efiyat ta işiniz çok zor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Benim hesaba da bloke geldi :D Çünkü ürün yorumlarını inceleme sitelerinden yazdım :D

cannnnner

cannnnner

Üye
oda saçma sonuçta yorum yapıosun oraya. arkadaşım onaylanan yorumlarının siteden silinmesi için mail yolla. madem banladınız yorumlarımı silin de. çünkü o yorumlar orda durdukca onlara kazanç sağlıyo

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Böyle bir mail attım fakat cevap gelmedi.Dün atmıştım...Yeni hesaptan devam :)

cannnnner

cannnnner

Üye
ne maillere cvp geliyor nede yorumlar onaylanıyoru tam bir fiyasko

colaturka14

Üye
ben de üye oldum.ama aktivasyon için mnail adersine hiçbir şey yollamıdılar.nedendir sizce.?

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Bence sistemde bir yeniliğe gidiyorlar gibi sanki... Ama henüz anlayabilmiş değilim... Biraz beklemek gerekecek galiba... İstersen başka bir mail adresine başka bir üyelik al...

cannnnner

cannnnner

Üye
arkadaşlar mynet ten yeni mail alın o maille yapın üyelikleri anında geli kod ;) ayrıca kontörlerim geldi yorumlarım onaylandı :D :D :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Abi çok ballısın :D Benim 21 yorumu onaylamadan sildiler bakalım mail attım ne olacak tekrar?

ardaaga

Üye
sitedeki puan ne oluyor detaylı yorum yazınca 100 puan kazancaksınız diyor

yusufrhym

yusufrhym

Üye
BOŞVER SALLA O SİTEYİ:birak:

mehmetş21

Üye
Ya arkadaşlar ben 2 kez 9-10 tane yaptım hep bantlıyorlor bilmem efendim alıntı yapmışsınız

cannnnner

cannnnner

Üye
kardel kopyala yapıştır yapıosan banlanıyo artık. uyandı adamlar direk banlıyolar kopyayı. kopyalamadan yazmakta kolay. bi yorum en fazla 2 dkkanzı alıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt