru kıramıyorlar. Çok satış yapmak, çok kaliteli olmakla asla ve asla eşdeğer görülemez. :nono:

--------------- Ekleme ---------------

Motorola v9'um mesela kaç defa kafa üstü betona çakıldı. Telefon gövdesinde bir kaç çizik oluştu. Çünkü telefon çelik kasa. Konuşurken sunduğu ses kalitesini anlatamam. Kullanmak gerekir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt