Efes çeyrek Finalde

Sponsorlu Bağlantılar

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Efes çeyrek Finalde
Çarşamba gecesi Zagreb'te oynanan maçta Efes Pilsen Cibona Zagreb'i 84-77 mağlup etti. Böylece kendisine gereken 7 sayılık farkı sağlamış ve Panathinaikos-Benetton maçının sonucunu beklemeden çeyrek finale yükselmiş oldu. Bence 23 sayı atan Domercant maçın yıldızıydı. Efes'in üst üste 3 kez yenildiği Cibona'yı Zagreb'te devirmesi inancın zaferidir.

ABC

ABC

Üye
umarım cskayıda eler ve üst tura çıkar efes kerem inanılmazdı dün akşam

slayer

Üye
nihayet... Bu kadar uzatmamalıydılar... üzülerek söylüyorum; getiremezler bu kupayı...

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
O kadar kötümser olma Slayer. Evet işi zora soktukları doğruydu. Evet şu anda Efes'ten daha iyi takımlar da var. Ama sonuçta Efes Pilsen elinden gelenin en iyisini yapacaktır.

ABC

ABC

Üye
efes in dah yolunun olduğu ve de cskaya karşı şansı tutmadığı kesin ancak henry ve keremle birlikte kaya granger gibi oyuncularda iyi oynarsa çok da zor değil aslında.ayrıca unutmayın arkadaşlar ender cenk gibi gençler nikola ve popoviç gibi yıldızlar da bu kadroda

kikaksk

kikaksk

Üye
işallah final-four oynar...

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ABC &#064; Mar 30 2006, 05&#58;00 PM) [post=307207]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
efes in dah yolunun olduğu ve de cskaya karşı şansı tutmadığı kesin ancak henry ve keremle birlikte kaya granger gibi oyuncularda iyi oynarsa çok da zor değil aslında.ayrıca unutmayın arkadaşlar ender cenk gibi gençler nikola ve popoviç gibi yıldızlar da bu kadroda
[/b][/quote]

Katılmamak elde değil ama ben Kerem&#39;in yeterli olduğuna inanmıyorum. Ayrıca maalesef Granger&#39;da bir türlü beklediğimiz gibi oynamıyor. Takımın yükünü 3 oyuncunun çekmesi istenen ve beklenen başarıyı gerçekleştirmeye yetmiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt