van_hoijdonk
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
siyahla çizilen sözünde haklısın..senin yaptığın ve içtiğin birada bizi ilgilendirmez..Diğer üyelerde bunu destekler biçimde yorum yapmaktan kaçınsın..sanki doğru bi düşünce gibi gösteriliyor..şahsen içkinin ne bela oldugunu bilmesem bu yorumlara bakarak markete gidip koli koli içki alırdım..
E o zaman Ferret'ciğim beğenmiyorsan girmezsin konuya bu kadar basit. Herkes her konuya bakacak diye bir kaide yok ki.
2 yorumla içki veya sigara içecek adamda akıl yoktur. Dolayısıyla yok kötü örnek oluyormuş vs bunlara bu sebepten ötürü katılmıyorum. O kadar arkadaşımız var yıllardır yanımızdalar ama içmiyorlar.
Ayrıca 2 sene önce bu tarz bir konu açardık, 1 gecede 10 sayfa olur herkes birbirine içki yollardı, şimdi boş yorum yapmaktan başka bir şey yok.
Sitede tek ben kaldım galiba o dönemden...
Ahmet yanlış anlama ama ben buranın çok eski üyelerindenim. Mutlaka hatırlarsın. İlk üye olduğum zamanlarda senin bu kadar apır sapır yorumlarını hiç görmemiştim. Youtube'nin niçin yasaklandığı malum. Bana göre de saçma. Burada yasaklanıyor, ama dünyanın heryerinden ulaşıma açık, (hatta buradan bile). Yani sen isteyeceksin de youtube'a bağlanamayacaksın(!) .
Bu durumda aklıma tek bir şey geliyor. İnsanlar sarhoş olduğunda bilinçaltlarında ne varsa onu söylerler, onu anlatırlar. Şimdi burada sen de bunu yapmışsın, hiç alakasız yere yine hükümete giydirmişsin.
Demekki neymiş. Her bünye alkolü kaldırmıyor. Ağızla içilse bile.
İçmeyi ne çok seviyorsunuz ..Şahsen Bira tenekesini elime almayı üşenirim... Beyler kendinize gelin gittiğiniz yol , yol değil..
siyahla çizilen sözünde haklısın..senin yaptığın ve içtiğin birada bizi ilgilendirmez..Diğer üyelerde bunu destekler biçimde yorum yapmaktan kaçınsın..sanki doğru bi düşünce gibi gösteriliyor..şahsen içkinin ne bela oldugunu bilmesem bu yorumlara bakarak markete gidip koli koli içki alırdım..
yoruma açık bi konu açmıssın yorumumu belirttim..bi arkadaşın içkiden etkilenmiyor die,konuyu okuyanların bu olaylardan sonra içki içip içmeyeceğini bilemezsin
2 sene önce sigara içme yasağı yoktu,fakat şuan kapalı alanlarda sigara içmek yasak.gereksiz mesajlar bölümü olsa bile bu tür konuların açılmasına karşıyım..
Bende din bölümünün yer almasına karşıyım sitede. Nolacak kalkacak mı?
Karşı olduğun kısma, konuya girmezsin. Herkes her konuya girecek diye bir kaide yok. Etkilenmesinden banane. Bunun beni alakadar eden kısmını söyler misin? Ben gayet normal bir konu açtım. Bu kadar uzatmaya gerek yok. İstersem her gece açarım. Buna da kimse bir şey diyemez. Konuyu provake edenlerin mesajları da silinir. Her konu da olduğu gibi.
Konuyu dinle bağdaştırdığını nerden biliyorsun
içki bünye için zararlıdır ve küçüklerin bundan etkilenmesi de çok normal küçükler büyüklerini örnek alır
Forum dediğin istediğin konuyu açar insan. Örnek veriyorum Türkiye'nin en büyük 2 forum sitesindeki konulardan bir kaç tanesi.
prezervatif kullandım ?
Türbanlı bir kız ile arkadaş oldum mutluyum
Oyumu CHP ye verdim
Bende din bölümünün yer almasına karşıyım sitede. Nolacak kalkacak mı?
Karşı olduğun kısma, konuya girmezsin. Herkes her konuya girecek diye bir kaide yok. Etkilenmesinden banane. Bunun beni alakadar eden kısmını söyler misin? Ben gayet normal bir konu açtım. Bu kadar uzatmaya gerek yok. İstersem her gece açarım. Buna da kimse bir şey diyemez. Konuyu provake edenlerin mesajları da silinir. Her konu da olduğu gibi.
biz tartışmıyoruz yada en azından ben böyle düşünüyorum.sadece olaya açıklık getirmeye çalışıyorum.Din genel bi bölümdür..senin içki içip resmini koyman senin kişiselliğindir....ben sadece senin bu tip konular açmana karşıyım..Ben bu tür resimleri Ahlak açısından da etik bulmuyorum..
ahmet keşke konunun kilitli olduğunu hatırlatmasaydım acayip konulara sapmış
asıl şimdi çak kilidi gel kulaksıza orda yolumuzu bulalım ben kola içicem tabiki unutmayasın
bravo duygularıma tercüman oldunBir şeyi anlamak istemiyorsunuz...Konuyu yoruma açmıssanız yorumlarada katlanmak zorundasınız..ben yorum yapıyorum beğenilir beğenilmez..yorum bana aittir.şayet yorumlara katlanamıyorsanız içkilerim veya xxlerim die albüm konusu açarsınız resimlerini oraya doldurursunuz..yoruma kapatırsınız..Buraya açıyorsanız yorumlara saygı duymalısınız..Herkes aynı düşünecek die bişey yok
Bundan daha öte bişey demem..307 bin kişilik dev bi siteyiz..gerisi size kalmış
oke anlaştıkYok bugün olmaz. Yarın okula gidicem. Buluşma yaparsak orada ben sana kola ısmarlarım.
Bir şeyi anlamak istemiyorsunuz...Konuyu yoruma açmıssanız yorumlarada katlanmak zorundasınız..ben yorum yapıyorum beğenilir beğenilmez..yorum bana aittir.şayet yorumlara katlanamıyorsanız içkilerim veya xxlerim die albüm konusu açarsınız resimlerini oraya doldurursunuz..yoruma kapatırsınız..Buraya açıyorsanız yorumlara saygı duymalısınız..Herkes aynı düşünecek die bişey yok
Bundan daha öte bişey demem..307 bin kişilik dev bi siteyiz..gerisi size kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?