En baştan cfw yi atarken biçimlendirmiştim hafıza kartını. Birde titreşimi kapatıp denedim bu sefer donma yapmadı müzikte sadece cevapla tuş kilidini aç ta bi saniyelik donma yapıyo sanırım donanımsal bi sorun benimki saol ilgilendiğin için
saolsın R@SİM kardeş eline sğlık mükembell olmuş sonunda yükledim ama bir sorum olacaktı yükleme sonrası telefon açıldıktan sonra rom paçheri açın open4allrp yamasını aktif yapın c pivate 101f875a klasörünü silin telefonunuzu yeniden başlatın işlem tamamdır
bu işlemi yapamadım yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden
saolsın R@SİM kardeş eline sğlık mükembell olmuş sonunda yükledim ama bir sorum olacaktı yükleme sonrası telefon açıldıktan sonra rom paçheri açın open4allrp yamasını aktif yapın c pivate 101f875a klasörünü silin telefonunuzu yeniden başlatın işlemtamamdırbu işlemi yapamadım yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden
öncelikle güle güle kulan soruna gelince
açıkça anlatmışım zaten bu işlem ram değerini
dahada artıracak onun için yapacağın şey açık
cfw yükleme işleme bitikten sonra menüde rompaçheri
aç open4all yamasını aktif hale getir aktif yaptığında yeşil
yanacak ve ardında file borowser ile c private ye gir101f875a
kasörünü bul ve içinde ne varsa sil ve teleonunu yeniden başlat
bu kadar güle güle kulan
media bardan söz ediyorsan telefon sağ üsteki
xperes yazan yerin yanında ok simgesi halinde
yanan beyaz ışık yerine dokun çıkar eğer çıkmıyorsa
telefonunu yeniden başlat dene çıkar
media bardan söz ediyorsan telefon sağ üsteki
xperes yazan yerin yanında ok simgesi halinde
yanan beyaz ışık yerine dokun çıkar eğer çıkmıyorsa
telefonunu yeniden başlat dene çıkar
kardeş media bar mi bilmiyorum ama şu androit te oluyoya üstten aşağı sürükleyerek menü geliyo.eğer aynı şeyse eskisi gibi bi farkı yok yani tam ekran gelmıyo eskisi gibi geliyo.
kardeş media bar mi bilmiyorum ama şu androit te oluyoya üstten aşağı sürükleyerek menü geliyo.eğer aynı şeyse eskisi gibi bi farkı yok yani tam ekran gelmıyo eskisi gibi geliyo.
kardeş ben mediabar anladım ne ise belle topbarı diyorsan cfw ile beraber otomatik yükleniyor uygulama iconu memüde uygulama yada araçlar klasörüne bak bulursun aç ve resimlerdeki gibi kulan