by.atalay
Üye
Şöyle söyleyeyim 20 den fazla rom denedim en uzun 2 hafta kullandığım revulation bile bu kadar sağlıklı değildi şarj süresi kullandıkça oturuyor örn .sabah % 100 iken sürekli telefon konuşmamda saat akşam 7-8 gibi % 65 civarı kalabiliyor. Gün içinde internet kullanımı wifi veya kendi int. Dahil %35 -40 kalabiliyor. Bazen gprs açık navigasyon bile kullanıyorum. Yani kısaca ilk kuranlardanım şu ana kadar en iyisi bu.
Tavsiye ederim
Kardesim şu şekilde atarsan sevinirim şarjın zayifken yukardaki ekran yazan yere tıkla çıkan sürenin ekran resmini çek koy sana zahmet olacak ama...Fazla anlamam ama bu şekilde
Bu rom sadece s3 içindir rahatlıkla kurabilirsinBu konuda biraz acemiyim. Bu rom s3 için uygun mu?
Olurmu Estağfurullah evet ben v3.1 kullanıyorum ve çok memnunum kernel üzerinde ki boefla kernel hiç değiştirmedim stok kernel denedim ama ses ve ekran ayarları için boefla tercih ediyorummorki05 kardeş şimdi sen v3.1 mi kullanıyorsun memnunsun yani peki stock nd5 kernel mi yükledin eğer böyleyse bende kullanayim peki kaç haftada oturuyor bu şarj senide yordum ama
teşekkür ederim. deneyeceğim.Bu rom sadece s3 içindir rahatlıkla kurabilirsin
Ayrıca romun oturması 2-3 gün sürer öyle birkaç hafta sürmezTeşekkürler kardeşim o zamn bu aldığın sarj süresi orjinal karnelden yani
Kardesim şu şekilde atarsan sevinirim şarjın zayifken yukardaki ekran yazan yere tıkla çıkan sürenin ekran resmini çek koy sana zahmet olacak ama...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Senin süreyle aynı benimkide çok iyi denemez şahsen dostum bide ekran suresini istemiştim bu görüntü de ekran yazıyor ya ona tıkla çıkan süreyi at dostum
Bunu da yeni çektim
Serdar kardeşim şu batarya performansina hastayim ya imrendiriyor beni fakat dediğin gibi süre alamıyorum ben sen diosun 9 saatte %1 atıyor benimki saatte %3-4 atıyor bunu boeffla karnellemi elde ediosun stock karnellemi? Belkide bataryam problemli cozemedim :eek:maşallah kardeşlerim yokluğumu aratmıyor valla cok sagolun arkadaşlar ben bir müddet sık sık giremeyeceğim. bende bugün bulduğum bir intetnet ile v5.1 yukledim guzel gibi bir sıkıntı görmedim. dün yükledim tum gecede yaklaşık 9-10 saatte yüzde 1 sarj düşmüş bu v3.1 de gecede yüzde 3-4 gidiyordu. simdilik memnunum bakalim ileride nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?