Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
efiyat ta işiniz çok zor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupaaslani
Üye
Benim hesaba da bloke geldi Çünkü ürün yorumlarını inceleme sitelerinden yazdım
cannnnner
Üye
oda saçma sonuçta yorum yapıosun oraya. arkadaşım onaylanan yorumlarının siteden silinmesi için mail yolla. madem banladınız yorumlarımı silin de. çünkü o yorumlar orda durdukca onlara kazanç sağlıyo
avrupaaslani
Üye
Böyle bir mail attım fakat cevap gelmedi.Dün atmıştım...Yeni hesaptan devam
cannnnner
Üye
ne maillere cvp geliyor nede yorumlar onaylanıyoru tam bir fiyasko
colaturka14
Üye
ben de üye oldum.ama aktivasyon için mnail adersine hiçbir şey yollamıdılar.nedendir sizce.?
avrupaaslani
Üye
Bence sistemde bir yeniliğe gidiyorlar gibi sanki... Ama henüz anlayabilmiş değilim... Biraz beklemek gerekecek galiba... İstersen başka bir mail adresine başka bir üyelik al...
cannnnner
Üye
arkadaşlar mynet ten yeni mail alın o maille yapın üyelikleri anında geli kod ayrıca kontörlerim geldi yorumlarım onaylandı
avrupaaslani
Üye
Abi çok ballısın Benim 21 yorumu onaylamadan sildiler bakalım mail attım ne olacak tekrar?
ardaaga
Üye
sitedeki puan ne oluyor detaylı yorum yazınca 100 puan kazancaksınız diyor
yusufrhym
Üye
BOŞVER SALLA O SİTEYİ
mehmetş21
Üye
Ya arkadaşlar ben 2 kez 9-10 tane yaptım hep bantlıyorlor bilmem efendim alıntı yapmışsınız
cannnnner
Üye
kardel kopyala yapıştır yapıosan banlanıyo artık. uyandı adamlar direk banlıyolar kopyayı. kopyalamadan yazmakta kolay. bi yorum en fazla 2 dkkanzı alıyo.